חוויות מיום הגיוס

hlvo

New member
היה קשה...

כן אה? היה נחמד וקליל. לא היה אף אחד שצעק שהוא מפורום תפוז אז לא יצא לי לראות אף אחד, אבל לא נורא. תמיד יש את יום ראשון

סיונתו

New member
יששש ../images/Emo13.gif

חזרתם אלינו.... נוווו נוווו איך היה
איריתוש מאמי בהצלחה מחר בהסטוריה

סיונתו

New member
../images/Emo39.gifמסר ליעל../images/Emo39.gif

מסרתי ליהודית ד"ש ממך איזה חיוך היא נתנה לי שיווווו היא שאלה מאיפה אני מכירה אותך חחח איך היא התלהבה היא עשתה לי- למה לא אמרת לי שאת מכירה את כל החכמות האלה... (פוסטמה) ואז כל הכיתה עושה לה כזה- כן כן גם אנחנו מכירים אותה... איך אמרת שקוראים לה
יום אחד יעל תהיה ביאיר לפיד ויהודית תגיד- היא היתה תלמידה שלי חחחח

Dizen

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

היא באמת שמחה?? והיא אמרה שאני חכמה?!
ולמה אנשים מהכתה שלך מכירים אותי?
ביזאר.
לא צריכה יאיר לפיד, אני כבר סלבריטי

סיונתו

New member
חחח הם לא

הם לא מכירים אותך הם ראו שהיא התלהבה ממך ומזה שאני מכירה אותך אז הם רצו גם עזבי אנחנו מוזרים

Dizen

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

אתם באמת מוזרים
נו טוב, אנחנו יותר
גם אני רוצה ללמוד על נוגדנים!
ביוטכ'

סיונתו

New member
איזה נוגדנים... על מה את מדברת

איזה יופיייי קנו לי טלויזיה מתנה ליומולדת
כי שלי שבכה חיים (פתאום)

Dizen

New member
../images/Emo6.gif תתחדשי!

ומזל טוב (
) מתי יום הולדת
נוגדנים זה כיף

Dizen

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

יא, כל היום חשבתי עליכם
שמחה שהיה טוב. תפרט
ובטח תהיה לכם פעולת היכרות צופיפניקית שכזו ביום ראשון, אז תכירו אחד את השני...
האנשים בקורס בטח חשבו שאני מטורפת לגמרי

hlvo

New member
סדר הארועים ../images/Emo8.gif

אני לא דואג לגביי יום ראשון... אגב, נראה לפי המסדר יציאה (או מה שזה לא היה) שהם הולכים להקדיש הרבה זמן על משמעת וכאלה. בכל מקרה... כמו שאמרתי היה נחמד, קיבלנו יחס מאוד נחמד (אפילו נחמד מידי), הנה סדר הארועים פחות או יותר:
הייתה הרצאה מצחיקה עם אחד זקן
טביעות אצבעות עם חומר שהיה יורד אם היו נותנים מים לרחוץ
צילומים מפדחים לחוגר
רנטגן של הפה
קבלת תעודת פטורים וחצי אימות נתונים
זריקות נחמדות (באמת לא כואבות... מוזר) וסחיטת דם מהאצבע
החלק הארוך ביותר שהיה - קבלת ציוד ומדים (החלפתי המון מידות, אבל בסוף נראה לי שאני מרוצה)
בדיקת ציוד עם חייל מצחיק שנורא אוהב את התפקיד שלו
ארוחת צהריים - ראיתי שהרוב לא אכלו - נראה לי שהאוכל היה סביר מינוס אבל אני אכלתי לי לחמנייה לא רעה שהם הציעו שם
"מסדר יציאה" - הכירו לנו את המפקדים ודיברו על כל מיני עניינים לא מעניינים
עלינו על אוטובוס שלקח אותנו לשער צפון, לא היו מוכנים להוריד אותנו בשער של הבקו"ם (למרות שהנהג התבלבל ונסע לשם ורק אז הבין שהוא צריך בכלל לשער צפון) משם הלכנו 15 דקות לאוטו ונסענו הביתה. הכל עבר נורא מהר!

Dizen

New member
../images/Emo45.gif תודה!

אז מתי אני רואה אותך על מדים?
אגב, יש תוצאות לפסיכו' באינטרנט...

hlvo

New member
איך לא אמרת לי קודם#?!@?

לא היה לי מושג!!! ישששש!!! לא עושה שוב פסיכומטרי#@!#@!

סיונתו

New member
תבדקו את הנעליים שלכם

שחבר שלי חזר מהצבא בטירונות גילינו שנתנו לו את הנעליים הרזרביות... 2 נעליים שמאליות... (נו טוב... צה"ל)

tomer2020

New member
משהו קטן שרציתי להוסיף...!!!

כל מי שעשה את הזריקות היום (יום חמישי) תשתדלו לא להפעיל את היד היא די כואבת בסוף שבוע אחרי שעושים את הזריקות האלה חוץ מזה שיהיה לכולם גיוס נעים, בהצלחה בשירות עצמו תנו לעצמכם קצת זמן בתפקיד ואל תפסלו מראש כי רק אחרי כמה חודשים אתה יכול להעריך כמה התפקיד טוב *ד"א- אם יש לכם שאלות בקשר ליחידה הטכנולוגית אתם יכולים להפנות אלי אני משרת שם כבר קצת יותר משנה תהנו בסוף שבוע...

Starving Marvin

New member
קושקוש!

עכשיו אתה אומר לי? אינעל ראבאק, כל פעם שהתהפכתי לצד שמאל התעוררתי.
בלופשיט לך.

מה?? היא ממש לא כואבת לי..

בקושי הרגשתי..! טוב.. במשך החיים שלי עברתי המון המון המון זריקות.. כנראה בגלל זה

Starving Marvin

New member
אני...

ניסיתי להפיץ את בשורת הפורום בין המתגייסים, רובם די צפצפו או שמסתבר שכבר ביקרו פה והלכו. נקווה שיבואו.

מתנדבת19

New member
היה כיףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo6.gif

למרות כל החששות והפחד היה כל כךךך כיף! באמת! היו אנשים מדהימיםםםםם, התייחסו אלינו לא רע (חוץ מהמסדר יציאה חח) המדים..יפים-הסוודר ענק והמכנס-ישר לתופרת! והזריקות לא כואבות(((:) זהו...חוויה מדהימה שהייתי חוזרת עליה שוב חח פתאום כולם מסתכלים עליך אחרת (או שרק אני הרגשתי ככה? חח
( היום מישהי בתחנה המרכזית צעקה לי : "חיילת" ולא הסתובבתי פתאום קלטתי שאני עם מדים והיא דיברה אליי חחח

למעלה