קארי
א אפרת306970847 New member 10/8/07 #26 השפתיים לא היו כ"כ טובות בתמונה. אבל לא הגיע לה ללכת. הייתה לה תמונה יותר טובה מלג'ינה.
L l i p s t i c k New member 10/8/07 #33 תמונה נחמדה ... אבל באסה שהיא הלכה . ג'ינה הייתה צריכה ללכת - הייתה לה תמונה גרועה !
I IkMfNiY New member 11/8/07 #122 הפנים שלה יצאו ממש גרוע. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif דווקא לא רציתי שהיא תלך התוכנית, למרות שהיא ממש לא פייבוריטית שלי :X יעל
הפנים שלה יצאו ממש גרוע. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif דווקא לא רציתי שהיא תלך התוכנית, למרות שהיא ממש לא פייבוריטית שלי :X יעל
F funky Doll New member 10/8/07 #69 אני אוהבת אותה מאוד אבל תמונה לא כול כך מוצלחת הפנים מבוהלות מהנפילה
B balle New member 10/8/07 #95 תמונה ממש לא טובה../images/Emo15.gif היד השמאלית לא קשורה לכלום והפנים שלה זה בלוק
L L O L O59 New member 10/8/07 #19 תודה על התמונות אני די שמחה שקארי עפה, לא משהו בעיניי. ג'ייד ממש מתחילה לעצבן, היא כל כך מגעילה. מולייייי מושלמת.פנים כל כך יפות, חיוך כל כךךך יפה חחחחחח וואי איך הן נפלו שם זה היה מצחיק
תודה על התמונות אני די שמחה שקארי עפה, לא משהו בעיניי. ג'ייד ממש מתחילה לעצבן, היא כל כך מגעילה. מולייייי מושלמת.פנים כל כך יפות, חיוך כל כךךך יפה חחחחחח וואי איך הן נפלו שם זה היה מצחיק