דיון חדש אנשים!!!!!!!

סתם אור

New member
שנייה... משהו נורא לא ברור לי |קסדה

אסור לצרוב כמו שאמרתם בנוסף לזה שזה לא חוקי.. אז למה לקנות צורב זה חוקי?? נורא מטומטם.. אם לא צורבים אז מה עושים לעזאזל עם הצורב??

jamesT

New member
כי

אפשר לצרוב לא מוזיקה עבדות או תוכנות או כן מוזיקה עצמאית זה כמו שמותר למכור באנג אבל אסור סמים

jamesT

New member
../images/Emo94.gifכייייייייייי

אפשר לצרוב מוזיקה עצמאית או אם פיתחת תוכנה אפשר ואם הכנת מצגת או כל דבר שאפשר לעשות עם המחשב והוא כבד וזה בדיוק כמו שמותר למכור באנג אבל אסור להשתמש בסמים

סתם אור

New member
בואו לא נשתטה ../images/Emo61.gif

רוב הצריבות בימינו הם לדיסקים... אז למכור צורב זה כמו למכור מכשיר של באנג אבל להגיד לא, אסור להשתמש בבאנג, אלא אפשר לשים בו פרחים.. או משהו דומה לזה... בדיוק כמו שאמרת... זה די מטומטם...

the king 25983

New member
בואי אני אגיד לך משהו...../images/Emo66.gif

במחשב שלי משתמשים אבא שלי ואני. אבא שלי בעיקר עובד עליו. עכשיו לפני שקנינו את הצורב אז הוא (וגם אני) פחד ושכל החודשים האלה שהוא עבד ילכו למקום כלשהו אם יקרה משהו למחשב. אז היה שווה לנו לשלם את ה700 שק האלה ולא לקחת סיכון. כמובן שעשינו גיבוי גם על עבודות שלי ודברים אחרים. אם מישהו לא רוצה לצרוב מוזיקה ישראלית אז יש עוד מלא שחקים וכל מיני תוכנות שזה לא פחות ממוזיקה...

II AM 18

New member
תגובה!!!

למה לא לצרוב?? כאילו אני לא צורב דיסקים כל שני וחמישי אבל אם פעם ב... יש מישחק שאני רוצה אז חופשי למה לא? חוץ מזה להוריד שירים מהאינטרנט זה חוקי? אותו דבר! גם פה מדובר על זכויות יוצרים. ותאמינו לי מדונה, בריטני ספירס וג'ניפר לופז מרוויחות בוחטות גם אם תיצרבו וגם אם לא. אפשר לעצור אותי על מה שכתבתי עכשיו?... בקיצר אם כן אז אני מכחיש כל קשר לנאמר לעיל...

jamesT

New member
אסור להוריד שירים באינטרנט

אבל נגיד אני עושה את זה בשביל רשימות השמעה

בואר

New member
רגע../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתה אוהב בריטני וג'ניפר? עם מדונה אין לי כל כך בעיה אבל את בטריטני וג'ניפר אני ממש לא סובלת(
)

II AM 18

New member
סתם הבאתי דוגמא ../images/Emo13.gif

זה יכול להיות כל מפורסם

למעלה