המשפט שלכם
_

שישיץ

New member
../images/Emo20.gif המשפט שלכם../images/Emo20.gif_../images/Emo79.gif

"אם הייתי חכם אז הייתי יודע מה להגיד" והפעם בפינתנו השיר המהולל עם גידי גוב
(היא כתבה והלחינה, הוא סתם שר ממש כמו רוני, אז סתמו
) הריקוד המוזר של הלב
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה?
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה?
איך עבר עליכם השבוע שהיה?
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? אני שלווה
תהנו

bזוהר

New member
תגידי תודה שאני מגיבה ../images/Emo10.gif

אחרי שהעלבת אותי ככה
אני בת 14 וחצי כבר
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "היא אף פעם לא תהיה שלי, אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח."
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? "כל היום אני הולך ונזכר ברחובות של פריז, איך היה לנו קר. התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר."
איך עבר עליכם השבוע שהיה? לא זוכרת
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיעבור בנחת ובכיף. תוכניות, מחר בערב בירושלים, מחרתיים בערב בהדלקת נרות אצל משפחה, יום חמישי אביתר בזאפה, יום שישי רונה בתמונע, יום שבת מפגש פורום.
אני מרגישה כמו קקה ויש לי מחר מבחן ענק ואני לא יודעת כלום! אושררררררר
לכו להזדיין
סליחה. יחסמו אותי עכשיו?

שישיץ

New member
אסור ל לדבר ככה_../images/Emo79.gif

את בת 14! זה לא חוקי!! חחח
שיהיה לך שבוע נפלא סוויטי יום שבת מפגש פורום? יום ראשון!!!! המשפט שלך גם יפה
אני מוסיפה לשלי: ""כל היום אני הולך ונזכר ברחובות של פריז, איך היה לנו קר. התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר."

bזוהר

New member
לא חוקי? ../images/Emo3.gif

אז אולי עדיף, אמאש'כם בפיתה עושה קולות של קבב.
אה ו, כן. אופס. יום ראשון. שבוע טוב מותק.

עונה..

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח" איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? "התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר" איך עבר עליכם השבוע שהיה? בעייפות גמורה.. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיעבור ממש מהר... יש לי תיגבורים בלשון בחופש וזה לא כיף..

dsol

New member
גידי מעולה אז שוש לך !

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח" כי זה כל כך אני ! איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? ראו שאלה קודמת איך עבר עליכם השבוע שהיה? נחמד כזה איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיעבור טוב
וכן יש תוכניות, הרבה מפגשים נקווה לטוב...

שישיץ

New member
הריקוד המוזר של הלב_../images/Emo79.gif

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? (בית וחצי) המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן היא מזמינה אותי לארוחת בוקר אני מזמין אותה לחנוכת בית היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב בעיניים בורקות בחיוך רעב... איך עבר עליכם השבוע שהיה? זוועה איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? חושבת שיהיה יותר טוב. התחיל מצוין....

M o r r r 3

New member
אם הייתי חכם אז הייתי יודעת מה לגיד

מזה נבחר משפט משירי עברי לידר??זה לא אמור להיות רק של רונה? *המשפט שהכי התחברתי אליו: התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר.. איזה משפט הכי מייצג?? אממ ...כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב איך עבר השבוע? קודם כל..טוב שעבר..היה מפוצץ מבחנים בשבוע הקרב אני מניחה שיהייה אחלה אחרי הכול קצת חופש.. חנוכה... דיי נחמד עם הספגניות והנרות... וכל הבלה הזה.. בנתיים אין כל כך תוכניות חוץ מאיזה הצגה והופעה של ליידי די נראה כבר.. ~מור~

0mroosh

New member
גידי../images/Emo99.gif. מממ.

המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן. ההגייה.היא
.יאר.ההגייה. הממ.שבוע מוזר.חורף.קר.צורך בלתי נשלט לכתוב משפטים קצרים או מילים בודדות ולאחריהם נקודות. השבוע חופש,רונה במתמונע+ההצגה שלפני, מפגש פורום. :) אני רוצה שמש וכושי שיחמם אותי בלילות החורף הקרים.

PopPy

New member
איזה שיר..../images/Emo99.gif

עיבדתי את כולו לפסנתר, הוא נשמע נפלא רק עם פסנתר.
ודווקא גידי מתחבר נהדר שם, וגם אני בד"כ לא אוהבת אותו. לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? אבל היום, היום אני יוצא היום אני עושה מעשה.. איך עבר עליכם השבוע שהיה? לא משהו בכלל. הברזתי הרבה, כמעט לא יצאתי, עבדתי, ועשיתי מעט מאוד דברים שרציתי לעשות. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? מהר. חוץ מכמה דברים קטנים, כל השבוע אני עובדת המון, ואין לי כח לזה כי אני מוצבת במשמרות עם שתיים שיושבות כל המשמרת מחוץ לחנות ועבודה של שלוש בנות נופלת עלי. תוכניות מיוחדות? שילה פרבר ביום שלישי, מסיבת איגי בחמישי אולי, וליידי די ביום שישי, אם אני אצא מוקדם מהעבודה. ובערב השנה החדשה אני כנראה עובדת. :\

califia

New member
זה נשמע כמו שיר גרוע של שלמה ארצי

אז קשה קצת למצוא משפט ראוי לציטוט...

califia

New member
אפרופו רמת כתיבה אמא שלה פרופסור לס

לסיפרות לא? אני מצפה להשתפרות רמת הטקסטים, אני מחפשת יוצרים לתלות בהם תקוות כבר שנים ויוק. אלא אם בלוק הכתיבה שלי ימס. בינתיים עד לשיר המוצלח הבא שלה אני מקשיבה ל "משיח". הללויה

שישיץ

New member
רגע, לא מספיק טוב לך?_../images/Emo79.gif

מה את מצפה לשמוע? "מר גורלי והעולם אכזר אין אהבה בלבבי"? אז למה את שומעת את רונה קינן? אני מסכימה עם זוהר (כמה תבונה למרות הגיל!!) אני חושבת שאת הולכת להופעות רק כדי למצוא דייט. זו אחת הסיבה שבגללה אני מתחמקת מהופעות

bזוהר

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

את הבת אדם השניה שאני מכירה שלא הולכת להופעות של רונה כדי שלא יחשבו שהיא לסבית
זה ממש לא בסדר!!

שישיץ

New member
חיחיחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

אולי שרונה הכופרת תתחיל לעשות הופעות בימי חול ו/או (בעיקר ו) בבאר שבע!!!
מי הראשונה? היום הייתי אצל עידן בפגישת הפקה ואז השתקתי את כולם כדי לראות יאיר לפיד (ברור שהפסדתי, זה כזה אני) ואז כולם שאלו מה זה רונה קינן "מה זה מכון?!" חחחח ואז התחילו לקרוא לי לסביט
לא שזה רע, זה סתם לא נכון אבל כיפי בצורה מוזרה כזו. כאילו אני מעל הערסים ומותר לי לבקר אותם :p רק אם הם היו יודעים במה הם באמת מוקפים שם... כמה צביעות אלוהים אדירים..

bזוהר

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

ערסים
"בואי נרד לאילת! אבל יש הרבה ערסים באילת... ערסים זה מצוין! ערסים זה.. נפלא! זה בדיוק מה שאנחנו צריכות!"
סתם.
ערסים
הראשונה, אחת מגניבה לגמרי, בת 30ומשהו. שלאאאאא תופיע בימי חול!!!
אני אהרוג אותה אם כן!
לא מרשים לי ללכת להופעות בימי חול כי יש אחרכך ביצפר
זה יהרוס לי ת'חיים.

שישיץ

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

מה זה בצפר? חחחח צריך ערסים לפעמים ככה האני האידאלי שלך שואף ליותר
את עוד בגיל שאת יכולה לבחור תגבירי פיזיקה (אם את יכולה ואוהבת כמובן) או מדעי החברה (כיייייייייייף) וערבית. זה יתרום לך לעתיד.. (ל-א תיאטרון למרות שזו חוויה וזה.. אבל תבררי טוב טוב מי המורה שלך לפני) תהיי במודיעין בצבא ויש שם המון לסביות אולי תקראי להיא שתלמד ערבית לחפש דייטים גם במודיעין :p

bזוהר

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה היה כדי לא להרוס ת'רצף, כי לא הבנתי מי זאת ההיא שתלמד ערבית
לצערי אני כבר במוסיקה, אבל אעבור לתיאטרון בפסח (אני כבר מכירה את המורה אל דאגה....)

שישיץ

New member
חחחחחחח -D_../images/Emo79.gif

את גם תלמדי ערבית!! ההיא זאת ההיא ששונאת את רונה נו זאת שבגללה התחיל השרשור הקטן שלנו פה... גם אני הייתי במוזיקה איזה שבוע אבל סגרו את המגמה אבל עדיין זו הגברה שלישית! כל המורות לתיאטרון זונות ויש לך בכלל זמן להחליף תיכון תעשי אודישנים לתלמה ילין אם כבר מקצועות אומנותיים... את גם גרה קרוב

למעלה