דיון חדש אנשים!!!!!!!

בואר

New member
../images/Emo20.gifדיון חדש אנשים!!!!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מה נשמע אנשים? יש לי רעיון לדיון בפורום: צריבות של מוזיקה כן או לא ולמה? אני אומרת ש: בעיקרון לא... אבל אם לדוגמה אני+אמא שלי+אחותי+אח שלי+בנדוד שלי אוהבים מוניקה סקס(מה שנכון) אז לא נקנה כל אחד דיסק משלו ונצרוב שיהיה עותק לכל אחד... או נגיד דברים נדירים... אבל אם זה סתם בחיים לא! אני אצרוב רק אם זה מהסיבות האלה! זכויות יוצרים בכל זאת... ***לא לרצוח אותי!!!!!!!!!***

Just Adi

New member
ל-א ../images/Emo80.gif

אני לא צורבת דיסקים נקודה, ובטח שבטח לא ישראלים, במצב של היום כולם במיתון וע"י צריבת דיסקים אנחנו מחמירים אותנו, אם אנחנו אוהבים אומן כלשהו אנחנו רוצים שהוא ימשיך לייצר את המוזיקה שלו נכון? אם נצרוב דיסק שלו זה משפיע, כל דיסק משפיע, על אומנים בחו"ל זה פחות אבל גם עדיף שלא. המקרים היחידים שאני צורבת בהם זה לעשות כל מיני שירים... לא דווקא של אותו אומן...

בואר

New member
אבל אם לדוגמה..../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif.

את ואחותך אוהבות את אותה להקה-תקנו שני דיסקים???????

שנישחם

New member
אצלי למשל../images/Emo105.gif

אח שלי בצבא... ואני זאת מי שקונה את כל הדיסקים הישראלים (מה שאני אוהבת..) ואח שלי קונה לועזי... אז כשהא חוזר הביתה תמיד הוא עובר על הדיסקים שלי ואני על שלו ואנחנו לךוקחים אחד לשני דיסקים.. מה? זה כ"כ רע לחלוק בין אחים??? אז במקרה הזה אני לא אגיד לו לקנות עוד דיסק אם במילא אני לא שומעת אותו כל הזמן ואני מוכננה לתת לו אותו כשירצה... א-ב-ל למשל בן-דוד שלי ביקש ממני שאני אביא לו דיסק אחד (אני חושבת משו של מוניקה או איפה הילד..) כדי שהוא יצרוב אותו.. ופשוט לא הסכמתי לתת לו ואמרתי לו שאם הוא רוצה שיקנה... אז לסיכום: אני נגד צריבת ישראלי.. (לועזי אין לי בעיה לצרוב למרות שאני בכל מקרה לא צורבת..) ואם אח שלי ואני ואמא ואבא רוצים את אותו דיסק (וזה כבר קרה) אז פשוט מוותרים קצת לאנשים ונותנים גם להם לשמוע... זהו!

ממש ממש לא... ../images/Emo168.gif

אני לא צורב בעיקר ישראלי, ומשתדל מאוד שלאלצרוב מחו"ל.... שתי סיבות... אחת גם לי יש להקה, וחשבנו על זה ביחד ואמרנו, שאם אנחנו רוצים שבעתיד יהיה לנו דיסק ויקנו אותו... אז אנחנו לא יכולים לצרוב בעצמנו.... סיבה שנייה היא שחשבתי על זה... וזה ממש חרא לצרוב..., כאילו.... הבן אדם משקיע... גם הוא מוציא על זה כסף, והרבה, משקיע שעות, והכל בשביל לתת את המוזיקה הטובה שלו למעריצים... ובעצם הולכים וצורבים לו את הדיסק.... אני ממש ממש לא אוהב את הקטע הזה...

בואר

New member
אבל אם נגיד...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתה ואח שלך אוהבים את אותה הלהקה-תקנו שני דיסקים????????

Just Adi

New member
קודם כל... ../images/Emo80.gif

האחים שלי כבר לא גרים איתי - אז כן אבל במידה שהם כן היו גרים איתי, אז היינו מתחלקים באותו דיסק, מה הביג דיל? ובמיקרה שזה היה קריטי שלשנינו יהיה את אותו הדיסק, הייתי בלי שום ספק גם קונה אחד / מכריחה אותו לקנות אחד.

בואר

New member
אויש אבל../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני לדוגמה הולכת עם הדיסקים שלי עליי 24 שעות ביממה... כנ"ל אחותי ואח שלי...

א-ס-ו-ר../images/Emo70.gif

אסור לצרוב דיסקים.. זה קצת כמו הפרחים "המוגנים"... אם כל אחד יקטוף אחד - הם יכחדו... וכמו הדיסקים - אם כל אחד צורב מהמחשב / מחבר / ממישו אחר... הידסקים "יכחדו".. כאילו.. לאמנים, שהוציא ה-מ-ו-ן אנרגיה בכתיבת הדיסק, המון זמן, השקעה, מחשבה, וגם דיי הרבה כסף (עולה המון כסף לייצר דיסק) - אם רק יצרבו מהם ומעט אנשים יקנו את הדיסק המקורי.. לא יהיה להם מימון ליצירת דיסק חדש ובכך נכחיד את אותה הלהקה / יוצר / אמן וכדומה... בגלל זה, לדעתי ממש אסור לצרוב דיסקים - במיוחד ישראלים!!! - אם אנשים אהבו את השירים.. את האמן.. את הדיסק.. שיכבדו את האמן ויקנו את הדיסק שלו... אבל... אם באמת הם אוהבים רק שיר 1 או שניים.. ואת שאר הדיסק לא.. אז אני מניחה שעדיף שהם יצרבו רק את 2 השירים.. אלא אם כן.. הם מכבדים את האמן ומעיפים לקנות את הידסק שלו.. אבל בעיקרון.. אני ממש נגד צריבת דיסקים.. ויש לי אולי 3-4 דיסקים צרובים וזה רק בגלל שאני עשיתי ערבוב של שירים...

Tinkerblack

New member
למה לא?

כאילו כמו שאמרת אם אני אוהבת להקה מסוימת וגם חברה שלי וגם אחותי אז לא כולנו נקנה את אותו הדיסק אלא מישהי אחת תקנה ואז נצרוב אחת לשניה ונעביר את זה מאחת לשניה זה חוסך כסף וזה הרבה יותר שווה. אני אישית אם זה דיסק שאני מה זה אוהבת ומה זה חייבת מעדיפה לקנות את הדיסק המקורי כי יש שם גם מילים וזה גם נראה יותר טוב אבל אם מה לעשות לחברה שלי אין מספיק כסף אז אני יצרוב לה או אם הדיסק הזה לא ממש חשוב לה אבל יש שם שירים שהיא אוהבת אז היא תרצה שאני אצרוב לה את זה וזה נראה לי בסדר גמור

Tinkerblack

New member
אבל בעקרון...

אבל בעקרון אני אישית לא צורבת דיסקים כמעט בכלל (כאילו דיסקים מקוריים וכ'ו) אני אם כבר אז רק עושה דיסקים כאילו מצרפת כמה שירים רק את זה אני צורבת חוץ מכאלו דברים אני בכלל לא צורבת! אם יש דיסק שאני ממש רוצה אותו אז אני הולכת לקנות אותו

blinkgirl182

New member
בעיקרון לא....

מוזיקה ישראלית אני משתדלת שלא לצרוב מכיוון שגם עם כולם יקנו את הדיסקים עדיין האומנים בארץ לא יהיו מיליונרים או משו באיזור... במצב הנוכחי של המוזיקה בארץ רוב האמנים אפילו לא חיים מהמוזיקה שלהם אז בשביל שתהייה מוזיקה עדיף לקנות... אני מידיי פעם צורבת אבל אח''כ הולכת וקונה את הדיסק.

ע מ ר

New member
אוי כולכם צדיקים

כמה מכל אלה שכתבו פה צרבו לפחות 10 דיסקים בחיים שלהם? אני מבין את הבעיה של הלהקות אבל אני לוקח רק מאחים שלי ככה שבמילא קנינו וגם אני לא מוכר או משהו כזה כך שזה בסדר אבל לדעתי אפשר לצרוב אם כבר קניתם את הדיסק

jamesT

New member
../images/Emo94.gifאנייייי../images/Emo94.gif

אני לא צורב ישראלי בכלל אבל לועזי אין לי בעיה כי אלא שאני שומע כבר מיליונרים וכשנגיד חבר שלי בא עם דיסק מסויים (ישראלי שאין לי) אז אני צורב בהתחלה ואם אני אוהב אותו אז אני קונה ואם לא אז אני נותן אותו לאחותי כי כל הדיסקים שלה זה דיסקים שאני לא רוצה והיא לא שומעת אותם זה רק בשביל להראות שיש לה הרבה דיסקים (פוזות)

אני בעד צריבות

מכיוון שברגע שכל העולם יצרוב לא תשאר ברירה לחברות התקליטים והם יצטרכו להוריד את המחירים.

Rain Star

New member
תראו...ירמי קפלן למשל אמר ../images/Emo41.gif

למישהו שאמר לו "ירמי אני מוריד שירים שלך בקאזה" אז הוא אמר לו שהוא מבין אותו ושהוא צודק. ושעד שמחירי הדיסקים לא יוזלו לאזור החמישים שקל מקובל עליו צריבה אישית מהאינטרנט.... תראו הדיסקים פשוט יקרים מדי...

blinkgirl182

New member
אז את חיות מחמד צריך לקנות...

הוא עולה בול חמישים שקל... עם לא אכפת לכם לקנות דיסקים שעולים בסביבות החמישים... צאו כולם וקנו את חיות מחמד....

למעלה