חוויות מיום הגיוס

סיונתו

New member
איזה כיף לךךך

אני רוצה גםםםםםםם (זה עדיף מלשבת עם יהודית בשיעור ביולוגיה
)

אשכרה

כולם מסתכלים אחרת!! כשהייתי ברכבת מרכז, אז נציגים של ESC פנו אלי כחייל ורצו לעשות איתי איזה משהו מטומטם שבגללו זכיתי בטלפון חינם וב70 דקות שיחה כל חודש (שכחו להגיד לי שה70 דקות חינם, יגיעו לי רק אם אעשה 400 דקות) חח ואחר כך רצו לצלם אותי לאיזה משהו פרסומי שלהם עם ראיון קצר, אבל סירבתי, אמרתי להם שלא יהיה לי הרבה מה לספר על הצבא כי היום התגייסתי, אז הם הסכימו איתי וברחתי מההשפלות האלה.. חח היה כ-ל---כ-ך - כיף לנסוע חינם!! אלוהים, פתאום אבא שלי נחמד אלי חח עמי

היה נחמד, לא יותר

לא חוויה מיוחדת..רגיל... ולא שמתי לב לאף-אחד מהפורום. מה להגיד "אהלן אני פנתר" חחחח בכל מקרה, הייתי שקט היום.

הזקן הזה בהתחלה היה מדהים

איזה גבר גבר כשה"דודות" הציאו טוסטים לקבוצה של לשכת גיוס ירושלים, אף אחד לא לקח, וזה לא היה ממש יפה:) היה מייגע, היה מצחיק, היה מייגע והיה מאוד מייגע כולם ניסו להפחיד אותי מהחיסונים - שטויות, הלך כל כך חלק.. הקטע עם ההמתנה היה קצת מעצבן.. שהרשת תקשורת שלהם נפלה.. היה לי כיף לדבר מדי פעם עם כבדי השמיעה (אני דובר את השפה.. כן..) אחלה חבר'ה היו שם (בין המתחיילים) ובאמת סבבה של אנשים, מכל הלב, שמחתי להכיר את כל מי שהכרתי (המון).. חזרתי הביתה (פאקינג חינם!!) ואז כמובן ההורים ואחי הבכור שגם הוא יצא לחמשו"ש, התלהבו מהמדי בקו"ם שלי.. כמו שבטח היה לרובנו. אחר כך הלכתי לי ברחבי הקיבוץ סתם כדי להשויץ שאני חייל, והיה כיף:) אני אחרי מקלחת ועייף מת! אני הולך לארוחת ערב אצל ההורים (על אזרחי כמובן) :) נתראה ביום ראשון בצריפין מתנדבים/ות! עמי

טלטל 18

New member
בואו נעשה משהו!

באמת היה נחמד היום. פגשתי את יוני (יוניכמוהחודש 14), והיא ממש חמודה, אבל לא יצא לפגוש אף אחד אחר... חבל... כ"כ רציתי לראות אחרים מהפורום... אז בואו נעשה משהו ביום ראשון, אולי נשים משהו על התיק וככה נזהה מי שייך לפה ומי לא וזה לא יהיה כזה מוזר להתחיל לדבר עם אנשים ולנסות להבין מי זה...מה אתם חושבים? וכמו תמיד, אחת "קטנה"- המדים, אי אפשר עם זה!! זה ממש גבוה ולא נוח והחולצה בקושי נכנסת במכנסיים וזה משגע אותי. בדרך הביתה (רציתי לנסוע באוטובוס אבל לצערי קרו כל מיני דברים בלילה האחרון ונאלצתי להגיע בדד ללשכת הגיוס ולחכות לבד עד שראיתי את השם שלי שם
... קיצר, נהגתי הביתה) היה לי כ"כ חם שלא יכלתי, הורדתי את המעיל שלבשתי קודם כדי להסתיר את הצורה הזוועתית שהמדים יושבים עליי, רציתי גם להוריד את החולצה והחולצה הלבנה שמתחת ולהישאר עם הגופיה השחורה שבאתי איתה בבוקר, אבל לא היה לי כוח להסתבך שם עם הכל. אז אחרי ה"הקדמה" הגעתי לעיקר- מותר להנמיך גזרה ולעשות הצרה במכנס ובחולצה לפני הטירונות או שיכעסו ויעשו לי בעיות? אני לא יודעת אם לחכות עם זה או לנסות לסבול עוד כמה ימים...
איך תמיד על הבנים זה יושב כ"כ טוב בלי שיפוצים??

Starving Marvin

New member
הצעתי שרשור תמונות...

כמה שרשורים למטה. כרגע, לא נראה שהרעיון ממריא... אולי אחרי התמונה הראשונה אנשים יתפסו אומץ.

מתנדבת19

New member
היי....

בטח שמותר לעשות הצרה ואפילו רצויייי(:) זה נראה זוועה עם המכנס החסר צורה הזה והחולצה כזה בולטת החוצה בצורה מוזרההה:) אי הצרתי היום כבר הכל... גם הרבה יותר נוח.

מתנדבת19

New member
היי....

בטח שמותר לעשות הצרה ואפילו רצויייי(:) זה נראה זוועה עם המכנס החסר צורה הזה והחולצה כזה בולטת החוצה בצורה מוזרההה:) אי הצרתי היום כבר הכל... גם הרבה יותר נוח.

טלטל 18

New member
מה, ולא יעשו בעיות??

אין מצב שהמפקד יגיד כל מיני דברים על זה שזה נמוך ויתקע איזה עונש (מה הוא כבר יכול לתת באמת? שעה ביציאה?)? הנמכת את הכל? אולי אני אעשה את זה ביום ראשון... שמעתי על איזה מקום בקינג ג'ורג' שמתקנים במקום ומחר לא בטוח שיהיה זמן לסדר הכל... אוף, מתי חוזרים מהטירונות כל יום? 6 בערך? איפה אני אמצא מישהו שיתקן את זה כשכבר 6 וחצי-7?!?

טלטל 18

New member
אהה... ובקשר לתמונות...

אני חושבת שלא לכולם יש תמונות של עצמם כאן ורובם גם לא ממש רוצים לפרסם את עצמם יותר מדי ובגלל זה אף אחד לא עשה את זה עד עכשיו. צריך למצוא משהו אחר... להיפגש ליד איזה מקום שם (למרות שאנחנו עוד לא מכירים בצריפין כלום) או משהו.

בין כה וכה

כוווולם נפגשים ליד הש"ג בכניסה, אז אולי פשוט נקבע, שכולם יעמדו ליד הדלת של הש"ג?

המרחפת

New member
לפי הפקודות- אסור

אסור בתכלית האיסור להנמיך מכנסיים. מותר רק להצר במותניים. אמה מה, מי שכתב את הפקודות הוא גבר ולא מבין שהמכנסיים יושבות ממש גבוה (אצלי הן הגיעו עד החזיה , ונכנסו עמוק עמוק לצלעות על פעם שהתיישבתי. ההמלצה שלי אליך היא להוריד רק כמה שאת חייבת. בטח ובטח שלא מתחת לפופיק. שיראה סביר ויהיה נוח, ובלי להכניס מודות אופנתיות (לי היו פדלפונים בתור מדי ב'
). המפקד/ רס"ר בסדיר יכולים להעיר לך בנושא (ולתת יותר משעה ביציאה... מת"ש וחיוב להחליף מכנס או תלונה על אי תקניות או מה שלא קבעו)

אממ היו שם עוד כמה שמיועדים לצילום

לא רק אני אהיה צלם צבאי אבל מה שכן - פגשתי במאה אחוז את Starving Marvin.. מדדנו את המדים בתאים שכנים.. חח בקיצור - צחוקים. טל כל הזמן שלחה לי SMSים שהיא לא מוצאת אותי, ולא ידעתי מה לעשות.. חיפשתי ולא מצאתי! טוב היו שם הרבה והתחלקו לקבוצות פשוט.. אני ב504.. עמי

זה לא בדיוק היה קבוצות

רק בהתחלה פשוט הגיעו הלשכות גיוס לחוד, וכל אחת שכבר הגיעה, התחילה בתהליך.. לא חיכו שכולם יגיעו ואז כולם יחד, בגלל זה היו פערים.. הייתה קבוצה שכבר עברה את הרנטקגן, את הצילום, את הטביעת אצבע, את החיסונים והחוגר, והיו כאלו שעוד לא הספיקו, ורק אחר כך הספיקו... הפערים קטנו מאוד כשהרשת תקשורת שם נפלה.. (אגב, היא נפלה ברגע שהמכונת דיסקיות התקלקלה, והדיסקית שלי תקעה אותה.. חח אתכם הסליחה) בכל אופן, אחר כך ממש בסוף, התחלקו לכיתות! כשאמרו לנו להיעמד בחמישיות/שלישיות, אז זה לא היה כולם יחד..:) זה היה כיתה 402-403-404-405 וכו'.. מבין? עמי

למעלה