ראיתי המון נשים חזקות ומדהימות../images/Emo140.gif היה כיף
איזה כיף היה היום. זה רק נדמה לי, או שהיו מלא נשים השנה בטריאתלון קיסריה? נתחיל מסוזי שלנו, שעשתה שלשה עם רוני המקסימה (היה כיף לפגוש אותך סוף סוף) ושחתה פשוט סוף הדרך! איזה שחייה מדהימה! לא האמנתי כשראיתי אותך מחוץ למים כל כך מהר, צועדת בנחישות לכיוון שטח ההחלפה (והיחידה בתחרות שצעקנו לה בעידוד: סוזי, לאט יותר
) שאפו לדנה על אולימפי ראשון - איזה יופי היה לראות אותך. נראית חזקה כל פעם שחלפתי על פניך. ואיזה קצב אחיד בריצה - מברוק! שאפו לאפרת, שהתמודדה בנחישות עם האולימפי ועם החום. התפעלתי ממך כל פעם שראיתי אותך במסלול הריצה, לא מותרת. ואז עוד לא ידעתי שזו את. ולקרן, שהתגברה על כל החששות, ועשתה את זה כמו גדולה. לא האמנתי כשראיתי אותך בסיום, איזה ריצה יפהפיה! שרית עם אופני הכביש החדשים - איזה יופי היה לראות אותך רצה. מי היה מאמין שרק השבוע עוד היה שם נקע? ועוד רבות מהגולשות שלנו כאן: נעמי (ברכיבה יפהפיה!), יערה, ועוד רבות אחרות. שאפו
אבל הכי הרשימו אותי, היו הנשים שראיתי בסיום התחרות. שהיו על המסלול בשעות הכי חמות, ולא ויתרו לעצמן. אין לי מילים לתאר כמה מרשימות אתן נראות, איזה מדהימות
בעיני אתן פשוט גיבורות! אז עמדתי שם בסיום עם מצלמה (מיד אחרי שהירשו לי להוציא אותה משטח ההחלפה) וצילמתי אתכן מגיעות, את החיוך הענק ומלא הסיפוק בסיום. תמונות בהמשך. ולגבי, אני יצאתי לאימון שבת, עם אזהרה לא לעבור דופק מסויים. גם לי היו קצת חששות: מהים (השתפרתי בשחייה מאז שנה שעברה, ואפילו הצלחתי לעשות קצת דרפטינג
) ומעצמי - שאני אסחף עם האנרגיות המדהימות שיש בתחרות כזו - ואעבור את הדופק המותר. אני גאה לספר שעמדתי במשימה - ממש לא השתוללתי, ונהניתי
נחמד לעשות תחרות שיש אויר לדבר, לעודד נשים אחרות בדרך, להנות מהחוויה. פשוט נהניתי
יאללה, קדימה, עכשיו תורכן - שפכו קצת חוויות.