השאלון השבועי!

../images/Emo20.gif השאלון השבועי! ../images/Emo20.gif

שאלון חיות... ראית פעם חיפושית? אוהב חיפושיות? מכיר את להקת החיפושיות? אוהב את המוסיקה שלהם? חיפושיות מגעילות אותך? גידלת פעם חיפושית מחמד? פעם עקצה אותך דבורה? פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? אוהב דבש? ביקרת פעם בכוורת? יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? אוהב דגים? אוכל דגים? יש לך אקווריום בבית? מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? דג על האש, בתנור או מטוגן? הולך למסעדות דגים? יש לך חכה? אתה דג דגים? אוהב לראות דובים? איזה דב אתה הכי אוהב? היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? נכון שדב גריזלי חמוד? יש לך דוב בובה? ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? אוהב חזירים? יש לך חזיר מחמד? נכון שחזיר זה טעים? איזה טעם יש לחזיר? אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? מפחד מחזיר בר? אוהב חתולים? יש לך חתולים? כמה? נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? פעם חתול שרט אותך? אתה מאכיל חתולי רחוב? ראית פעם ינשוף? ינשוף הוא חכם? היה לך פעם ינשוף? אוהב ינשופים? אוהב כלבים? יש לך כלב? נכון שכלבים הם חמודים? שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? משחק עם חתולים? שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? מאיפה בא השם מיצי? לפעמם אתה מיילל? אוהב פילים? רכבת פעם על פיל? יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? אוהב פרות? שותה חלב? אוכל בשר פרות? חלבת פעם פרה? היית פעם בקרב שוורים? אוהב פרפרים? ראית פעם פרפר נחמד? אוהב במבה פרפר? אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? פעם גידלת פרפר מחמד? ראית פעם צפרדע? נכון זה מגעיל? ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? נכון שהקול שלהם מעצבן? אוהב שבלול? בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? אוכל שבלולים? נכון ששבלול זה שם מצחיק? היה לך פעם תוכי בבית? מדבר עם תוכים? אוהב תוכים? נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? ראית פעם תמנון? נגעת פעם בתמנון? אוהב תמנונים? אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? יש לך משהו להוסיף בנדון? ושאלון אנשים.
רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות.
] 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? 4 ו-6 מתאימים? היית רוצה לפגוש את 7? את מי 2 מזכיר לך? את מי 1 הכי מעריץ? כתוב שלושה דברים על 5? מה 9 הכי רוצה? מתי 6 נולד? ל-3 יש חיה בבית? מה היית רוצה לומר ל2? האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? האם כדאי ל5 ול1 להפגש? כתוב שני תחביבים של 8? איך ניתן לעצבן את 4? מי יותר מצחיק 7 או 9? מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? מי יותר דומה לך 8 או 1? איזו מתנה היית קונה ל6? האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? מה התכונה הכי טובה של 1? האם 8 אוהב את החורף או לא? כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? מה 3 לא יעשה אף פעם? איזו מחמאה היית נותן ל10? ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? תהנו.

הממ. ../images/Emo141.gif

ראית פעם חיפושית? יאפ. אוהב חיפושיות? כן,ברור,אני מעריצה כבר מהגן.
מכיר את להקת החיפושיות? חחח כן. אוהב את המוסיקה שלהם? המהמ לא משו. חיפושיות מגעילות אותך? לא. גידלת פעם חיפושית מחמד? חחחחחח ברור!! פעם עקצה אותך דבורה? לא. פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? ... אוהב דבש? יאפ. ביקרת פעם בכוורת? לא. יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? יאפ. אוהב דגים? sure. אוכל דגים? יאפ. יש לך אקווריום בבית? כן. מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? המהמ. לאדעת. דג על האש, בתנור או מטוגן? על האש זה טעים,אבל לא משנה. הולך למסעדות דגים? לא. יש לך חכה? אתה דג דגים? לא.
אוהב לראות דובים? אני מניחה שלא. ^^ איזה דב אתה הכי אוהב? חחחח. קוטב הם מאגניבים. היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? ברור. נכון שדב גריזלי חמוד? חחח אם אתם אומרים. יש לך דוב בובה? לא,היה פעם. בעצם כן יש,אם הוא נחשב לזה.
ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? כןןןןןן
. אוהב חזירים? לא ממש. יש לך חזיר מחמד?
נכון שחזיר זה טעים? ^^ איזה טעם יש לחזיר? האמ. אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? כן,ברור,בגלל זה משתמשים בביטוי "דיר [!!!] חזירים". מפחד מחזיר בר? לא. אוהב חתולים? לא ממש. יש לך חתולים? לא. כמה? נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? לא. אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? לא,טוב לדעת. חשבתי שזה ההפך. ^^ פעם חתול שרט אותך? יאפ. אתה מאכיל חתולי רחוב? ממש לא. ראית פעם ינשוף? בה"פ נחשב?
ינשוף הוא חכם? אומרים שכך. XD היה לך פעם ינשוף? לא. אוהב ינשופים? יאפ. אוהב כלבים? מאוד. יש לך כלב? לא. נכון שכלבים הם חמודים? אה-הא. שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? תלוי איזה כלב. משחק עם חתולים? לא. שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? לא. מאיפה בא השם מיצי? חחח שאלה טובה. לפעמם אתה מיילל? חחחחחח לא כמו חתולים. אוהב פילים? הממ נגיד. רכבת פעם על פיל? חחח לא. יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא.
אוהב פרות? לא ממש. שותה חלב? כן. אוכל בשר פרות? כן. חלבת פעם פרה? לא. היית פעם בקרב שוורים? לא. XD אוהב פרפרים? אה-הא. ראית פעם פרפר נחמד? כן. אוהב במבה פרפר? מאווווד. אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? הא? ^^ פעם גידלת פרפר מחמד? לא. ראית פעם צפרדע? לאדעת,לא זוכרת. נכון זה מגעיל? חח נגיד. ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא. נכון שהקול שלהם מעצבן? ... אוהב שבלול? לא. איכ. בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? לא. אוכל שבלולים? לאאאא,יאק. נכון ששבלול זה שם מצחיק? לא. היה לך פעם תוכי בבית? לא. מדבר עם תוכים? לא. אוהב תוכים? כן. נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? לא,למה? >< נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? לא. תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? קוף. ראית פעם תמנון? אומג,לא. נגעת פעם בתמנון? ... אוהב תמנונים? לא. אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? איכ. יש לך משהו להוסיף בנדון? שאלון מעצבן@$!%!@@#^.

Sacred Lie

New member
תורי. ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

ראית פעם חיפושית? כה אוהב חיפושיות? לא ממש.
מכיר את להקת החיפושיות?כה אוהב את המוסיקה שלהם? לא חיפושיות מגעילות אותך?לא גידלת פעם חיפושית מחמד?לא פעם עקצה אותך דבורה?לא פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף?לא אוהב דבש?כה ביקרת פעם בכוורת?לא יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?באמת?O.O אוהב דגים?כה אוכל דגים? תלוי יש לך אקווריום בבית?כה מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה?ממממ דג על האש, בתנור או מטוגן? לאדעת הולך למסעדות דגים?לא יש לך חכה? אתה דג דגים? לאXD אוהב לראות דובים?לא? איזה דב אתה הכי אוהב?הא? היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב?חח לא בלאט. נכון שדב גריזלי חמוד?לא יש לך דוב בובה?לא ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?כה
אוהב חזירים?לא יש לך חזיר מחמד?לא נכון שחזיר זה טעים?לאאאאאאאאאאא איזה טעם יש לחזיר?לאדעת ולא רוצה לדעת. אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם?טוב אחי. מפחד מחזיר בר?לא אוהב חתולים?כה יש לך חתולים?כה כמה?1 נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם?לא אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח?כשהיא מרימה את הזנב היא מיוחמת זה מה שבטוח.
><" פעם חתול שרט אותך?מיליון פעם אתה מאכיל חתולי רחוב?לא ראית פעם ינשוף?לא ינשוף הוא חכם?לא היה לך פעם ינשוף?לא אוהב ינשופים?לא אוהב כלבים?כה יש לך כלב?לא נכון שכלבים הם חמודים?כה שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?בורחת משחק עם חתולים?כה שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי?לא נוגעתD: מאיפה בא השם מיצי?אף פעם לא חשבתי על זה לפעמם אתה מיילל?לא XDD אוהב פילים?לא רכבת פעם על פיל?לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?לא אוהב פרות?לא שותה חלב?כה אוכל בשר פרות?Oם חלבת פעם פרה?לא היית פעם בקרב שוורים? לא אוהב פרפרים?כה ראית פעם פרפר נחמד?כה אוהב במבה פרפר?לא אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים?לא :O פעם גידלת פרפר מחמד? חחחחחחחח לא ראית פעם צפרדע? כה נכון זה מגעיל?כה ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים?אלאאאאאאאאא נכון שהקול שלהם מעצבן?כה אוהב שבלול?לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?לא אוכל שבלולים?לא נכון ששבלול זה שם מצחיק?לא היה לך פעם תוכי בבית?כה מדבר עם תוכים?לא אוהב תוכים?לא נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?לא נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה?לא תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?לא ראית פעם תמנון?לא נגעת פעם בתמנון?לא אוהב תמנונים?לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?לא יש לך משהו להוסיף בנדון? לא, שאלון מעפןןןןןןן

נסטי XD

New member
יש!!!

ראית פעם חיפושית? בארור אוהב חיפושיות? כן מכיר את להקת החיפושיות? חה, כן אוהב את המוסיקה שלהם? מאוד חיפושיות מגעילות אותך? לא גידלת פעם חיפושית מחמד? כן פעם עקצה אותך דבורה? כן פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא אוהב דבש? כן ביקרת פעם בכוורת? כן יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן אוהב דגים?לא אוכל דגים?לא יש לך אקווריום בבית?לא מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? יאק דג על האש, בתנור או מטוגן? במים, שוחה בכיף הולך למסעדות דגים? לא יש לך חכה? אתה דג דגים? לא אוהב לראות דובים?כן איזה דב אתה הכי אוהב? פנדה היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? עוד לא, מחר אני נוסעת XD נכון שדב גריזלי חמוד? מאוד יש לך דוב בובה?כן ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? בארור אוהב חזירים?כן יש לך חזיר מחמד? רציתי, אמא לא מרשה נכון שחזיר זה טעים? איכס איזה טעם יש לחזיר? לא טעמתי אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? לא. אני אגיד לאמא מפחד מחזיר בר? קצת אוהב חתולים?לא יש לך חתולים?לא כמה?-- נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? בא לי לצרוח ולרוץ במעגלים בגללם אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמח? אני מפחדת מכל הפוזיציות שלו פעם חתול שרט אותך? כן אתה מאכיל חתולי רחוב? לא ראית פעם ינשוף? כן ינשוף הוא חכם?לא היה לך פעם ינשוף? לא אוהב ינשופים?כן אוהב כלבים?מאוד יש לך כלב?כן נכון שכלבים הם חמודים?כפרעליהם
שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? "איזה מאמי" מלטפת אותו ונותנת לו משו לאכול משחק עם חתולים? לא שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? כן, בקול של חולת נפש מאיפה בא השם מיצי? מיאו+עושים לחתול קיצי קיצי = מיצי! לפעמם אתה מיילל? כן, רק בירח מלא אוהב פילים? מאוד רכבת פעם על פיל? כן יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא אוהב פרות?את עצמי אני אוהבת מאוד XD שותה חלב? לא אוכל בשר פרות? לא חלבת פעם פרה? לא היית פעם בקרב שוורים? לא, אחרי שאני בקוטב, אני טסה לספרד לקרב שוורים אוהב פרפרים? כן ראית פעם פרפר נחמד? בארור אוהב במבה פרפר? לא אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? אני אוכלת רק אוסם, עם התינוק פעם גידלת פרפר מחמד? לא ראית פעם צפרדע? כן נכון זה מגעיל?לא ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? בבית שלי נכון שהקול שלהם מעצבן? קצת אוהב שבלול? כן בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? כן אוכל שבלולים?איכ, לא נכון ששבלול זה שם מצחיק? נכון, יש לי ילד בכיתה וקוראים לו רועי, וכל הזמן קוראים לו בולר השבלול XD, לא קשור היה לך פעם תוכי בבית? כן מדבר עם תוכים? לא, אבל אני מחקה אותם טוב אוהב תוכים? כן נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?לא נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? כן תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? זברה ראית פעם תמנון? כן נגעת פעם בתמנון? כן אוהב תמנונים?כן אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? זה פי 30 ממני יש לך משהו להוסיף בנדון? לא ושאלון אנשים. רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1. ליאת
2.סתיו
3.אלה
4. שירי
5.ליאור
6. מאי
7. שירז
8. שחר , המנהלת כמובן
9. נוי
10. דניאל , כי היא מנהלת את פורום מקפליי
ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? בטח 4 ו-6 מתאימים? חהחה , שירי ומאי XD היית רוצה לפגוש את 7? בטח את מי 2 מזכיר לך? מהסאות' פארק, היא מזכירה לי את חברה שלי את מי 1 הכי מעריץ? הרבה, יותר מדי כפרע, ביחוד אותי XD כתוב שלושה דברים על 5? 1.היא חופרת. 2.כי פערליה 3.יש לה שם כמו של בנדודי הסקסי מה 9 הכי רוצה? אררר...הרבה זמן היא לא היתה פה, אז..אינלי שמץ.. מתי 6 נולד? 1992, כי הוא גדול ממני שנה ל-3 יש חיה בבית? אלה? מה היית רוצה לומר ל2? שהיא ממש מצחיקה האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? לא נראה לי האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? גמלא האם כדאי ל5 ול1 להפגש? נראה לי הן נפגשו כבר כתוב שני תחביבים של 8? 1.לשמוע מוזיעקה. 2.ללכת להופעות ולגרום לכולנו לקנא איך ניתן לעצבן את 4? כשכותבים בשגיעוט קטיב XD מי יותר מצחיק 7 או 9? אררר..נראה לי..ששתיהן..כולם פה.. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? נראה לי דניאל מי יותר דומה לך 8 או 1? ליאת איזו מתנה היית קונה ל6? הוא אוהב סופגניות, אז נביא לו.. האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? ליאור? ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא כמעט ולא במסן מה התכונה הכי טובה של 1? שהיא מצחיקה ומגניבה האם 8 אוהב את החורף או לא? נראה לי שלא כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? לא הרבה, הוא היה במשלחות כל הזמן מה 3 לא יעשה אף פעם? לא תשים תמונה של אבריל בסיכומי סופ"ש XD איזו מחמאה היית נותן ל10? שהיא כפרעליה ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שתמשיך להיות כרפעליה, והיא ממש מותק
ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שתתחבר יותר לפורום כי הא ממש כיפית כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? 1.שתינו אוהבות את מקפליי, 2.ארר..שתינו בנות? כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? 1.שתיהן אוהבות את מקפליי, 2.שתיהן ממש אוהבות מוזיקה ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? 1.ליאת חופרת ברמות, אלה חופרת קצת, וחבל. 2.ליאת שמה כל פעם תמונה אחרת בסיכום שבועי, אלה תמיד אבריל, וזה מגניב.. 3.ליאת טסה היום לאיטליה, ולאה..את פה? שלא תלכו כולכם, האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? לא יודעת האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? היא נשמעת חמודה כזאת, למה לא? האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? כן, כי חופרת לחיוב, ובחדשות תמיד חופרים XD באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? מתרגם או מדריך משלחות, כי זה מה שאתה עושה כל הזמן XD האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? אם היא יודעת לשיר .XD האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? כה, היינו מנגנות ביחד האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? לא היה לי ממש מה לכתוב, כי אנחנו לא מדברות.. האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? יש לה זמן בכלל עם כל ההופעות שלה ~מתהמקנאה~ סורי אם יצאתי ביצ'ית במיוחד..

נסטי XD

New member
לא, את בכלל לא חופרת..XD

סתם, סך הכל ההודעות שלך הם 35436543358736549856 , חהחה סתם, כפרעליך

Emergency Exit

New member
שתקי../images/Emo69.gif

אתם בכלל לא משקיעים אתם סתם שמים 10000000 תמונות ואז כתוב שיש לכם 10000000 הודעות אז ששששששש.
חחחח

נסטי XD

New member
אר...תראי..פשוט..אממ..

טוב, עלית עלי, חחח אבל אני בכלל לא חופרת, so don't blame me for not what I didn't do אבל חהחה הכל באהבה,

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif"לא תשים תמונה של אבריל בסיכומי סופ"ש"

נ.ב. תתחברי למסן מידי פעם ! XD

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif1

ראית פעם חיפושית? כן אוהב חיפושיות? לא ממש מכיר את להקת החיפושיות? ברור אוהב את המוסיקה שלהם? כן חיפושיות מגעילות אותך? לא ממש גידלת פעם חיפושית מחמד? כשהיתי קטנה
פעם עקצה אותך דבורה? לא פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא אוהב דבש? לא בדיוק ביקרת פעם בכוורת? כע יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כע אוהב דגים? איככ אוכל דגים? איכככ יש לך אקווריום בבית? לא מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? איכככ דג על האש, בתנור או מטוגן? אפחד! הולך למסעדות דגים? לא יש לך חכה? אתה דג דגים? לא
אוהב לראות דובים? כע
זה חמוד איזה דב אתה הכי אוהב? קוטב לבן היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? לא נכון שדב גריזלי חמוד? לא יש לך דוב בובה? ברור לכל אחד יש ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? כעעע חמודיםםם אוהב חזירים? לא יש לך חזיר מחמד? לא נכון שחזיר זה טעים? לא נראה לי איזה טעם יש לחזיר? לא טעמתי אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? מגניב מפחד מחזיר בר? כע אוהב חתולים? כןןן יש לך חתולים? הלוואי כמה? בא לי 1, אפור נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? לא לאכול אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? כע כפרות פעם חתול שרט אותך? לא אתה מאכיל חתולי רחוב? פעם האכלתי ראית פעם ינשוף? כן ינשוף הוא חכם? לאיודעת היה לך פעם ינשוף? בטח מה XD אוהב ינשופים? לא משו אוהב כלבים? לא ממש יש לך כלב? רציתי פעם נכון שכלבים הם חמודים? כע מידיי פעם שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? כלום משחק עם חתולים? כע שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? מדיי פעם XD מאיפה בא השם מיצי? אין לי שמץ לפעמם אתה מיילל? ת'אמת אני כל הזמן עושה 'מיאו מיאו' לאנשים.. איןלי מושג למה אוהב פילים? חמודדדד רכבת פעם על פיל? לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא אוהב פרות? כע מווווווווו שותה חלב? לא אוכל בשר פרות? מדיי פעם חלבת פעם פרה? לא היית פעם בקרב שוורים? לא בדיוק אוהב פרפרים? כן הם יפים ראית פעם פרפר נחמד? כלהזמן כשהיה אוהב במבה פרפר? כעעע אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? כע! פעם גידלת פרפר מחמד? לא ראית פעם צפרדע? כן נכון זה מגעיל? לא ממש ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא נכון שהקול שלהם מעצבן? כע אוהב שבלול? לאאא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? לאXD אוכל שבלולים?
איכ נכון ששבלול זה שם מצחיק? מאוד היה לך פעם תוכי בבית? כע מדבר עם תוכים? לא אוהב תוכים? כע נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? קצת נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? כעע תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? לאיודעת
ראית פעם תמנון? לא נגעת פעם בתמנון? לא אוהב תמנונים? לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? קול! יש לך משהו להוסיף בנדון? מיאו.

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif2.

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1. שחר מהפורום 2. ליאת מפורום 3. דנה מהפורום 4. מאי מהפורום 5. שירז מהפורום 6. סתיו מהפורום 7. נוי מהפורום 8. לירן אחשלי (סתם רציתי לערב אנשים אחריםXD) 9. ירדן מהפורום 10. אור מהפורום ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? מממ תלוי מה
4 ו-6 מתאימים? לאיודעת XD היית רוצה לפגוש את 7? בטח
את מי 2 מזכיר לך? דג טונה. סתם, את.. אנשים נחמדים!
את מי 1 הכי מעריץ? אותי! סתם XD את חבר שלה
ואת לוסטפרופטס ועוד כמה כתוב שלושה דברים על 5? היא חמודה יש לה שם יפה וכינוי מגניב
מה 9 הכי רוצה? שהקומונה שלנו תהפוך לפורום
מתי 6 נולד? איןלי מושג כרגע ל-3 יש חיה בבית? דונט נואו מה היית רוצה לומר ל2? אני אוהבת אותךD: האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? ישמצב האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? ישמצב האם כדאי ל5 ול1 להפגש? בטח, לכולם כדאי כתוב שני תחביבים של 8? לחפור ולראות טלוויזיה איך ניתן לעצבן את 4? לאדעת אנלא רוצה לעצבן מי יותר מצחיק 7 או 9? יצא לי לדבר עם ירדן יותר מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 5. מי יותר דומה לך 8 או 1? 8 כי הוא אחשליXD איזו מתנה היית קונה ל6? עוגיית מזל האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? ברור כולם רוצים ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? ממממ לאדעת מה התכונה הכי טובה של 1? היא מדהימההה ושומרת סודות האם 8 אוהב את החורף או לא? יש לו יומולדת בחורף כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? המוןןןןןן מה 3 לא יעשה אף פעם? תגיד משהו רע על מקפליי איזו מחמאה היית נותן ל10? שהיא יפה ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שיהיה לה רק טוב ושתפגוש אותי כברר ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? תהיי בריאה ירדן כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? שתינו אוהבות ללכת לת''א
כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? שתיהן מתוקות ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? שחר מנהלת הפורום ודנה לא האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? לאיודעת האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? XD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות?כע בכיף באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? אלדעתת האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? כע אולי האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? בטחח
האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? כן האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? לא כי הוא טמבל

למעלה