מפגש פורום - יום שלישי 15.9.09 בערב

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifמפגש פורום - יום שלישי 15.9.09 בערב../images/Emo20.gif

אני אפתח בהתנצלות: אני יודעת שרבות מכן רוצות מאוד להגיע למפגש, ולהכיר את הפרצופים שמאחורי הניקים. ניסינו למצוא מועד שיתאים לכמה שיותר נשים. אתגר רציני ומסובך! החגים הקרבים, העובדה שרבות מנשות הפורום טסות בקרוב (כולל סוזי, שלא רצינו לערוך את המפגש הראשון בלעדיה), ועוד שיקולים אחרים גרמו לנו לקבל החלטה שעדיף פשוט לקבוע מפגש כבר לפני החגים, בתקוה שכמה שיותר מכן יוכלו להגיע. סליחה מראש, מכל אלו שמאוד רצו, וכנראה ייאלצו להחמיץ את המפגש הראשון. בינתיים, סמנו ביומנים: יום שלישי הבא 15.9.09 שעה 19:00 בפארק הירקון. עוד פרטים בקרוב.... אם מישהי מוכנה לקחת על עצמה את הארגון (רשימת מטלות, בחירת מקום ספציפי, ופרסומים בפורום) – אני אשמח מאוד (אני פשוט טובעת בעבודה בימים אלו ולא אגיע לזה). להתראות

dganitm

New member
מי מצטרפת אלי ברביעי למצוא מקום בפארק לאירוע?

מי רוצה לבוא לסובב איתי רגליים בפארק הירקון ביום רביעי בערב ולמצוא את הלוקיישן המוווווששששששלללם לאירוע? בסיום קפה בארומה

אגשית

New member
אני אהיה בפארק ברביעי בערב

אשמח לסייע לך, מכירה את הפארק היטב על שתי גדותיו (ולגבי הקפה- סבבה, אבל *רק לא* בארומה)

מסכימה - קפה טוב זו אחת החולשות שלי../images/Emo96.gif

אבל ארומה ממש לא עושים לי את זה....

dganitm

New member
טוב, אז לא ארומה ../images/Emo6.gif אבל איפה קובעים?

נועה ואגשית בעניין, מי עוד באה? סיבובי רגליים בפארק פלוס חיפוש אחר מקום מואר ונחמד למפגש שלנו וגם קפה איפה שתגידו בסיום!

חניתס

New member
הייתי מצטרפת בכיף,זו הזמנות טובה בשבילי

בס"ד אבל יש לי אירוע שחייבת להיות נוכחת בו בכל אופן דגנית אשמח להצטרף בכל הזדמנות נוספת שתתאפשר ואם יש צורך בעזרה לאירגון הערב את מכירה את הפרוצדורה
אעזור בכיף.

אגשית

New member
ועוד יותר חשוב: באיזו שעה?

הריצה שלנו מתחילה ב- 19:30 (אתן מוזמנות להצטרף!) ומסתיימת בסביבות 21:15- 21:30 אפשר לפני או אחרי. לדעתי אפשר להפגש באיזור של גן הבנים/מרכז דניאל לחתירה. החלק הזה של הפארק לא כל כך עמוס ובמרחק הליכה מחניון רידינג (חינם גם בערב).

לצערי, לא אוכל לבוא מחר../images/Emo10.gif

שכחתי מישיבות איתור בעיות של תחילת השנה
אני אשמח לדבר איתכן אחרי שתמצאו, שאוכל לשלוח למתפקדות את המקום המדוייק במסרים.

אני אבוא ואשמח לקחת על עצמי את הארגון

האם החלטנו על מפגש מינגלינג בלבד או עם שיעור מתיחות
ריצה
אני לא כל כך מכירה את פארק הירקון ואשמח לשמוע איפה כדאי להפגש. מציעה שלא נכתוב מקום מדוייק על גבי הפורום אלא במסרים. זה תמיד מרגיש לי בטוח ונוח יותר.

מור שלז

New member
מעולה! התקבלת כמארגנת הראשית ../images/Emo13.gif

שולחת לך מסר. ואני חושבת שההצעה שלך במקומה: מיקום מדוייק במסרים לכל מי שמודיעה שהיא מגיעה. החלטנו בלי ריצה - גם כי יש כאן הרבה נשים שלא רצות, וגם כי התחושה הכללית היא שיהיה לנו הרבה מאוד מינגלינג לעשות, ולהכיר אחת את השנייה. אבל האמת, בקשר לתכנית האמנותית, הכי טוב לדבר עם דגנית וסוזי. יש להן תמיד רעיונות מצויינים! תודה רבה

נשב על הדשא../images/Emo35.gif יהיה מספיק אור../images/Emo35.gif../images/Emo62.gif

להגנתי אני אומר שנולדתי וגדלתי בכפר קטן בצפון הקרוב שבו הולכים לישון כל ערב עם התרנגולות
והפרות
ואין לנו מושג מה קורה בפארקים בעיר הגדולה...
אני יודעת שלחלקכם פארק הירקון הוא הבית השני....

מור שלז

New member
דגנית בודקת את השטח ברביעי בערב

נהיה הרבה יותר חכמות אחרי זה
וחוץ מזה, לדעתי קרן (zzebra) שם עכשיו. קרן, מה קורה בפארק בערב? יש איפה להיות?

zzebra

New member
שבתי מהפארק

האמת לא היה ממש עמוס.. היינו בקטע מאוד קטן (כי ניסיתי להתחבר- אמאלה איזה פחד!) היינו מזרחית לגשר אבן גבירול בגדה הדרומית קרוב למגרש הכדורסל שיש שם. יחסית פנוי אבל יש אנשים. באותו מיקום בצד שני (גדה צפונית) יש המון דשא פנוי. ממש משטח ענק.. יכול להיות מיקום טוב. אבל למה בשלישי?? אין סיכוי להעביר לרביעי או שני?

למעלה