טופיק ביורק

nery

New member
מרתק, מהמם, מפתיע וכו´

אבל מה זה קשור, חברה? אה, אולי המוזיקה משם כ"כ יפה בגלל אחוזי הסרטן? או שמא זה הד.נ.א האחיד שגורם להם להישמע כמו מלאכים?

Esmena

New member
באשר לבשר הכריש המקולקל .

אח של חברה שלי נסע לאיסלנד בלי שום אהבה למוזיקה, אכל שם בשר כריש רקוב, וכשהוא חזר הוא התחיל לנגן, שכחתי על מה, פסנתר אולי, ובצורה מעולה. נראה לי שמצאתי את מה שהתכוונתם אליו. לא מים, אבל קרוב. ( כאן היה אמור להיות סמיילי קורץ אבל זה פשוט לא עובד). נ.ב.-מוכנים להזכיר לי איך קוראים לקולדפליי החדש?

Charlotte

New member
למה את מתכוונת?

אם האלבום אז A Rush Of Blood To The Head והסינגל הנוכחי הוא In My Place

n o a m 18

New member
אממ

ביורק כפרה וול אין לי אף דיסק (סעמק על ר´. הבטיח לי את האחרון). אבל מכיר פה ושם ומהדיסק האחרון, את הידן פלייס לא סבלתי. ממש, אבל ממש- לא פייגן פואטרי, לעומת זאת, כבש אותי. טוטאלית קליפ קצת מזעזע (נפתח בסצינות פורנו שעברו עריכה גרפית שמונעת צנזורה, ממשיך בפירסינגים בגב ובאוזניים, וכולל חשיפת חזה של בחורה בת 40.. אהה, ביורק :) קוקון שיר מדהים, וגם הקליפ מהישנים אני אוהב מאד את בצ´לורט (אחח איזה קליפ), יוגה, איזובל, היומן ביהייביור, ארמי אוף מי (גם הגרסא עם סולנית סקאנק אנאנסי, סקין, שאם עוד לא היה, אז בקרוב מאד יהיה פה טופיק שלם. וכשאני אומר את זה, אני שואל אם היה כי אני חדש פה). אה, ו"אול איז פול אף לאב". ענק אני

StormLord

New member
לפי דעתי

סתם זמרת נכה עדיף שתפסיק לשיר יש לה שירים כאלללללללללללללה משעממים

Charlotte

New member
../images/Emo3.gif

טוב אני דיי מסכימה אתך אבל לא הייתי מנסחת את זה בצורה כזאת. בואו נגיד שהיא פשוט לא עושה לי את זה.

Esmena

New member
ותתחיל לעשות חיקויי רדיוהד לבני שבע

מיוז? בבקשה, אל תרדר אותנו לרמת מעריב לנוער.

Esmena

New member
שום דבר. הם חביבים למדי.

אני גם לא מעריצה של רדיוהד או ביורק, אבל יש דרכי ביטוי שפשוט מקוממות. עקוב אחריו ותבין. וסליחה כנה מכל מאזיני מיוז

כן. את צודקת

בקשר לדרכי הביטוי של ההוא. אבל זו עדיין לא סיבה לטעון שמיוז הם חיקוי רדיוהד לבני שבע. וסליחתך התקבלה. אני לא מת על מיוז, אבל הם בהחלט לא חקייני רדיוהד. יותר לגיטימי היה לומר, למשל, שהסולן של מיוז הוא מה-זה מכוער, ולכן לא כדאי להאזין למיוז או משהו כזה, אם חיפשת קאמבק מוצלח.

a white swan

New member
שמעתי הרבה על זה

לדעתי זה שטויות.. אני אוהבת את שתיהן,עם העדפה לרדיוהד.אני לא מוצאת הרבה דימיון.

למעלה