אפשר לצרוב מוזיקה עצמאית או אם פיתחת תוכנה אפשר ואם הכנת מצגת או כל דבר שאפשר לעשות עם המחשב והוא כבד וזה בדיוק כמו שמותר למכור באנג אבל אסור להשתמש בסמים
רוב הצריבות בימינו הם לדיסקים... אז למכור צורב זה כמו למכור מכשיר של באנג אבל להגיד לא, אסור להשתמש בבאנג, אלא אפשר לשים בו פרחים.. או משהו דומה לזה... בדיוק כמו שאמרת... זה די מטומטם...
במחשב שלי משתמשים אבא שלי ואני. אבא שלי בעיקר עובד עליו. עכשיו לפני שקנינו את הצורב אז הוא (וגם אני) פחד ושכל החודשים האלה שהוא עבד ילכו למקום כלשהו אם יקרה משהו למחשב. אז היה שווה לנו לשלם את ה700 שק האלה ולא לקחת סיכון. כמובן שעשינו גיבוי גם על עבודות שלי ודברים אחרים. אם מישהו לא רוצה לצרוב מוזיקה ישראלית אז יש עוד מלא שחקים וכל מיני תוכנות שזה לא פחות ממוזיקה...
למה לא לצרוב?? כאילו אני לא צורב דיסקים כל שני וחמישי אבל אם פעם ב... יש מישחק שאני רוצה אז חופשי למה לא? חוץ מזה להוריד שירים מהאינטרנט זה חוקי? אותו דבר! גם פה מדובר על זכויות יוצרים. ותאמינו לי מדונה, בריטני ספירס וג'ניפר לופז מרוויחות בוחטות גם אם תיצרבו וגם אם לא. אפשר לעצור אותי על מה שכתבתי עכשיו?... בקיצר אם כן אז אני מכחיש כל קשר לנאמר לעיל...