השאלון השבועי!

Emergency Exit

New member
דייייייי כברררררררררר:|

תעזבו אותי אני לא חופרת! סמעק אתם שמים פה מליון תמונות וכותבים כל הודעה שתי אותיות לכל בנאדם שכותב כאן ואני חופרת?

Johnni456

New member
חהחה את מקום ראשון בסטטיסטיקות../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

את כן חופרת XD

Johnni456

New member
טוב נו, את לא מאוד חופרת../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

כולנו חופרים

חחחחחחחח. ../images/Emo141.gif

אז מה אם את חופרת?! זה טוב,לפחות את מחיה את הפורום. אל תפסיקי
.

A t a s h i

New member
הראשון. D:

ראית פעם חיפושית? כמובן. אוהב חיפושיות? לא. מכיר את להקת החיפושיות? כן. אוהב את המוסיקה שלהם? לפעמים. XD חיפושיות מגעילות אותך? לפעמים. גידלת פעם חיפושית מחמד? לא. פעם עקצה אותך דבורה? כן. פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? הוצאתי לעצמי.
אוהב דבש? כן. ביקרת פעם בכוורת? לא חושבת. יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן. XD אוהב דגים? לא. אוכל דגים? לפעמים. יש לך אקווריום בבית? כבר לא. מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? לא יודעת. :X דג על האש, בתנור או מטוגן? לא יודעת. הולך למסעדות דגים? לא. יש לך חכה? אתה דג דגים? לא. אוהב לראות דובים? דובים!
איזה דב אתה הכי אוהב? כל דוב. 3> היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב?
לא. נכון שדב גריזלי חמוד? כן. 3> יש לך דוב בובה? לא. ;-; ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? לא. אוהב חזירים? לא. o0 יש לך חזיר מחמד? אפיל שלושה.
נכון שחזיר זה טעים? לא טעמתי. D: איזה טעם יש לחזיר? לא יודעת. אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם?
מפחד מחזיר בר? לא. אוהב חתולים? חתולים!
יש לך חתולים? כן. כמה? אחד.
נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? חתולים!
אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח?כנכן. פעם חתול שרט אותך?
טריליוני פעמים בערך. אתה מאכיל חתולי רחוב? לפעמים. ראית פעם ינשוף? כן. ינשוף הוא חכם? כמובן.
היה לך פעם ינשוף? לא. XD אוהב ינשופים? לא במיוחד. D: אוהב כלבים? כלבים!
יש לך כלב? כן. נכון שכלבים הם חמודים? כמובן. 3> שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? מלטפת אותו! 3> משחק עם חתולים? כמובן. שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? לא, אני עושה לו פססס.
מאיפה בא השם מיצי? שאלה מצויינת.
לפעמים אתה מיילל? לא. o0 אוהב פילים? לפעמים. רכבת פעם על פיל? לא. יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא.
אוהב פרות? לא. :X שותה חלב? כן. אוכל בשר פרות? כן. חלבת פעם פרה? לא. היית פעם בקרב שוורים? לא. אוהב פרפרים? הם נחמדים. D: ראית פעם פרפר נחמד? כן. אוהב במבה פרפר? לא. אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? משהו כזה. פעם גידלת פרפר מחמד? לא. ראית פעם צפרדע? כן. נכון זה מגעיל? כן. ;-; ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא. נכון שהקול שלהם מעצבן? כן. אוהב שבלול? לא. בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? לא. אוכל שבלולים? לא. נכון ששבלול זה שם מצחיק? אולי. :X היה לך פעם תוכי בבית? לא. מדבר עם תוכים? לא. אוהב תוכים? לפעמים. נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? לא. D: נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? לא. o0 תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? קוף. ראית פעם תמנון? בצלחת. D: נגעת פעם בתמנון? לא. אוהב תמנונים? לא. אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? לא. יש לך משהו להוסיף בנדון? לא. D:

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שאלון חיות... ראית פעם חיפושית?כן אוהב חיפושיות? אממ הם חמודות מכיר את להקת החיפושיות? כן אוהב את המוסיקה שלהם? לא ממש חיפושיות מגעילות אותך?זבל כן. פרות משה רבינו לא גידלת פעם חיפושית מחמד? כן פעם עקצה אותך דבורה?לא פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? לא אוהב דבש?לפעמים ביקרת פעם בכוורת?לא נראה לי יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה? כן אוהב דגים?לא אוכל דגים?לפעמים יש לך אקווריום בבית? לאח שלי יש מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? לא יודעת דג על האש, בתנור או מטוגן?בתנור הולך למסעדות דגים? לא יש לך חכה? אתה דג דגים? לא אוהב לראות דובים? לא איזה דב אתה הכי אוהב? קוואלה היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? ברור! לא
נכון שדב גריזלי חמוד?לא נראה לי יש לך דוב בובה? לא ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? יש מצב אוהב חזירים?לא יש לך חזיר מחמד? לא נכון שחזיר זה טעים? לא טעמתי איזה טעם יש לחזיר? לא יודעת אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם?לא מפחד מחזיר בר?לא יודעת אוהב חתולים?לא יש לך חתולים? לא כמה?00000000000000 נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? לא אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? לא פעם חתול שרט אותך? לא נראה לי אתה מאכיל חתולי רחוב? לא ראית פעם ינשוף? לא נראה לי ינשוף הוא חכם? נראה לי היה לך פעם ינשוף? לא אוהב ינשופים? לא אוהב כלבים?לא יש לך כלב?לאח שלי יש נכון שכלבים הם חמודים? תלוי איזה שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? מנסה להרחיק אותו ממני משחק עם חתולים?לא שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? לא... מאיפה בא השם מיצי? לא יודעת לפעמם אתה מיילל? לא אוהב פילים?לא רכבת פעם על פיל?לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?ברור שלא אוהב פרות?הם בסדר שותה חלב?כן אוכל בשר פרות?לא ממש חלבת פעם פרה? אממ יש מצב היית פעם בקרב שוורים? לא אוהב פרפרים?נחמדים ראית פעם פרפר נחמד? כן אוהב במבה פרפר?לא אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים?אה? פעם גידלת פרפר מחמד?חלא ראית פעם צפרדע?כן נכון זה מגעיל? לפעמים ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא נכון שהקול שלהם מעצבן? כן אוהב שבלול?לא בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?לא אוכל שבלולים?לא נכון ששבלול זה שם מצחיק?לא היה לך פעם תוכי בבית?לא מדבר עם תוכים?לא אוהב תוכים?לא נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? יש מצב נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה?לא תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?קוף אחרי בנאדם ראית פעם תמנון?לא נגעת פעם בתמנון?לא אוהב תמנונים?לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?וואלה? יש לך משהו להוסיף בנדון? לא ושאלון אנשים.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה :)

ראית פעם חיפושית?כן אוהב חיפושיות?אממ..לא אוהבת ולא שונאת
מכיר את להקת החיפושיות?כן
אוהב את המוסיקה שלהם?אני לא אוהבת ולא שונאת אותם..יש לי רק שיר אחד שלהם ><" חיפושיות מגעילות אותך?לא ... גידלת פעם חיפושית מחמד?לא XD פעם עקצה אותך דבורה?כןן...
כשהייתי קטנה וזה ממש כאב
פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף?לא .. אוהב דבש?רק עם תפוח XD ביקרת פעם בכוורת?לא ><" יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?כן XD אוהב דגים?כן...
אוכל דגים?רק טונה ><" יש לך אקווריום בבית?לא.. מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה?איןXD דג על האש, בתנור או מטוגן? ><" הולך למסעדות דגים?לא.. יש לך חכה? אתה דג דגים?לא... אוהב לראות דובים?חחח כן XD איזה דב אתה הכי אוהב?לא יודעת
היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב?לא
נכון שדב גריזלי חמוד?כן ! XD יש לך דוב בובה?כן.. ראית את הסדרה דובוני אכפת לי?לא
אוהב חזירים?לא XD יש לך חזיר מחמד?לא XD נכון שחזיר זה טעים?לאאאא XD איזה טעם יש לחזיר?
אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? לא XD מפחד מחזיר בר?לא יודעת ><<" אוהב חתולים?כן
יש לך חתולים?לא .. כמה?><" נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? מתוקים כן
, אבל לא בא לאכול אותם XD אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח?כן... פעם חתול שרט אותך?כן...
אתה מאכיל חתולי רחוב?לפעמים , כשיש לי במה להאכיל XD ראית פעם ינשוף?לא.. ינשוף הוא חכם?אממ...>< היה לך פעם ינשוף?לא אוהב ינשופים?אנערף .. ><" אוהב כלבים?כןן
יש לך כלב?לא נכון שכלבים הם חמודים?כן
שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה?לא משהו מיוחד
משחק עם חתולים?כן.. שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי?לא XDD מאיפה בא השם מיצי?לא יודעת D: לפעמם אתה מיילל?לא XDD אוהב פילים?אממ..><" רכבת פעם על פיל?לא XD יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי?לא
אוהב פרות?לא אוהבת ולא שונאת שותה חלב?רק עם קקרורנפלקס או בקפה .. אוכל בשר פרות?כן .. חלבת פעם פרה?מזמן XD היית פעם בקרב שוורים?לא ><" אוהב פרפרים?כן .. ראית פעם פרפר נחמד? לא XD אוהב במבה פרפר?><" אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים?שיהיה ... <<" פעם גידלת פרפר מחמד?לא ראית פעם צפרדע?כן.. נכון זה מגעיל?לא XD ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים?לאא נכון שהקול שלהם מעצבן?כן
אוהב שבלול? לא ממש XD בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים?לא <<"< אוכל שבלולים?לא איכס XD נכון ששבלול זה שם מצחיק?כן XD היה לך פעם תוכי בבית?לא.. מדבר עם תוכים?לא אוהב תוכים?כן .. נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת?לא ><" 0 נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה?לא .. תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם?><" ראית פעם תמנון?לא .. נגעת פעם בתמנון?לאא אוהב תמנונים?לא אוהבת ולא שונאת
אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר?ואו O: יש לך משהו להוסיף בנדון? לא .. ושאלון אנשים. רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1.סתו 2.שירי 3.מורן 4.מיטל 5.גבי [ כולן מפורום אבריל D: ] 6.דנה נסטי
XD 7.נועה -חברה שלי 8.קרן - "" 9.אליסה "" 10.נסטיה - "" ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה?כן D: 4 ו-6 מתאימים?לאא XDDDD היית רוצה לפגוש את 7?אני פוגשת אותה כל הזמן ><" את מי 2 מזכיר לך?אממ...ילדה מפורום אברילXD את מי 1 הכי מעריץ?גרין דיי >< כתוב שלושה דברים על 5?משוגעת , מפגרת, קרועה, סתומה , חמודה D:. מה 9 הכי רוצה?אממ.. לא יודעת ><" הרבה דברים XD מתי 6 נולד?לא יודעת
ל-3 יש חיה בבית?נראה לי שכן
מה היית רוצה לומר ל2?לא יודעת ...>>" האם 3 ו6 נפגשו אי פעם?לא XXD האם 2 ו9 נפגשו אי פעם?לא האם כדאי ל5 ול1 להפגש?כן XDD כתוב שני תחביבים של 8?מחשב וטלויזיה XD איך ניתן לעצבן את 4?להגיד לה שהיא רזה
מי יותר מצחיק 7 או 9?9
מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10?10... מי יותר דומה לך 8 או 1?1... איזו מתנה היית קונה ל6?אני באמת לא יודעת
האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה?>< ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא אוהבת את אבריל XD מה התכונה הכי טובה של 1?יש הרבה >< האם 8 אוהב את החורף או לא?כן... כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום?הרבה XD מה 3 לא יעשה אף פעם?אממ... איזו מחמאה היית נותן ל10?שהיא בלונדינית XD בשבילה זה מחמאה XDD ומה היית מאחל ל2 ליומולדת?מה שמאחלים בדרך כלל.. ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום?לא יודעת ><" כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10?שאנחנו חברות, ושתינו אוהבות להציק לאנשים XD כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1?לא נראה לי שיש ... O: ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? הצבע שיער , והגובה XDD האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה?לא יודעת O: האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים?לא XD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות?לאאא XDDD באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? נגנת גיטרה ? [?!] האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד?לא XD האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד?כן..><" האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10?כן
האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב?כן..

Johnni456

New member
חח חשבתי שב-1 התכוונת אלייXD../images/Emo79.gif

ואני כזה: "מה?! אני לא ממש מעריצה את גרין דיי!" XDD

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifXDD

קוראים לך גם סתו ? O: כאילו , בלי ה-י' ?

למעלה