השאלון השבועי!

נסטי XD

New member
דג טונהה?!?!?!

יש, כולם לוקחים אותי לאי בודד, חהחה ואל תדאגי, יום אחד אולי אפרוש כנפיים.. ואז נפגש XD

Johnni456

New member
1../images/Emo79.gif

ראית פעם חיפושית? כן אוהב חיפושיות? הן בסדר
מכיר את להקת החיפושיות? כן אוהב את המוסיקה שלהם? לא ממש חיפושיות מגעילות אותך? לא ממש גידלת פעם חיפושית מחמד? לא פעם עקצה אותך דבורה? אתמול
פעם הוציאו לך עוקץ של דבורה מהגוף? אני, אתמול.. אוהב דבש? לא ביקרת פעם בכוורת? לא יודע שאחרי שהדבורה עוקצת היא מתה?כן אוהב דגים? לא
אוכל דגים? לא
יש לך אקווריום בבית? כן מהו לדעתך הדג הכי טעים חוץ מטונה? אני שונאת דגים, גם טונה
דג על האש, בתנור או מטוגן? באקווריום הולך למסעדות דגים? לא
יש לך חכה? אתה דג דגים? לא אוהב לראות דובים? שאלה קצת מוזרה >< כן איזה דב אתה הכי אוהב? פנדה D: היית פעם בקוטב וראית דובי קוטב? לא נכון שדב גריזלי חמוד? כן יש לך דוב בובה? כן
ראית את הסדרה דובוני אכפת לי? לא אוהב חזירים? לא יש לך חזיר מחמד? כן, אח שלי
נכון שחזיר זה טעים? איכס. איזה טעם יש לחזיר? לא טעמתי אתה יודע שחזיר הוא בין החיות הנקיות בעולם? לא מפחד מחזיר בר? כן אוהב חתולים? כןןןןןן יש לך חתולים? חתולה. יותר בכיוון של פנתר אבל כן. כמה? 1 נכון שחתולים הם מתוקים ובא לאכול אותם? לאכול? לא, מתוקים ? כן אתה יודע שכשחתול מקשקש בזנב הוא עצבני ושהוא מרים את הזנב למעלה הוא שמייייח? כן פעם חתול שרט אותך? כבר הפסקתי לספור כמה פעמים.. אתה מאכיל חתולי רחוב? לפעמים ראית פעם ינשוף? כן ינשוף הוא חכם? אולי היה לך פעם ינשוף? לא אוהב ינשופים? לא ממש אוהב כלבים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן%$##%$#$#^ יש לך כלב? כן ^^ נכון שכלבים הם חמודים? כן שאתה רואה כלב ברחוב מה אתה עושה? מלטפת אותו
משחק עם חתולים? כן, אבל לא תמיד יוצאת מזה חיה ><" שאתה עובר ברחוב שרואה חתול, אתה אומר מיצי בוא? מיצי מיצי? לא. אני עושה פסססט XD מאיפה בא השם מיצי? מיץ? פעם הייתה לחברה שלי חתולה שקראו לה מיצי, ולבן שלה קוראים מיץ
לפעמים אתה מיילל? לא אוהב פילים? אממ.. כן [?] רכבת פעם על פיל? לא יודע לזהות פיל אפריקני ופיל הודי? לא אוהב פרות? כן [?] שותה חלב? לא אוכל בשר פרות? לא חלבת פעם פרה? לא היית פעם בקרב שוורים? לא אוהב פרפרים? כן ^^ ראית פעם פרפר נחמד? כן D: אוהב במבה פרפר? לא אתה יודע שבמבה זו במבה ופרפר זה פרפר, שתיהם חטיפי בוטנים? לא פעם גידלת פרפר מחמד? כן ראית פעם צפרדע? כן נכון זה מגעיל? כן ישנת פעם ליד בריכת צפרדעים? לא נכון שהקול שלהם מעצבן? כן אוהב שבלול? כן D: בחורף אתה עוקב אחרי שבלולים? כן אוכל שבלולים? לא נכון ששבלול זה שם מצחיק? כן XD היה לך פעם תוכי בבית? יש לי 2 מדבר עם תוכים? לא אוהב תוכים? כן נכון שתוכי היא ציפור מעצבנת? לא נכון שלפעמים בא לך להחטיף לתוכי כאפה? לא תוכי אחרי בנאדם או קוף אחרי בנאדם? קוף? ראית פעם תמנון? בטלוויזיה נגעת פעם בתמנון? לא אוהב תמנונים? לא אתה יודע שלפני זמן לא רב מצאו תמנון באורך של 30 מטר? עכשיו אני יודעת

Johnni456

New member
2../images/Emo79.gif

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1. ליאת 2. דנה 3. ליאור 4. נוי 5. שחר 6. מאי 7. שירז 8. ירדן 9. שירי שנעלמה XD 10. אור ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? כן :) 4 ו-6 מתאימים? אולי.. לא יודעת.. היית רוצה לפגוש את 7? כן :) את מי 2 מזכיר לך? נסטי וקרח וקבוצות תמיכה למיניהם XD את מי 1 הכי מעריץ? פראמור [?] כתוב שלושה דברים על 5? יש לה חבר, יש לי אותה בפייסבוק
, היא המנהלת של הפורום והיא אוהבת את פארמור ופו"ב ועוד להקה עם שם ארוך >< מה 9 הכי רוצה? לא יודעת >< מתי 6 נולד? מתישהו ל-3 יש חיה בבית? אולי מה היית רוצה לומר ל2? שהיא מוזרה וחמודה
האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? לא נראהלי האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? כנ"ל האם כדאי ל5 ול1 להפגש? כן [?] כתוב שני תחביבים של 8? לנגן על גיטרה ו.. לחפור בפורום [?]
איך ניתן לעצבן את 4? לא יודעת מי יותר מצחיק 7 או 9? שתיהן מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? נראה לי ש-10, שחר גרה דיי קרוב אליי.. מי יותר דומה לך 8 או 1? 8 [?] איזו מתנה היית קונה ל6? לא יודעת.. האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? כנ"ל ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היו לה 43768949437 כינויים
מה התכונה הכי טובה של 1? היא מצחיקה [?]
האם 8 אוהב את החורף או לא? לא יודעת כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? לא הרבה.. מה 3 לא יעשה אף פעם? תגיד שהצופים זה חרא?
איזו מחמאה היית נותן ל10? יש לה סיידליפ וזה יפה
ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שהיא לא תצטרך קבוצות תמיכה ושלא תאכל מסקנטייפ ושתגמל מנסטי וקרח XD ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? יומטוב [?] כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? שתינו אוהבות את פראמור
וסיידליפ
כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? כנ"ל [?] ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? לא יודעת.. האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אולי האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? אולי האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? כן באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? לא יודעת האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? כן
האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? כן, זה יכול להיות מצחיק
האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? כן [?] האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? כן :)

נסטי XD

New member
כרפעליך..

יש! עוד מישו חושב שאני משעשעת, עכשיו זה כבר ~חישוב~ 2 אנשים!!! אני ואת!!! חחהחה

Johnni456

New member
לא זה לא 2!../images/Emo79.gif

זה אני, את וכל הפיצולי אישיות שלך.. אז זה 153 אנשים XD

Sacred Lie

New member
ההוו ../images/Emo9.gif

היית מפקידה בידי סוד צבאי מדיני חשוב? לא הייתי מציעה לך

השני... ../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1. שירי. 2. בבון. [אור,נו] 3. ליאת. 4. דנה. 5. ליאור. 6. שחר. 7. מאי. 8. ירדן. 9. נוי. 10. סתיו. ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? כן,למה לא.
4 ו-6 מתאימים? חחחחחחח בטח. XDDD היית רוצה לפגוש את 7? יאפ. את מי 2 מזכיר לך? המהמ את עצמה? את מי 1 הכי מעריץ? אווו שאלה טובה.
סינרגיה? כתוב שלושה דברים על 5? א. היא חופרת. ב. היא חמודה. ג. יש לה ניק מאגניב. מה 9 הכי רוצה? להגיע ל-500 ניקים או משו כזה?
מתי 6 נולד? המהמ 92'? ל-3 יש חיה בבית? לא נראה לי.
מה היית רוצה לומר ל2? שהיא בבון שמן
. האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? לא נראה לי. >< האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? גם לא. האם כדאי ל5 ול1 להפגש? בטחחח. כתוב שני תחביבים של 8? המהמ. א. לשים מלא תמונות של היילי בפורום. XD ב. לשמוע פארמור?
איך ניתן לעצבן את 4? ניתן בכלל?
מי יותר מצחיק 7 או 9? ואיי,תחרות קשה. XD שניהם. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? אם הייתי יודעת איפה סתיו גרה זה היה טוב.
מי יותר דומה לך 8 או 1? נראה לי ש-1. איזו מתנה היית קונה ל6? לא מגיע לה כלום,היא טסה לדנמרק לראות את פליין וויט!
סתם. בטח משו שקשור למוזיקה.
דיסק או משו. האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? יאפ. ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא פסיכית!!! חחחח. והיא מנגנת בגיטרה. מה התכונה הכי טובה של 1? המהמ היא מנגנת בפסנתר
. האם 8 אוהב את החורף או לא? כן?
כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? לא הרבה,היא נורא עסוקה.
מה 3 לא יעשה אף פעם? המממ. תגיד שדאגי ממקפליי מכוער. XD איזו מחמאה היית נותן ל10? שהיא ממש חמודה? ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? המהמ... שתקבל מתנות מאגניבות. ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שלא תתפתה להחליף ניק? XDDD כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? הממממ. כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? מוזיקה? ו... הממ... לשתינו יש פייסבוק.
ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? הממ 1 מנגנת ו-3 לא... 3 מתחברת למסן ו-1 לא! XD האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? חחח אולי היא תגיד לנו? האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? אומייגאד,לא נראה לי. XDDDD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? כן,מתאים לה. אהמחופרתהאמ.
באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? הממ. ??? האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? אם היא הייתה טובה,אז כן. האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? בטח. האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? אולי. האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? יאפ. ירדן,עתיד המדינה מופקד בידייך!

נסטי XD

New member
חהחחה יש!! אני פסיכית!!

וכן, יש לי קריירה, בנתיים יש לי להקה בלתי נראית, קוראים לנו "הבלתי נראים.." וניתן לעצבן אותי, בקלות

למעלה