דיון חדש אנשים!!!!!!!

לידע כללי... ../images/Emo168.gif

לא מזמן, ויכול להיות שעדיין היה מבצע בטוואר רקורדס... את "פצעים ונשיקות" ב30 שקל!!!

סתם אור

New member
בעיקרון...אם כל העולם יצרוב..../images/Emo61.gif

אם כל העולם יצרו.. לא ישארו חברות תקליטים.. כי כולם יפשטו את הרגל...

Rain Star

New member
אם כל העולם יצרוב ולא ../images/Emo41.gif

ישארו חברו תקליטים, גם לא יהיה מה לצרוב. אז מה זה המשפט הזה?!?!

jamesT

New member
../images/Emo22.gifזאת אפשרות

ויש עוד אפשרות שפשוט כל התעשייה תתחיל מההתחלה כמו שבשנות ה40 קרה שפשוט התחילו יצור המוני של תקליטים וזה כי לא היה טכנולוגיה אז אי אפשר לדעת איך עכשיו זה יתפתח עם כל הטכנולוגיה קיימת זה הולך להיות הסוף של מה שיש עכשיו ויכולה להיות התחלה של משהו חדש לגמריי (מוההה...

the king 25983

New member
אל תתנפלו עליי אבל../images/Emo66.gif

אני צורב... כאילו היה לי פרק זמן שלא הייתי וממש הייתי בקטע אבל אח"כ מישהו הצליח לבאס אותי, אני כבר לא זוכר מי זה היה, ומאז כבר לא אכפת לי. אין לי תירוץ או משהו כזה. פשוט חבל לי על הכסף...

אראלוש

New member
אממ אני

גם וגם :( פושע שכמותי אבל זה לא נקרא כי יש לי מינידיסק אז לא יודע אם זה צורב אז חחח אני משתמט אין לי סיבה לקנות דיסקים שיעשו מינידיסקים עם אומנים אני אקנה אולי כמה... בנתיים אממממממממ אני מעתיק מהמחשב ולפעמים קונה דיסקים אבל רק של אומנים שאני ממש ממש אוהב אבל אין הרבה כאלו ישראלים ואם אני כבר קונה אז כבר יד שניה כי אני לא מתוקצב (כן כן יש יד שניה לדיסקים תתפלאו) בכל מקרה אמממ גם לי תהיה להקה ולא ארצה שיצרבו דיסקים שלי אבל זה יקר 80 שקל דיסק... כפרה עליכם תורידו תמחירים

אראלוש

New member
חחח ולמי שקורא לי גנב

אמממ אני לא גונב אני רק טועם :) חחחחחחח כולם טועמים בסופרים אז שקט

gp53

New member
.......

צרבתי רק דיסק אחד כדי לתת לחברה שלי והוא היה של מישהו מחו"ל שכבר קניתי את הדיסק המקורי.

צריבות....../images/Emo79.gif

זה נושא שנוי במחלוקת. מצד אחד- זה לא חוקי, זה לא בסדר וכו' וכו'.... אבל מצד שני- הדיסקים כל כך יקרים!! בנאדם צריך לחסוך דיי הרבה זמן בשביל דיסק שהוא רוצה (ואני מדברת על בני נוער, לא אנשים מבוגרים. למרות שגם להם אין כסף לדברים כאלה
) אם נניח מחירי הדיסקים היו עומדים על מחירים בסביבות ה- 40-50 ש"ח הכל היה מסתדר, אבל דיסקים עולים 80 ש"ח ואפילו יותר
בקיצור- אני בעד צריבות! לפחות עד ליום שבו אני לא אכנס לדיכאון כל פעם שאני נכנסת ל"טאוור רקורדס"

בואר

New member
אהמ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

היום במקרה הייתי בצליל ועלה שם משהו כמו 60 שקל לדיסק... יחסית יותר זול מטאוור רקורדס...

אממ.... ../images/Emo168.gif

אבל בתחלס... רוב הדיסקים הישראלים, עומדים על עד 60 שקל.., נראה לי חוץ מאביב גפן....

jamesT

New member
../images/Emo132.gifאני שומר נגד צריבות../images/Emo132.gif

חוץ משלמה ארצי וכאלה שמכניסים עדיין 250 אלף שקל בשבוע הראשון שיוצא דיסק שלהם רק חבל שאין הרבה כאלה.... אבל רוב הלהקות מתפרנסות מהופעות וזה ממש סבבה ומי בכלל אמר שדיסקים צריכים להיות החלק החזק של האומן

אמממממממ... ../images/Emo168.gif

אבל נראה לי שהנושא העיקרי היה אם לצרוב דיסקים ישרליים...

המממ....כן....לא נסטה מהנושא

אבל בכל אופן, דיסקים שהם לא ישראליים יקרים הרבה הרבה יותר....

למעלה