../images/Emo9.gif קודם כל נוריקו
אני מקווה מאוד שאני לא מביישת אותך... Its In our hands (נשמע כמו שם של שיר של מייקל ג´קסון
) הוא הסינגל שיצורף לאוסף(פיכס) שלה . השיר מVesprtine הוא Our Hands(למרות ששמעתי שיש גירסאות ש...) אבל די מתקבלת על הדעת ה"טעות" אם יש לך אותו צרוב. ג´וגה ...יש גירסה מוקדמת בטלגרם? לא ידעתי! כי אני מכירה את השיר מהומג´ניק, והוא אולי השיר שאני הכי אוהבת שלה, ואחד מהשירים האהובים עליי ביותר(הכינורות! הכינורות!
אנוכיה פתאטיה) וכן אני *מאוד* אוהבת את ביורק. שמור לה מקום של כבוד אצלי מאחר שהדיסק הראשון שלי היה שלה( Debut-וכן נורא כיף להגיד את זה). קצת זמן אחרי זה קניתי את espVtine, לפני כמה חודשים קיבלתי את Post מתנה והשבוע את Homgenic. כך שהכל אצלי מאוד מבולגן, קשה להחוות דיעה.. ובכל זאת: Debut- Human Bhaviour, there is more to live than that, big Time Sesnuality, Come To Me, The Ancor Song ,Play Dead (השאר תלוי במצברוח).אבל בעיקרון האלבום הזה מעצבן מעט..למה? אולי כי בשמיעה ראשונה, זה היה מאוד לא מה שציפיתי לו, ולא אהבתי כל כך. הייתי ילדה קטנה
בדיוק כמו היום. אלבום ורוד חיוור. Post- אלבום אהוב מאוד, אם כי לא כל כך נשמע לצערי( קיבלתי איתו עוד שלושה דיסקים!) , Hyperballad, Enjoy ,Isobel, Posbillye Meybe,HeadPhons- עיזבו, פשוט כל שיר שהוא לא Cover Me או Morden All The Things. צבע: צהוב-ורוד. Honogenic: תנו לי להתרגל
. כרגע, אין שיר באלבום שאני לא אוהבת, אני חושבת.בקשר לאלראם קול: הסינגל הוא שיר פופ מושלם ומקסים, אבל הוא וידיאומיקס.הגירסה באלבום היא הרבה פחות יפה ומהנה, ומגוחך קצת. אבל כשאוהבים את ביורק , צריכים לקבל בהבנה מידה של גיחוך ובנאליות. צבע:ירוק- אדום עז. Vesprtine: גם עליו לא החלטתי בדיוק. קצת נימרח, משעמם, האמת מזמן לא שמעתי. אבל Pagan Poetry ושיר הסיום ששכחתי את שמו, מדהימים.צבע: אפור- לבן. שוגרקיובס, וכל הלהקות הקודמות, בקושי שמעתי.ליתר דיוק, שיר אחד של השוגרקיובס מרדיו ביורק בוואלה, ודוגמיות שלהם במומה. האמת?קצת קופצניים, רעשניים ועליזים מדי לטעמי. אבל אני אשמע יותר בהזדמנות.(דאוס אכן נשמע מקסים
) וזהו אני מקווה שלא נירדמתם, ולא, גם אני לא הבנתי מה הקטע של הצבעים.