../images/Emo204.gifעונה
ראית פעם חיפושית?כן אוהב חיפושיות?אממ..לא אוהבת ולא שונאת
מכיר את להקת החיפושיות?כן
אוהב את המוסיקה שלהם?אני לא אוהבת ולא שונאת אותם..יש לי רק שיר אחד שלהם ><" חיפושיות מגעילות אותך?לא ... גידלת פעם חיפושית מחמד?לא XD פעם עקצה אותך דבורה?כןן...
כשהייתי קטנה וזה ממש כאב
פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף?לא .. אוהב דבש?רק עם תפוח XD ביקרת פעם בכוורת?לא ><" יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?כן XD אוהב דגים?כן...
אוכל דגים?רק טונה ><" יש לך אקווריום בבית?לא.. מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה?איןXD דג על האש, בתנור או מטוגן? ><" הולך למסעדות דגים?לא.. יש לך חכה? אתה דג דגים?לא... אוהב לראות דובים?חחח כן XD איזה דב אתה הכי אוהב?לא יודעת
היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב?לא
נכון שדב גריזלי חמוד?כן ! XD יש לך דוב בובה?כן.. ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?לא
אוהב חזירים?לא XD יש לך חזיר מחמד?לא XD נכון שחזיר זה טעים?לאאאא XD איזה טעם יש לחזיר?
אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? לא XD מפחד מחזיר בר?לא יודעת ><<" אוהב חתולים?כן
יש לך חתולים?לא .. כמה?><" נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? מתוקים כן
, אבל לא בא לאכול אותם XD אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח?כן... פעם חתול שרט אותך?כן...
אתה מאכיל חתולי רחוב?לפעמים , כשיש לי במה להאכיל XD ראית פעם ינשוף?לא.. ינשוף הוא חכם?אממ...>< היה לך פעם ינשוף?לא אוהב ינשופים?אנערף .. ><" אוהב כלבים?כןן
יש לך כלב?לא נכון שכלבים הם חמודים?כן
שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?לא משהו מיוחד
משחק עם חתולים?כן.. שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי?לא XDD מאיפה בא השם מיצי?לא יודעת D: לפעמם אתה מיילל?לא XDD אוהב פילים?אממ..><" רכבת פעם על פיל?לא XD יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?לא
אוהב פרות?לא אוהבת ולא שונאת שותה חלב?רק עם קקרורנפלקס או בקפה .. אוכל בשר פרות?כן .. חלבת פעם פרה?מזמן XD היית פעם בקרב שוורים?לא ><" אוהב פרפרים?כן .. ראית פעם פרפר נחמד? לא XD אוהב במבה פרפר?><" אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים?שיהיה ... <<" פעם גידלת פרפר מחמד?לא ראית פעם צפרדע?כן.. נכון זה מגעיל?לא XD ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים?לאא נכון שהקול שלהם מעצבן?כן
אוהב שבלול? לא ממש XD בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?לא <<"< אוכל שבלולים?לא איכס XD נכון ששבלול זה שם מצחיק?כן XD היה לך פעם תוכי בבית?לא.. מדבר עם תוכים?לא אוהב תוכים?כן .. נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?לא ><" 0 נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה?לא .. תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?><" ראית פעם תמנון?לא .. נגעת פעם בתמנון?לאא אוהב תמנונים?לא אוהבת ולא שונאת
אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?ואו O: יש לך משהו להוסיף בנדון? לא .. ושאלון אנשים. רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1.סתו 2.שירי 3.מורן 4.מיטל 5.גבי [ כולן מפורום אבריל D: ] 6.דנה נסטי
XD 7.נועה -חברה שלי 8.קרן - "" 9.אליסה "" 10.נסטיה - "" ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה?כן D: 4 ו-6 מתאימים?לאא XDDDD היית רוצה לפגוש את 7?אני פוגשת אותה כל הזמן ><" את מי 2 מזכיר לך?אממ...ילדה מפורום אברילXD את מי 1 הכי מעריץ?גרין דיי >< כתוב שלושה דברים על 5?משוגעת , מפגרת, קרועה, סתומה , חמודה D:. מה 9 הכי רוצה?אממ.. לא יודעת ><" הרבה דברים XD מתי 6 נולד?לא יודעת
ל-3 יש חיה בבית?נראה לי שכן
מה היית רוצה לומר ל2?לא יודעת ...>>" האם 3 ו6 נפגשו אי פעם?לא XXD האם 2 ו9 נפגשו אי פעם?לא האם כדאי ל5 ול1 להפגש?כן XDD כתוב שני תחביבים של 8?מחשב וטלויזיה XD איך ניתן לעצבן את 4?להגיד לה שהיא רזה
מי יותר מצחיק 7 או 9?9
מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10?10... מי יותר דומה לך 8 או 1?1... איזו מתנה היית קונה ל6?אני באמת לא יודעת
האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה?>< ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא אוהבת את אבריל XD מה התכונה הכי טובה של 1?יש הרבה >< האם 8 אוהב את החורף או לא?כן... כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום?הרבה XD מה 3 לא יעשה אף פעם?אממ... איזו מחמאה היית נותן ל10?שהיא בלונדינית XD בשבילה זה מחמאה XDD ומה היית מאחל ל2 ליומולדת?מה שמאחלים בדרך כלל.. ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום?לא יודעת ><" כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10?שאנחנו חברות, ושתינו אוהבות להציק לאנשים XD כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1?לא נראה לי שיש ... O: ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? הצבע שיער , והגובה XDD האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה?לא יודעת O: האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים?לא XD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות?לאאא XDDD באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? נגנת גיטרה ? [?!] האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד?לא XD האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד?כן..><" האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10?כן
האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב?כן..