מפגש פורום - יום שלישי 15.9.09 בערב

תפוז שולח לי לפני שאני מסיימת את הכותרת../images/Emo46.gif

רציתי לדעת אם יש תאורה. הרי לא נרצה לשבת בחושך... מנסיוני במפגשים כאלו, קובעים בשבע, מתחילים להגיע בשבע וחצי ויש יותר מסיכוי סביר שנהיה שם גם בעשר. אם את באה, אני מבטיחה לחכות - שתהיה לי מישהי שתחכה לי עד שאגמור טריאתלון

zzebra

New member
../images/Emo62.gifיש תאורה

בכל האזור הזה של הפארק (בין אבן גבירול לנמיר) יש המון תאורה.. אחר כך יותר חשוך בהרבה. אל תדאגי, בסוף את עוד תחכי לי בטריאתלון

efratramati

New member
מקום - פה ברמת אביב הישנה מול הבית שלי

גינה בגודל סביר שאפשר לשבת בה (על הדשא) ובית קפה שיספק לנו קפה איכותי. זה אומנם פחות ציבורי מאשר הפארק אבל יש לזה גם יתרונות בדרך כלל פתוח עד 7-8 בערב ויש מצב שהם ישאירו את הקפה פתוח מאוחר במיוחד בשבילינו על פי בקשה. ככה אפשר יהיה לארגן מחצלות ולסדר לני פינה חביבה לפגישתינו. מה דעתכן?

לי זה נשמע מצויין../images/Emo70.gifמה אתן חושבות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מעדיפות אצל אפרת או בפארק
גינה אינטימית וקפה איכותי נשמעים מעולה. יש חנייה???

efratramati

New member
חניה ../images/Emo10.gif((( האמת יש במרחק הליכה קצרה

פה במרכז הישן של רמת אביב. אני אבדוק עם הביתקפה ואעדכן.

מור שלז

New member
../images/Emo45.gifגם לי זה נשמע רעיון מעולה

מי שמכירה אותי יודעת שיש לי חולשה רצינית ל
וקפה איכותי, בכלל... מה אתן אומרות?

efratramati

New member
אפשר אולי להזיז את התאריך?

ראשית כל המנכל שלי שלח אותי לאיזה אירוע בירושלים ב 15 שמתחיל בשש ונגמר בשבע וחצי וככה שתה לי את הערב... מעבר לזה הלכתי לברר והבית קפה החביב הזה נסגר בשעה 19 פרט ליום רביעי שאז פתוח עד חצות. הם יפתחו לבקשתינו יותר מאוחר אבל כמובן יהיה תלוי באיזה תשלום מינימום וכאלו... אז... אולי נזיז את התאריך?

לא מזיזים מפגשי פורום - מנסיון של שנים

תמיד יש כאלו שלא יכולות לבוא. אם מזיזים, מישהי אחרת לא באה. לכן לא מזיזים אבל נהנים כל כך במפגש, שקובעים עוד אחד בתאריך אחר. מקווה שתוכלי להגיע בכל זאת. אם לא - שיהיה עוד מפגש ותגיעי.

efratramati

New member
נראה לי זה דוגמא של הגגלינג המפורסם

אפילו השעה שבע בערב לא בטוחה
מקווה שיסתדר ואם לא - בפעם הבאה.

zzebra

New member
איזה באסה!! ../images/Emo10.gif

אני מלמדת ימי שלישי בערב... מסיימת ב21:30. מה הסיכויים שתהיו שם עוד ב22:00? איזה דיכאון, ממש רציתי לבוא!

../images/Emo10.gif גרה רחוק מדי בשביל קפיצה באמצע השבוע

למרכז. וגם עובדת ביום שלישי עד מאוחר. חבל.
נחכה לפעם הבאה. נעמי

אשמח לעזור- גרה באזור

אני גרה מאוד קרוב לפארק, לא אוכל להגיע כנראה ביום רביעי אבל אשמח לעזור בכל דבר אחר כולל אוכל וכדומה

טליטר

New member
אני אגיע

אמנם נופל על האימון שחיה אבל אני אחליף וארוץ בבוקר ואשחה בחמישי מוכנה לעזור/להביא מה שצריך

avivar

New member
גמאני

אגיע. מה,מתי ,איך לעזור וכמה להביא..!! (האימון שלנו הפעם שטח ויש לי פטור..כך שיכולה להגיע גם לפני ולעזור בהתארגנות). יש לי מחצלת-בינונית יכולה לנסות להשיג עוד. כלים חד פעמיים גם יש לי. יכולה להכין פשטידה, סלט ..

מור שלז

New member
מעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif עוד נועה איפה את?

אביבה, איך אני שמחה שאת יכולה להגיע
עוד נועה, קיבלנו שחקנית חיזוק רצינית ביותר בתחום הארגון מה דעתכן ליצור קשר במסרים (נשמע לי גם ששווה לכן בכל מקרה להכיר אחת את השנייה)

אני פה - סיימתי לעבוד, מכינה צהריים../images/Emo3.gif

מתכוננת לקניות, סידורים, ישיבות וטלפונים של עבודה... בערב ספינינג. מבטיחה ליצור קשר עם אביבה. מזמן רציתי להכיר אותה. יופי שהיא באה. אם לא יקרה היום, יקרה מחר.

יום שלישי 15/09

לצערי, יש לי העשרה למאמנים בשיאים ואח"כ קבעתי עם חברות לחגוג יומולדת, לחברה שכרגע לא בארץ ולכן תחגוג באיחור ולי שלא אהיה בארץ ולכן מקדימים ביומיים, אז לא יכולה להבריז. ברביעי, טסה בלילה ולכן אם יועבר לערב, אקפוץ להגיד שלום ולראות את הפנים מאחורי הניקים. בשני, מאמנת ומתאמנת ומתפנה רק בסביבות 22:00 כך שגם זה קצת לחוץ. מאד רוצה לראותכן, מקווה שיתאפשר ואם לא אז בפעם הבאה - שבוע הבא הולך להיות לחוץ.

למעלה