מפגש פורום - יום שלישי 15.9.09 בערב

שינוי בתכניות ../images/Emo13.gif

החלטתי לוותר על העשרה בשיאים... כדי להגיע לראותכן... הסקרנות גוברת על הכל
אבל כן אצטרך לחתוך כדי לחגוג את ימי ההולדת עם חברותי. טרמפים מנאות-אפקה ב' לפארק מוצעים בחינם לכל דורשת... אפשר גם בהליכה, ריצה או כל דרך אחרת... סה"כ 5 ק"מ... קטן עלינו. נפגש בפארק

hartzitzit

New member
אני עוד לא יודעת אם אוכל להגיע...

בעלי במילואים בשבוע הבא.... יש סיכוי שהוא יגיע יחסית מוקדם, ואז אשמח לבוא, אבל אדע רק ברגע האחרון.

יששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צפוניות, מי נוסעת עם שס"נ
מובטחת נסיעה כייפית.

omaopa

New member
../images/Emo201.gifמאד מאד מאד מצטערת

אבל לא אוכל להיות..... שלישי זה היום הכי מטורף אצלי. גם ילדים, גם תנועות נוער וגם יום אימון האיכות שלי...... בעסה
אבל ברור שאי אפשר להתאים לכולן. אחכה לפעם הבאה.....

יכולה להגיע, יוצאת מחיפה

טרם החלטתי אם ברכב או ברכבת (פוחדת ושונאת לנהוג בעיר הגדולה...). אם אבוא ברכב- יש מקום לטרמפיסטיות. (הלן????) יכולה לתרום קולינרית מה שתבקשו (סלט/פשטידה/עוגה)

מפיתום?!

בואי נקבע דייט. תגיעי ליקנעם(זה לא העיר הגדולה, אפילו בתור עיר קטנה זה די צ'יקמוק), ואני אאסוף אותך משם וככה יהיה לנו הלוך חזר ביחד. מה את אומרת?

יודעת מה? יש מצב...

נתאם לקראת היום הגדול, תודה על ההצעה, שונאת לנהוג רחוק... ההיפך מריצה

טליטר

New member
את יכולה לבוא בריצה../images/Emo6.gif

אני עוקבת אחרי העדכונים שלך ואת רצה כל כך מהר וכל כך רחוק שהכי מהר תגיעי בריצה
מיטל

helen12004

New member
הכאבים

קצת יותר טוב, אבל עדיין כואב לגעת או לרוץ. אני נמנעת מריצה, עושה ספינינג וקרוס. עדיין לא עשיתי מיפוי עצם- אין לי זמן. מחר אני יוצאת לטיול של יומיים- מקווה שהליכה לא מהירה של יומיים בשטח לא תגרום נזק.

חניתס

New member
../images/Emo45.gifמתכננת להגיע בשמחה רבה!!!

בס"ד וואהו, חברות איזה פורום פעיל אני בפיגור רציני, כמה חומר יש לי להשלים
אני אפילו לא יודעת כמה זמן לא נכנסתי לפורום אבל חייבת לציין שהתגעגעתי, אתמול חגגתי לבן שלי את בר המצווה שלו ומין הסתם הזמן הוא מצרך נדיר בתקופה לחוצה כזו במיוחד שגם אני וגם הילדים התחלנו את שנת הלימודים הנוכחית...... ואפילו היום הלכתי לעבוד בגן, כרגיל אחרי 3 שעות שינה בלבד.
אשמח ורוצה מאוד להגיע למפגש אפילו שבאותו הלילה הילדים שלי טסים לארה"ב ואני צריכה להקפיץ אותם לשדה התעופה אעשה את הדרך פעמיים..... אשמח לעזור בכל דבר שצריך, מהענין הלוגיסטי ועד הקולינרי בהצלחה!

2_be

New member
אשמח להגיע, אבל אדע רק בתחילת השבוע

אם זה יתאפשר.

../images/Emo92.gifתבואי.

יש לך דרישת שלום וגעגוע מהמנהלת השניה של הפורומים שניהלנו. מוסרת לך געגועים קשים....

למעלה