בוקר-טוב

daniel365

New member
חולה על הצורה שלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני חולה עליך!../images/Emo25.gif

הייתי ממלאה לך את המחשוף קצת, אבל זה לא המקום לפרט... אני אשאיר את זה לתעמולת הבחירות
ועד אז, קבל אלף נשיקות, עיניים שלי!

ככה אתה לומד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה לא צריך להתנצל על העובדה שאתה פותח בסמי-תחרות (אני נמנעת ממשחק מילים, כדי שלא תכעס עליי
) תחרות זה דבר בריא
אתה צריך להתנצל על כך שאתה מפציץ את הפורום בהודעות במקום ללמוד למבחן! |מי אמר אמא פולנייה?| ועכשיו לעניינים חשובים יותר: מה זה בהצלחה עם המוסך? תשלח שיק ומהר! אתה יודע את הכתובת של המשרד שלי ושל המוסך שלי...
ובהזדמנות זו אני מבקשת מכל החברים: רדו מדניאל והחולצה הפתוחה, הרי ברור שהקינאה אוכלת אתכם. אני עדה שהבחור מושך מבטים מבני שני המינים כל 2 מטר |מי אמר דו?!| אני אומרת: מי שיש לו מה לחשוף, שיחשוף!
"אין סוף למחשוף!"
אנאבל

amet

New member
אנאבל כפרה עליל ועל........../images/Emo3.gif

אך מי פה בדיוק התלונן על המחשוף הסקסי של דניאל. אני דווקא נהנתי מהנוף שהיה לי מול העיניים. ובעניין הקנאה- כדאי שתחליפי דעה זה מאוד מיושן "ימותו הקנאים" למה לא לרשום "תהנו בחורים כל עוד יש לכם זוג עיניים" אני דווקא אוהב להתחמם בחוץ ולתפרק בבית
חוץ מזה גם לך לא היה חסר עם המחשוף שדפקת בלי עין הרע כמו שלירוי אומר "זה נכנס בעיניים איך אני יכול לא להסתכל" על המחשוף קבלי ממני (12+) מה את נקרעת מצחוק
אמט

p o l i

New member
אנאבל

ביום חמישי אני יראה אותך פעם ראשונה (את רובכם, אמא´להההההה
) ובכל זאת אני מבטיחה לך את קולי

WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה, מתוּקה
אני אשמח לפגוש אותך, ואני בטוחה ששאר חברי הפורום ישמחו גם הם
אני לא יכולה להבטיח למזמז לך את התחת, כפי שהבטחתי לאמט, אבל אולי אזמין אותך למיים מינרליים
יוהו!! איזה כייף יהיה ביום חמישי במועדון התיאטרון (מי אמר פירסומת? נו דיי כבר עודדי!)

Liroy26

New member
אני עדיין מתלבט...

שניכם כל כך אטרקטיבים ומפתים שאני פשוט לא יודע במי לבחור! יודעים מה? בואו תשכנעו אותי למה כדאי לי להצביע דווקא לכם! הרי לכם אתגר.

הנה זה בא ../images/Emo68.gif

יש כל כך הרבה סיבות למה כשאי לך לבחור בי ובמחשופי, שאני בטוח אשכח כמה....
[אבל אנחנו לא מודאגים, כי תמיד אוכל לכתוב הודעה נוספת] אז voila:
קודם כל, אני הייתי הראשונה לחשוף ובמשך תקופה החדרתי בהתמדה את הקונספט לתוך חייכם
עד שכשאני מגיעה עם גולף, כולכם נכנסים לדיכי.
אני הייתי זו שהמציאה את הסיסמה והגתה את רעיון התחרות
בעוד ששמי חושף משטחים ריקים וגלמודים, אני חושפת גבעות ועמקים
(אני עוד אכתוב על זה שיר...)
אם תצביע לשמי, הנסיך שלך (המקסים, כבר ציינתי?) עלול לקנא... אבל אם תצביע לי (או יותר נכון: כאשר תצביע לי), לא תתעורר המפלצת הירוקה שלו, מכיוון שאני הרי א-י-ש-ה ולא מהווה איום על הזוגיות הגאה שלכם
[זה היה טיעון ארוך, אבל כל כך מוצלח!!!!] ועד הפעם הבאה:
לכו להצביע!!!
אוהבת את כולכם
(נראה לי שיש לי עתיד
ורוד
בפוליטיקה) |מי אמר פנינה רוזנבלום?!|

daniel365

New member
מה חשבת שאני אשתוק כי אני לומד???

שכחי מזה... אני עם היד עם דופק הפורום....
אז ככה...
נגד כל הטיעונים שלך
יש טיעוני נגד ויותר מכך קיימים עוד מס´ טיעונים עצמאיים למה כן כדאי להצביע
:
"הייתי הראשונה לחשוף ובמשך תקופה החדרתי בהתמדה את הקונספט לתוך חייכם" - גם פולה
היתה הולכת עם מחשופים וחזיות פוש אפ. אז מה? היא צריכה להשתתף בתחרות
או לחילופין לרקוד סלסה עם לירוי
???
"אני הייתי זו שהמציאה את הסיסמה והגתה את רעיון התחרות" - ועל מי חשבת כשהגית את הסיסמא
על פולה
על פנינה
על ג´ניפר
על המתפטרת
עלי
| עלי חשבת מותק...
"ששמי חושף משטחים ריקים וגלמודים
, אני חושפת גבעות ועמקים" - מותק שכחת שאת בפורום של מתרוממים
... גבעות ועמקים באיזורים האלו לא כל כך מעניינים פה אנשים. לעמות המשטחים הצחיחים שלי ש"קצת"
יותר אטרקטיביים באזורים אלו... תנסי פורום
"בריטני ספירס"
- אולי זה יעבוד שם...
"אם תצביע לשמי, הנסיך שלך (המקסים, כבר ציינתי?) עלול לקנא... אבל אם תצביע לי (או יותר נכון: כאשר תצביע לי), לא תתעורר המפלצת הירוקה שלו, מכיוון שאני הרי א-י-ש-ה ולא מהווה איום על הזוגיות הגאה שלכם" דבר ראשון שים לב לבטחון העצמי המופרז שהופגן פה (כאשר תצביע...) זה רק מראה על חוסר בטחון מוחלט או קנאת פין. אחד מהשניים. דבר שני - אני לא מאיים על הזוגיות של ג´ ולירוי. אני מצהיר ברבים שא´ אינו הטעם שלי
ואני בחיפושים נרחבים אחרי
נסיך משלי...
עכשיו לירוי - תגיד לי ונסגור
- כמה אתה רוצה בשביל ה-
? (אל תשכח אני ממחנה הימין אז יש לי מימון של כמה כבדים).
ודבר אחרון שתחשוב עליו... אתה רוצה ללכת למועדון סטרייטס ולערוך שם את תחרות מחשופים 2003 |סגדש| ? אחרי שיסכלו אותי באבנים
ויאנסו את שאר חברי הפורום
... ענבל תילקח לאשפוז והקטנת חזה
. אתה באמת רוצה שזה יקרה? לא עדיף להגיע לשטח מוכר שאינו עוין ולערוך שם את התחרות בלגיטימיות רבה והפעם בחסות רשמית של
"תוכנית הבוקר של אמט"
??? אני שואל אותך... ותחשבו על זה.... אני.

חלש, חלש ....

אני כבר ציפיתי למכה מתחת לחגורה...
, אבל מתברר שאתה
ותו לא. השיטה שבה נקטת, לצטט אותי ולהביא טיעוני-נגד, מראה על עמדת חולשה. ממך, יקירי, ציפיתי ליותר
כנראה שאתה ממש לא מכיר אותי, אם אתה באמת חושב שעליך חשבתי כשהגיתי את התחרות.
אני לא יודעת איפה ההראש שלך היה בתקופה האחרונה, אבל אם לא שמת לב, חברינו הגאים שאוהבים גברים, מאוד נהנים ממראה הגבעות והעמקים שאני מספקת להם |נו איפה הרופא הזה כשצריך אותו???| ודווקא בגלל הקטנוניות שלך, לי אין בעייה לערוך את "מחשופים 2003" במועדון התיאטרון. אני בטוחה שהמחשוף הטוב ינצח! ותהייה תחרות הוגנת ושקולה... יקירי, שים לב למי נותן החסות הרישמי של התחרות נותן את קולו!
אגב, דניאל365, צילצלו מבלוקבאסטר
וביקשו שתחזיר את הסרט אתה חי בו!
(חחחחחח.... בדיחת קרש!)
ואני קוראת בזאת לכל בנות הפורום להגיע ולהשפיע!
תנו לציץ להציץ!

Liroy26

New member
סליחה שניה!!! ../images/Emo46.gif

אז ת´אומר שאני לא הטעם שלך??? שאני לא מספיק אטרקטיבי??? הבנתי אותך...חכה חכה בתחרות!!

רק בשביל האיזון...

לדעתי אתה מ-הההה-מ-ם
אתה כבר יודע שאם היית סטרייט, הייתי מתחתנת איתך כאן ועכשיו
אתה גם חתיך, גם בעל עיניים מדהימות ופירסינג סקסי, גם בעל שפתיים
חושניות שבא לאכול ובנוסף לכל אלו אתה חכם
, שנון ומקסים!!!!! איך אפשר שלא לרצות אותך? איך?!
|מי אמר שהניצחון בכיס שלי?!| |מי צדק?!:) | [לדעתי, דניאל הפסיד פה ובגדול]

עודד א

New member
אההמ... מזזה, כל הסופרלטיבים האלה

ומה שחמור יותר הוא שהם לא בכיווני !!!!!! אני דורש לתקן את העוול.

אתה תותח!../images/Emo41.gif

אין אין עליך, מתה עליך! אתה הגדול מכולם!!!!
אהבה
אפלטונית כמו שאנו חולקים היא מיוחדת במינה. לא היה ולא יהיה שוב בהיסטורי מישהו שאחכה לו ב-ר´ כל כך הרבה זמן כמו שאני מחכה לך

עודד א

New member
אההמ... מזזה, כל הסופרלטיבים האלה

ומה שחמור יותר הוא שהם לא בכיווני !!!!!! אני דורש לתקן את העוול.

למעלה