המשפט שלכם
_

bזוהר

New member
חח אל תדאג. היא לא שונאת.

יש אנשים מעצבנים בעולם הזה
אני שונאת סטודנטיותלסביותאינטלקטואליותמתנשאות
זה לא אומר שאני שונאת לסביות

שישיץ

New member
חיחיחי ../images/Emo3.gif_../images/Emo79.gif

אני ממש לא שונאת לסביוט הייתי כזו לשבוע בערך בשביל הקטע הכרתי מלא בנות איכשהו אני 17 שנה סטרייטית ולא מצאתי דיסנט גיי אחד. בלעכס.

שישיץ

New member
לא הבנתי ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

ראיתי יהלום בהודעה ואיבדתי את מאור עיניי
אני מכורה ליהלומים איזה גרושה בת 45+ נהייתי ובכל זאת לא הבנתי

שישיץ

New member
יאייי../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

למרות שלא כדאי שתתקרב לפנים שלי עכשיו אני מדבקת
או לפחות נראית ככה

שישיץ

New member
פלורליזם../images/Emo5.gif_../images/Emo79.gif

רק גזע שישיץ טהור!! לא אמרתי בגלל זה
ההיא ששונאת אותנו לא אוהבת את רונה אך הולכת להופעות שלה. נשארתי הסטרייטית היחידה בפורום?
ומי אמר לך שהוא לא היה הודי??? אני בטוחה שכן כמו שאמרו עליו שהיה הומו חלילה וחס מסכן שלי היטלר

mslow

New member
אמממ..../images/Emo10.gif

ציניות איננה ממני והלאה אבל יש משהו ממש מחריד בשירשור הזה, משעמום גרידא אני כאן (והפורום הזה לרוב משעשע מאוד) ואני חייבת לציין שממש הצלחתי להזדעזע. שרשור רווי "פליטות פה" או שנכון להגיד "פליטות מקלדת" מכלילות ובעלות צביון גזעני (שלפחות אותי) ממש לא מצחיקות . אני יכולה לנהוג כמוכם ולהגיד שזה רק הגיוני, כי אם נודה בזה, אתם חבורה (שנונה וחכמה ככל שתהיו) של ילדים קטנים שחושבים שאם רק תרצו בהיקש אצבע תשתלטו על העולם, אבל אם אני אגיד את זה אני לא אהיה יותר טובה, גם אין לי כוונה לפגוע באפאחד ממכם. אז רק 2 דברים: (כי אני לא יכולה להתאפק יותר מידי) 1.יש לי חבר טוב מאוד,טייס קרב למען האמת,שהוא בחלט "דיסנט גיי" ויש לי גם חברה טובה מאוד גם היא "דיסנט גיי" 2.מקווה שתעברו איזה חוויה מצניעה ובקרוב.(ראה צבא/חיים עצמאיים) ליל מנוחה.

bזוהר

New member
אני מגיבה באמת בלי שום קשר לתוכן

הדברים שאמרת. זה מתחיל ממש לעצבן שאנשים שלא כותבים כאן פתאום נותנים ביקורת על משהו שרואים לנכון להגיב עליו וחשוב להם לציין קודם כל שהם קוראים פה משיעמום. כבר היו כמה כאלה מה הקטע?

mslow

New member
אין ספק שלא קראת את התוכן

כי בתוכן כתבתי שאולי משעמם לי אבל הפורום הזה בדר"כ מאוד משעשע, משמע- זו לא הפעם הראשונה שאני כאן. גם אם אני בוחרת לא לכתוב כאן ולהיות משתתפת שקטה לא שולל ממני את הזכות פעם ב... לכתוב איזה משהו. ואין "קטע", מפריע לך?! אפסיק, לא לפני שאגיד לקוב שלא אני השתמששתי במונח "דיסנט גיי" אלא משתתפת אחרת. ושההודעה נכתבה במכוון באופן מתריס רק כי אני הרגשתי שמשהו כאן מחכה לזה. (ועם רגשות אי-אפשר להתווכח) אכן יום טוב.

bזוהר

New member
קראתי מה קראתי את התוכן :)

נכון, אמרת שהוא משעשע, ואמרת גם שאת נמצאת כאן (קוראת..) משיעמום. אני לא מבינה מה הקשר, לא אמרתי שזו הפעם הראשונה שאת כאן, וברור שגם אם את לא בוחרת לכתוב כאן את יכולה להגיב על מה שבא לך. אבל אני לא מבינה את זה שאת מוסיפה שאת כאן כי משעמם לך. (ואת לא הראשונה).. וכמובן, חלילה שתגיבי על משהו שנראה לך משעשע או יפה. רק על דברים רעים, ועוד בציניות מגעילה. (ראי את המשפט שקוב ציטט אותך, על זה אני מדברת, ולך מפריעה הציניות של שישיץ. בעיניי שלך הרבה יותר גרועה).

mslow

New member
הלו הלו הלו

אני אסביר, אני יכולה לדבר רק בשם עצמי ולא בשם שאר האנשים שכותבים את זה,שהסיבה לזה היא כי פיתחתי איזשהו אנטיגוניזם ל"הערצה", אני בעד לאהוב ולהעריך אבל יש משהו במילה הזאת שקצת מטרידה אותי. אז אני מניחה שכשכתבתי את זה,כתבתי את זה בשבילי ולא בשביל אפאחד אחר,כדי שאני לא ארגיש כמו איזה גרופית מטומטמת שכותבת בפורום (ואל תקחי את זה למקום שלילי-לא הכוונה שאת או מישהו כאן הוא גרופי מטומטם) המילה שעמום באה לציין שאני עושה עוד דברים וכשאין לי משהו מיוחד לעשות אז אני נכנסת לכאן. אולי זה מטופש אבל זה נכתב אפילו בלי לשים לב,(שוב כי זה נועד בשבילי ולא כדי להעליב). בנוגע לציניות,לא רק הציניות של שישיץ נראתה לי פוגעת, אני מסכימה איתך ששלי ללא ספק יותר גרועה, לא בגלל התוכן כי התוכן שלי היה אנלוגיה לפינקי והמוח אלא כי שלי הייתה מכוונת. ואם שלי הייתה מכוונת ושל שישיץ לא, אז בעצם מה יותר גרוע? בכל מקרה למען הסר ספק אני לא בנאדם רע לחלוטין, חג שמח. C:\Documents and Settings\1\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\2QI1HX8I\חנוכה.htm

שישיץ

New member
הו שלי מעוונת_../images/Emo79.gif

אם לא, הייתי סתם הנאדם טיפש וגזעני, לא? אבוי זה מה שחשבת עליי?
כן לא...

קוֹבּ

New member
נסי לחזור כשתיהי משועממת ../images/Emo140.gif

ואולי הכל יראה טוב יותר
מצטער אם נפגעת, (למרות שלא לקחתי חלק בשירשור, אני משער שיהיה בסדר לייצג את אלה שכן), הייתי מציע שבפעם הבאה בה את מעבירה ביקורת תזנחי משפטים כמו "אתם חבורת ילדים קטנים שחושבים שאם רק תרצו בהיקש אצבע תשתלטו על העולם" - מלבד העובדה שאת טועה (היקש אצבע זה פשוט מוזר מדי, הייתי מעדיף להקיש על דלת, או מקסימום כפתור), את גם מורידה את הסיכוי שמישהו יתייחס לביקורת שלך ברצינות. את יודעת, בתור חבורת ילדים, קודם מתגוננים, אחר כך מורידים מהתוכן שכתבת את העוקץ ומנסים להתייחס ברצינות למה שכתבת, ואז כבר מאוחר מדי, כי יצאו נגד דברייך. גם לי יש שני דברים: 1. אני הומו (דיסנט גיי? אני לא בטוח מה רצית עם זה, אבל רק לשם ההזדהות והכוונה הטובה) ואמא שלי לסבית. 2. נסי להבדיל בין הומור וציניות שהלכו קצת רחוק מדי, לבין גזענות וכו'. מבטיח שאין כאן ולו אדם אחד שמטרתו לפגוע או לסנן את אוכלוסיית העולם. בברכת יום נעים, והרבה פרפרים בבטן (פרפרים בכל מיני צבעים, כדי להמנע מפליטות בעלות צביון גזעני), וחיוכים.
תשארי בסביבה גם כשלא משעמם. חג מולד שמח. ואני חייב להפסיק את משיכת ההודעה הזו, מחכים לי למטה.
.

שישיץ

New member
פליטות פה (מקלדת)_../images/Emo79.gif

הן לא פליטות.. במקלדת אנחנו יכולים לשנות הכללללללל אז כל דבר שנאמר, נאמר מתוך כוונה תחילה. הכוונה היא לעיתים, הפלא ופלא- סרקסטית. גם לי יש המון חברים שהם דיסנט גייז. ו...? הם האנשים הכי משכילים, מתוקים, מדהימים שיש. אבל זה קשור לעובדה שהם גייז? הם בני אדם, אין הבחנה. זה שאני סטרייטית אז אני ילדה קטנה ומפגרת שחושבת שיכולה לשלוט על העולם? אולי אני כזאת כי כרגע העולם מוצע לפני, ואני בכלל לא צוחקת כשאני אומרת שאם באמת ארצה, אז כן, אני אוכל לשלוט בעולם (לפחות שלי). וצבא כהר לא נראית לי חוויה מצניעה
אני מתחילה לשנוא אותם מרגע לרגע חושבת שאמצא עבודה בשנים הקרובות באיזה מלון בוגאס ומשם אכתוב לכם. ואני מצטערת אם ה'הומור השחור' שלי לא הצחיק אותך. הוא גם לא הצחיק ידיד שלי אתמול שהוא אתיופי ואמרתי לו תתרחק ממני לפני שתעביר לי מחלות שקיבלתם כשבאתם ברגל... מקווה לשמור הכל בראש הקטן שלי או לפחות להעביר את זה לפורום הומור שחור. סליחה אם זה פגע במישהו. ועוד דבר, כאחת שלא מגיבה על דברים 'משעשעים' כאן בפורום, זה לא נחמד שתגיבי למשהו שלא מוצא חן בעינייך. כמו אמא שלא תתמוך בבת שלה ולא תדבר איתה על רומו של עולם, אך תמצא לנכון להגיד לה שהיא שמנה מידי. מקווה שהבנת את האנלוגיה, אני בעצמי מתקשה טיפה.. בוקר מידי, סלחו לי.. יום טוב

darling2

New member
יש מחשב אצל הדודים ../images/Emo9.gif

אוף אני מגעיל לי.
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר?למה? "התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר"
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? כמה מתוק ומריר הכאב,רק בגללו אני מוכן להתאהב
איך עבר עליכם השבוע שהיה? נחמד.
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? לא כיף לי. מקווה שישתפר. הופעה של רונה בשישי
מפגש פורום בראשון
יום נעים לכולם

אמ..

"היא אפעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח" הרבה הרבה ימים שהוא לא היה יוצא לי מהראש..

שוודה

New member
חזרתי!!!

פורום יקר!!! חזרתי מארבעה ימים מדהימים של טיול מעולה!!! והנני כאן. והרי תשובותי: לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? כל היום אני הולך ונזכר ברחובות של פאריז איך היה לנו קר אוך הם כאלה חמודים איך שהם שרים את השורה הזאת!! איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח כי מי שאני רוצה אף פעם לא יהיה שלי... זה כל כך קשה לקבל את זה.... איך עבר עליכם השבוע שהיה? עבר מעולה!!! היה לי טיול מדהים, והיום רונה!!! וגם מצאתי עבודה בגן אירועים!!! איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיהיה כיף!!! היום רונה, מחר חופש ואולי נצא או משהו, ביום ראשון מפגש פורום וביום שני אני מתחילה לעבוד!! גם אני שלווה

ממ .....

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב למה?זה העביר בי גל של צמרמורת איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה?התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר...למה? סיפור אישי.. איך עבר עליכם השבוע שהיה?הייתי בטיול של הצופים עכשיואני חולה איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות?הייתי אמורה להיות במפגש והייתי אמורה להיות בתמונע אבל לא... =[ אז אני יסתפק בלהיות חולה בינתיים!

למעלה