המשפט שלכם
_

bזוהר

New member
יופי, הרסת ת'רצף!

אהההה היא.. חחחח אני בטוחה שהיא מסתדרת
והמורים לתיאטרון אצלנו ממש אחלה!! כן, יש לי זמן להחליף. אמא שלי מנסה לשכנע אותי ללכת לתלמה אבל אין סיכוי בחיים. אין לי ראש (וכוח רצון או יכולת) לעמוד בדרישות שם והאופי של התיכון לא כל כך בשבילי. אני עוברת לתיאטרון בפסח וזהו
רק לא במגמה המגעילה הזאת שאני נמצאת בה עכשיו
אוףףףףף את קולטת שעוד שנה אחותי לא תהיה איתי בתיכון???? ואהבת חיי השמיניסט שאין לי סיכוי איתו
יש לו חברה, מה עושים? (אגב כולם צוחקים עליי שאני אוהבת אותו כי הוא מכוער חחח אבל לדעתי הוא ממש לא!!!!)ראית שהיה בערוץ ילדים הכבש השישה עשר?? אההההההה רגע אני יודעת איך תדעי מי זה!! ראית כנפיים שבורות? אז הוא משחק את עידו.. הילד הקטן אחחחחח

שישיץ

New member
נו לא בכוונה ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

גמני בגילך הייתי מאוהבת באיזה שמיניסט.. חחח בגילך.. האמת שהוא צץ לא מזמן שוב והוא שותף של בן דוד של ברק במלון באילת, ככה שאם נרד בחנוכה... אני אדאג להתגלח
חיחחח הכל יסתדר אל תדאגי תדברי איתו קודם באייסיקיו או משו כזה ותתיידדו ואח"כ תבצעי בו את זממן
או שאחותך תתיידד איתו ואז תלכו להופעות ביחד, הוא יבוא אליכם וזה.. זה גם מאוד קשה להיות בשנה אחרונה בבית ספר
עדין לא הבנתי מי זה העכבר או זה שקפץ לבריכה? אם זה העכבר אז בהחלט
בכלל שחקנים זה עם טוב קצת דרמה קוינס אבל טוב.

bזוהר

New member
חחחח../images/Emo3.gif

זה לא העכבר, זה זה שקפץ חיחיחי (הסרט צולם מזמן, השתגעת? העכבר כבר בן איזה 100! סתם, לא.. אבל 24 בטח או משהו). תודי שהוא יפה!!

שישיץ

New member
חחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

אוי ואבוי הוא כבר שמיניסט?!?!??! הוא לא איזה בן 5 שם?!?!? גאד הזדקנו |זקנה בלה|

bזוהר

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

כן אה? ראית מהזה? איך שהזמנים חולפים..
כןכן הוא בן איזה 4-5 שם! ועכשיו הוא ביב'! לא יאומן! כולם אומרים שהוא נראה כמו ניצול שואה חחח יש בזה משהו אבל הוא כזה חמודדדדדדדד
ויש לו ראסטות!!

שישיץ

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

(הקטע שהכותרת מתאימה להודעות!) ניצול שואה זה סקסי תעשי מה שאמרתי לך ותעדכני אותי :) אם הוא ילמד להכיר אוצל ולא יראה אותך כבת 14 טיפוסית יהיה טוב מאוד אפילו

bזוהר

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

האמת שפה היה יותר מתאים לכותרת "שישי תעשי לי ילד" אבל.. בכל מקרה, אין לי איך להשיג את האייסיקיו שלו אם יש לו בכלל וחוצמזה מה אני אגיד, שאני חמשושית ואני אחות של ילדה מהכיתה שלו?! הוא יגיד לאחותי והיא תהרוג אותי
הוא ואחותי ידידים לכיתה חחח ואין מצב שהוא יבוא לכאן בזמן הקרוב דייי פשוט אין לי סיכוי
אופפפפפ הוא כזה מושלם!! חחיחיחי אני פאקצה :) ואת מושי מושלמת וכוסית בחזקת 4
נסדר לך את אח שלו הוא ממש ממש חתיך.. באמת! קוראים לו יונתן, והוא בן 19 נראה לי.

שישיץ

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

או 'אני אעשה לך מיליון ילדיייייייייים' או שאת לי את יודעת מקרה קרול-סוזן רק צריך למצוא רוס. מי אני כדי לתת עצות אבל מה שבטוח את לא פקצה ואת חייבת להיות איתו אני כל כך מצטערת שלא עשיתי דברים אחרת, ואני כן הייתי פקצה!!! שאלי את ברק הוא ישמח להעיד, הוא ממילא מעלה את זה בכל הזדמנות אפשרית
אז לא אייסקיו תסתובבי במעגלים שהוא מסתובב עם חברים שלו (הרי אליהם יהיה הרבה יותר קל להתחבר כי הם רק האמצעי לא המטרה
ושאלי את אחותך עליו זה לא יהיה כזה גרוע אללי איזה שיח בנות פתחנו כאן ואני לא יכולה להיות כוסית שומו שמיים אכלתי היום 15 ספינצ'ים עם שוקולד עליהם
וזה עוד עם רצון 'היום אני לא אוכל כלום כי בשבוע האחרון אכלתי כמו חזירה' :p

bזוהר

New member

זה בסדר גם אני פעם הייתי פאקצה, נשבעת לך. נו, מה רע?
אני אפילו לא יודעת מי אלה חברים שלו
ו.. יווואו את רק צריכה לראות איך אני חוקרת אותה, זה ממש מצחיק
אבל היא לא עונה לי לרוב
חחחחח חיחיייי אבל היא סיפרה לי שבטיול שכבה שלהם לאילת לא נתנו להם הרבה זמן אוכל או משהו ואז הוא בא לרכזת שכבה והיא שתתה משהו, אז הוא הרעיד לה את הכוס (ו-גאד, תבטאו את זה בהתאם
) ואמר לה "את רוצה לשתות? את רוצה לשתות? אני לא אתן לך לשתות את רוצה לשתות? אבל אני רעב אני רעברעברעברעברעב אני רעב אני רעב אני רעב אני רעב אני רעב אני רעב אני רעב לא נותן לך לשתות עד שלא תביאי לי לאכול. אני רעב אני רעב אני רעב" חחחחחחח
לגמרי שיח בנות למי אכפת

שישיץ

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

חחח מתי היית? בכיתה ב'?? אני לא מאמינה!! חחחח הוא נשמע ממש חמוד תצלמי אותו כשחוזרים לביצפר (מתי חוזרים אגב,?) נראה אם שווה להפעיל קשרים

bזוהר

New member

אצלם!:) חוזרים ביו שלישי
לאא לא בכיתה ב'
בה'-ו'-ז' אבל פקאצה חמודה!

califia

New member
שירי בכי נחותים? אני? אליטה כמוני?

ואני לא נושכת... לעולם לא תדעי אם לא תנסי...

שישיץ

New member
מי אמר שלא ניסיתי ../images/Emo3.gif?_../images/Emo79.gif

חחח סתם
זהבה בן כפרעליה אל תגידי לה נחותה הרבה יותר טובה מרונה קינן המופלצת הלסביט הזו שלכם אייייייייייייכ
|ציניות| אני יודעת שזה כואב אפילו בצחוק

0mroosh

New member
שתקי.../images/Emo10.gif

הפכת את תמונע למקום מפגש של פנויות-פנויות. מה קרה לטעם אישי, פלורליזם? היטלר הרג אנשים, בגלל כאלו. אמנם הוא לא היה הודי, אבל מילא.
קצת נחמדות.

למעלה