הטופ מודל הבאה 6- פרק 4

Manga136

New member
חפירה. ../images/Emo142.gif

ברוק: אני דווקא די אהבתי את התמונה, למרות שיד שמאל אכן לא נראתה טוב. היא חמודה מסך הכל... ג'ואני: התמונה דיי טובה, וההליכה בנעליים המפחידות האלה מ-ו-ש-ל-מ-ת! ללא ספק הותירה רושם מאוד חיובי! ג'ייד: היא מדהימה! מושלמת! את התמונה שלה שמרתי, ואת ההליכה שלה באתגר ממש אהבתי, במיוחד איך שהיא נשקה את הג'וק! ג'ינה: אני חייב לומר שאין לי שמץ של מושג מה היא עדיין עושה שם. דוגמנית לא יכולה להיגרר לתצוגה בכוח, אפילו אם יש עליה ג'וק זוועתי. והתמונה בכלל נוראית לדעתי. דניאל: עוד תמונה מדהימה! וכבר פעם שלישית ברציפות! מת עליה, ללא ספק בין החזקות... למרות שהרווח בין השיניים מעצבן, ההבעה היא אותו הדבר תמיד ו... נראה לי שזה כל מה שאני יכול לומר עליה שישמע רע. לזלי: תמיד אחרי כל פרק היא האחת שקשה לי לזכור. היא קצת לא בולטת... למרות שהתמונה דווקא חמודה, אבל עדיין... היא לא בולטת. מולי סו: יפה! השיער הקצר שלה תרם לתמונה... יש פוטנציאל ללא ספק. אני דיי אוהב אותה, והיא גם מזכירה לי את קים (
) מעונה 5 (אני עכשיו צופה בעונה
). ננה: היא לא הייתה עד כדי כך גרועה! התמונה דווקא דיי יפה, למרות שמעולם לא קראתי את הנסיכה והצפרדע... רק מעניין שנתנו את זה דווקא לה ולא לג'ייד, כי לנסיכה שם קוראים ג'ייד. אבל בכל אופן היא עדיין דיי טובה. פורונדה: היא נראית כמו נמלה מפחידה. התמונה... בסדר, אבל לא יותר מזה, ואני בכללי לא ממש מת עליה. כמו שכבר אמרתי, היא הייתה צריכה ללכת במקום קת'י בפרק הראשון. קארי: אני שמח שהיא הלכה. היא לא יפה מספיק לדעתי, והתמונה הייתה רק בסדר... לא מת עליה, ושמח שהיא הלכה. למרות שג'ינה הייתה צריכה לעוף... שרה: לצערי אני לא מכיר את הסיפור שנתנו לה... אז אני רק אגיד שהתמונה ממש נחמדה, ודי אהבתי. בנוגע אליה... היא נראתה מוזר כשהיא הלכה מול השופטים. לא יודע למה, אבל זה לא היה טוב. ובזאת סיימתי את חפירתי להשבוע.

mikmikonet

New member
ברור שאתה מכיר את האגדה של שרה ../images/Emo13.gif

אאל"ט מדובר בגרטל מ"הנזל וגרטל" = עמי ותמי.

ג'ינה מטורפת,ג'יד מגעילה,מולי מלכה../images/Emo47.gif

היה פרק ממש טוב! ג'ייד כזאת חולארה,מולי פשוט מהממת ג'ינה משוגעת אבל אני מתה עלייה
ואממממ...היה טוב
מסכנה דניאל,גם היא יפה
אבל וואי איך ריחמתי עלייה אחרי הנפילה הזאת

NP16

New member
וואו אני בהלם!!!!!!!!!!

מיכלי אני אמרתי לך שאני רוצה שקארי תלך:| ולפני זה רציתי את ונדי וקתרין:| איזה עונה מושלמת:) ג'ואני מדהימה
עכשיו אני רוצה שתלך.. פורונדה או ג'ינה.. יהיה מצחיק אם זה גם יתגשם.. גם שרה אני לא אוהב במיוחד..

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

את עומדת לצחוק נורא שבוע הבא...

NP16

New member
אם הייתי רוצה לדעת מי, הייתי כבר בודק:)

ושרשרתי לעצמי כי אני לא יכול לשרשר לספוילר כי אז הוא יקפוץ לי לעין

Manga136

New member
תיקון לספוילר... ../images/Emo142.gif

במידה ואתה קורא אותו, תקרא אותו בלשון זכר...

למעלה