טופיק ביורק

Charlotte

New member
גם אני לא ממש

זה כל הקטע של האנשים שמחפשים את הלהקה שכאילו ´תמשיך´ להקה מסוימת, כשכמעט אין קשר ביניהן..

n o a m 18

New member
כאילו שוואו?

מיוז זה רמת מעריב לנוער? הלואי על מעריב לנוער מיוז היא אחת הלהקות הבריטיות היותר משובחות שיצאו בשנים האחרונות, האלבום האחרון שלה (דאבל סי די, אחד הוא אלבום הופע החיה, ואחד אלבום אוסף של בי סיידס) משובח, אלבום הבכורה (שואוביז) מדהים, ומה שיצא באמצע מצוין (אוריג´ין אוף סימטרי) אפשר להבין קצת את ההשואה לרדיוהד, באלבום הראשון היה הרבה דמיון (לא לתקופה האחרונה של רדיוהד. למרות שבדיסק החדש של מיוז יש הרבה קריצות אלקטרוניות). אם מיוז מקושרים אצלך למעריב לנוער, אני מציע שניקח את זה החוצה :) אני

היי noam :)

את הגרסא של army of me עם סקין לא שמעתי..
(לפחות אני לא חושבת ששמעתי) איפה היא הופיעה? גם אני אהבתי את קוקון ופייגן :) והקליפים שלה מתחילת/אמצע ה90´ היו הכי משגעים-אבל אני זוכרת אותם נורא במעורפל...רק כשהם הופיעו ב mtv (ואגב-אתה חדש בכלל בפורום מוסיקה? אם כן אז קבל תפוז עם פרח!
)

בצ´לורט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

אני כל כך לא יודעת לבטא את זה. אני מעדיפה לקרוא לזה שרלוט,כי ככה הוא נראה גרפית, מסיבות בלתי מובנות,אפילו לי.
אבל השיר הזה כל כך מקסים! והקליפ בפרט. אני גם זוכרת שהייתי ילדה קטנה וראיתי אותו בערוץ 2....אח, נוסטלגיה נוסטלגיה...

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gifוווואאאווו....

זה פשוט יפהפה. היא נראית שם ממש כמו שנוריקו סאן אמרה, ילדה קטנה כזו אבל לא אחת שצורחת לא רוצה, פה היא נראית כל כך שלווה ותמימה ויפה...
וכבר מזמן טענתי שביורק היא האישה עם הפרצוף ה-כ-י חמוד בעולם!!!!!^__^

וואו! יפהפה!

את ציירת את זה? אם כן, כל הכבוד! את ממש כשרונית!
מי שלא יודע איך ביורק נראית במציאות, יכול לטעות ולחשוב שהיא יפהפייה, אם יסתמך על הציור הזה.
או במלים אחרות, הציור מאוד מחמיא לביורק.

StormLord

New member
בואי אני יגיד לך משהו על ביורק

ביורק יותר נשמעת כמו פופ (זמר עומד מתחיל לשיר על רקע מוזיקה שהוא לא מנגן ואין לו להקה מסויימת או שיש לביורק להקה אז תתלעמו מהשורה הזאת) לפי דעתי השירים שלה שקטים מדי איטיים מדי לא זזים מידי ויש לה מן מנהג חדש להצטלם בקליפים בעירום כמעט ואני לא בטוח שזה לא בשביל לעשות פרובקציה ופירסום בקשר למיוז אי אפשר להחשיב אותם ללהקה של מעריב לנוער לבני 7 כי אז גם אני יכול להגיד שלרדיוהד יש שירים של מעריב לנוער של ילדים בני 7 שאפשר אפילו להגיד שרדיוהד פי כמה וכמה יותר רכים ממיוז (שקטים..משעממים..וכו לדעתי) וכול מי שאומר שהם חקיינים של רדיוהד לא מבין מהחיים שלו במוזיקה ואין לי כוח לפרט במה הם שונים

כמובן שביורק עושה פופ בין השאר

היא עובדת בהמון סגנונות (שקשה לי להגדיר
) ואני חושבת שהפופ שלה איכותי ומעניין וחי. והיא מלחינה, ואני חושבת שיש לה חוש מוסיקלי אדיר. ואוי
אני הופכת למגינת ביורק עלי אדמות...אני לא אוהבת את המעמד הזה...אבל זאת ההתרשמות שלי ממנה עד היום. ומהקליפים -אני לא קיבלתי את הרושם הזה בכלל, העירום לא היה פורנוגרפי, אלא פשוט מיני ויפה ושלם, וישיר . ולא מתחנף ומנסה לפתות ומוכר את עצמו כמו נשים וגברים שזאת הקריירה שלהם . (ודרך אגב אני חושבת שצריך לפרט כמה שיותר...זאת המטרה של הפורום, לא?)

Esmena

New member
;-../images/Emo3.gif נער פופקרין, זו תמונה קופית.

חוצמזה, (וכאן אני ממש נהיית אוף טופיקית ומעריב לנוערית כאחד) בעיני היא כל-כךיפה! אני בטוחה שהיא התחילה את סיפור האהבה שלי עם האסיאנים,בהיותי ילדה קטנה...(א קראש און איילנר!) ררר.וכל ילדותי, ועוד נשאר בי מזה משהו,חשבתי שהכי יפה לאישה זה התאמה בין שיער כחול לעיניים כחולות. מלוכסנות,רצוי. ו,אההמ, כמה כאלה כבר יש?

ועוד דבר ששכחתי להזכיר שאני אוהבת

בה-הוא ששומעים מתי היא מחייכת,כלומר באילו קטעים של השיר
אני לא חושבת שאיי פעם שמעתי חיוך בשיר לפני ששמעתי אותה... ודרך אגב, איסמנה: או כל מי שמחזיק בוספרטיין: גם לכם יש בסוף רימיקסים ל: undo ו-an echo astaine ?-* (כזכור יש לי דיסק צרוב ממקור עלום,ללא שני השירים האחרונים)

StormLord

New member
נוריקו סאן

לא איכפת לי מעירום
מצדי שכולם ישירו ערומים אפילו עדיף זה כיף לראות אבל יש עוד איזה זמרות ששרות כמעט בעירום... לא משנה כול אחד והטעם שלו

ועוד מחשבה שקפצה לה...בקשר לaurora

(השיר מתוך vespertine ) זה היה רעיון מקסים לכתוב שיר לאורורה בריאלס (הזוהר הצפוני....) אהבתי נורא את ההתחלה שלו עם הצלילים של צעידה בשלג
אבל השיר...לא ממריא עד הסוף, הפזמוןוהמנגינה שלו לא נשמע לי מתאים לגמרי...זה היה צריך להיות משהו מהדהד ואדיר (אני לא יודעת אם משהו בומבסטי עם שיא כמו joga , או משהו שקט ומתפתל ועוטף כמו cocoon .. אבל משהו קצת אחר שיידמה לתחושה של להיות שם במציאות...או לפחות כמו שאני מדמיינת :)) וכללית בקשר לאלבום , שמעתי שהיו(אבל דוקא לא יצא לי לקרוא) שהיו ביקורות ממש גרועות, נראה לי שזה מפני ש מביורק מצפים למשהו חדש לחלוטין והופך עולמות,ומה לעשות האלבום הזה הוא לא. נכון יש כמה קטעים שקצת חוזרים על עצמם ונמשכים יותר מידיי, אבל קיימים כמה רגעים של קסם מינורי ומשהו עדין שנבנה לאט לאט, אימהי ועדיין ילדי בבת אחת, ששווים את הכל

למעלה