השני... ../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif
רשום 10 אנשים שאתה מכיר/מהפורום: [אפשר גם ניקים אם אתם לא זוכרים שמות. ] 1. שירי. 2. בבון. [אור,נו] 3. ליאת. 4. דנה. 5. ליאור. 6. שחר. 7. מאי. 8. ירדן. 9. נוי. 10. סתיו. ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? כן,למה לא.
4 ו-6 מתאימים? חחחחחחח בטח. XDDD היית רוצה לפגוש את 7? יאפ. את מי 2 מזכיר לך? המהמ את עצמה? את מי 1 הכי מעריץ? אווו שאלה טובה.
סינרגיה? כתוב שלושה דברים על 5? א. היא חופרת. ב. היא חמודה. ג. יש לה ניק מאגניב. מה 9 הכי רוצה? להגיע ל-500 ניקים או משו כזה?
מתי 6 נולד? המהמ 92'? ל-3 יש חיה בבית? לא נראה לי.
מה היית רוצה לומר ל2? שהיא בבון שמן
. האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? לא נראה לי. >< האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? גם לא. האם כדאי ל5 ול1 להפגש? בטחחח. כתוב שני תחביבים של 8? המהמ. א. לשים מלא תמונות של היילי בפורום. XD ב. לשמוע פארמור?
איך ניתן לעצבן את 4? ניתן בכלל?
מי יותר מצחיק 7 או 9? ואיי,תחרות קשה. XD שניהם. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? אם הייתי יודעת איפה סתיו גרה זה היה טוב.
מי יותר דומה לך 8 או 1? נראה לי ש-1. איזו מתנה היית קונה ל6? לא מגיע לה כלום,היא טסה לדנמרק לראות את פליין וויט!
סתם. בטח משו שקשור למוזיקה.
דיסק או משו. האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? יאפ. ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא פסיכית!!! חחחח. והיא מנגנת בגיטרה. מה התכונה הכי טובה של 1? המהמ היא מנגנת בפסנתר
. האם 8 אוהב את החורף או לא? כן?
כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? לא הרבה,היא נורא עסוקה.
מה 3 לא יעשה אף פעם? המממ. תגיד שדאגי ממקפליי מכוער. XD איזו מחמאה היית נותן ל10? שהיא ממש חמודה? ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? המהמ... שתקבל מתנות מאגניבות. ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שלא תתפתה להחליף ניק? XDDD כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? הממממ. כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? מוזיקה? ו... הממ... לשתינו יש פייסבוק.
ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? הממ 1 מנגנת ו-3 לא... 3 מתחברת למסן ו-1 לא! XD האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? חחח אולי היא תגיד לנו? האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? אומייגאד,לא נראה לי. XDDDD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? כן,מתאים לה. אהמחופרתהאמ.
באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? הממ. ??? האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? אם היא הייתה טובה,אז כן. האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? בטח. האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? אולי. האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? יאפ. ירדן,עתיד המדינה מופקד בידייך!