סיכום סופשבוע

אילת52

New member
הסיכום שלי

קודם כל כל הכבוד לכולן!! אנ י עשיתי היום שיא אישי.... מלמטה... התוצאה הכי גרועה שלי עד כה בטריאתלון. מעיון בתוצאות, הסיבה היא הריצה שהייתה ממש איטית. במהלך הריצה הרגשתי שאני איטית אבל לא יכולתי להגביר, קשה להסביר אבל זה משהו בתחושה, כאילו אין לך מה לתת יותר, למרות שלא היה לי קשה. המאמן אמר שאני נראית בקצב טוב בריצה וכנראה שהרכיבה לא היתה טובה כל כך (מה שבדרך כלל קורה, באופניים אני קצת מרחפת וכולם עוקפים אותי). הפעם הוא טעה. הייתי קצת מופתעת מהתוצאה הופיעה בסוף וקיוויתי שמה שמופיע בשעון זה לא הזמן של הספרינט. התברר שכן. לא נורא, מכאן אפשר רק לשפר! התחרות הבאה שלי הולכת להיות במרחק האולימפי, נקווה לטוב. נראה לי שהדבר העיקרי שאני צריכה להתאמן עליו זה איך לאכול בזמן תחרות. ממש קשה לי עם השילוב של ספורט ואוכל (אני מאלו שלא אוכלים לפחות שעתיים לפני אימון, בעיקר לפני שחייה ויש דברים שאני בכלל לא אוכל אם יש אימון באותו יום). ולנושא קצת אחר - כמה בנות כתבו כאן על פציעות. אני חושבת שלפני אורתופדים (שאין לי חיבה יתרה אליהם) ופיזיותרפיסטים (שאני מאד מאמינה בהם), הדבר הכי חשוב הוא מאמן טוב! כזה שימנע את הפציעות. שידע מתי לעצור אותכם ולא לתת לכן להתאמן יותר מדי, מצד אחד, ולאתגר אותכן ולגרום לכן לעשות דברים שלא האמנתן שאתן מסוגלות מהצד השני. לדעתי, ויכול להיות שאני טועה, אין סיבה לפציעות בספורט חובבני (מקצוענים זה משהו אחר). אני מאד חששתי מהברכיים (בגלל פציעות קודמות וברכיים רגישות) לפני שהתחלתי לרוץ וטפו טפו טפו רצה כבר שנתיים בלי בעיות. לפני חודשיים בערך התחלתי לרוץ 3 פעמים בשבוע אחרי שחודש או חודשיים לא רצתי באופן מסודר (פעם בשבוע, פעם בשבועיים). מהר מאד הבנתי שזו הייתה טעות והורדתי ל-2 ריצות. לי זה עזר. לפעמים פחות זה יותר. מצטערת על האורך... לא מתאים לי

מור שלז

New member
כל הכבוד../images/Emo140.gif

כל כך התפעלתי ממך, כבר במהלך התחרות. ושמחתי מאוד להכיר סוף סוף. ולמען הגילוי הנאות: גם אני זוכרת את החיבוק שלנו
קיבלתי ממך לא פחות אנרגיות
מצטערת, אבל בתאריך של גן שמואל יש לנו מחנה אימונים שנראה שווה ביותר, כך שאני אוותר.

zzebra

New member
הטריאתלון שלי

וואו, אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. הגענו (בן זוגי המדהים! שעודד כל היום וצילם כמו משוגע) ב7:30. היתה אווירה מדהימה! כל אנשי האולמפי היו בהחלפות.. באיזשהו שלב עברנו לחוף וישבנו מול המים. היה המון זמן להעביר עד הזינוק... ראיתי את הזינוק של הספרינט 40 כדי להבין את המסלול במים, רצתי לשירותים וחזרתי לים.. כאבה לי הבטן מרוב לחץ.. היה כל כך חם! השחיה היתה כל כך כיפית! זה התחום שלי, שחיתי בהנאה כל כך גדולה... זה היה כל כך שונה מטריאתלון נשים בו לא היה מקום מרוב צפיפות. פשוט שחיתי. וזה נגמר כל כך מהר.. רציתי להמשיך במים עוד קצת
הצלחתי לרוץ לשטח ההחלפה (דבר שהפתיע אותי ) והחלפתי כל כך מהר! כשיצאתי עם האופניים מור המדהימה!! צעקה לי כל הכבוד וכבר נתנה לי עוד כמה טונות של אנרגיה.. כך גם בן זוגי וחבר שלו שצעקו איזו החלפה מהירה זו היתה... (יש לציין שבגלל שאני לבנונה שנשרפת בשניות, בהחלפה ממש התלבשתי, מכנסי 7/8, חולצת רכיבה...) האופניים היו קשים בהתחלה, הרגשתי כמו אבן.. לקח לי כמה קילומטרים עד שהתחלתי לדווש באמת ואז היה פשוט כיף! כל תרגולי הפניות של כרמי פשוט השתלמו.. לא הרגשתי בכלל שהמסלול היה טכני.. הוא פשוט זרם לי. היה לי קשה בעליות וראיתי שהמהירות יורדת ויורדת וניסיתי לתת הכל.. א היה קל בכלל.. היה משהו שממש שימח אותי, הצלחתי 3 פעמים ברכיבה להוציא את בקבוק המים ולהחזיר בלי להתהפך... דבר שבדרך כלל מאוד קשה לי, אני מאבדת שיווי משקל. נראה לי זה קשור בעובדה שלא היתה סביבי כמות של אנשים כמו ברכיבות קבוצה, אז לא פחדתי לסטות קצת הצידה... האופניים נגמרו, שוב צעקות עידוד ממור, עופר... כמה שזה נותן אנרגיה, אתם לא מבינים! הריצה היתה באמת סיוט. אין לי מילים. היה כל כך חם, כאב לי הראש, הדופק היה בשמיים, הרגליים היו בטונדות. וזה למרות שקילומטר אחרון באופניים עשיתי בסל"ד ממש גבוה. חצי אם לא יותר מהריצה עשיתי בהליכה.. כאב לי כל הגוף ולא ראיתי איך זה נגמר. באיזשהו שלב התחלתי לספור בלב מ100 ל-0 והחלטתי שאני מחזיקה את כל הקטע הזה בריצה.. רוב הזמן זה עבד. ואז עשיתי קצת הליכה ושוב ספירה מ100. הברך לא כאבה לי בכלל, אולי כי לא רצתי רצוף כל כך הרבה. בסיום רצתי מהר, רק רציתי להגיע כבר.. וזה גם הקטע שמור ראתה. אבל זה ממש לא חוכמה. זה לא שיקף בכלל את הריצה שלי.. לא הגעתי אחרונה, אבל לא הייתי רחוקה משם... ויודעות מה? לא אכפת לי! סיימתי!!! יש לי דמעות בעיניים אפילו עכשיו.. בקו הסיום מור חיכתה לי עם זרועות פתוחות ורצתי פשוט אליהן. חצי ריצה חשבתי על החיבוק הזה והוא פשוט החזיק אותי. מור, באמת שאת גדולה! אין לך מושג כמה אנרגיה וכוחות את נותנת! זהו. היתה חוויה! נהניתי מאוד וסיימתי עם חיוך.. עכשיו אני חושבת על שדות ים.. אבל יש עוד זמן להחליט.

zzebra

New member
עוד אחת

ואיך שכחתי??? סוזי!!! איזה כיף היה העידוד שלך בריצה!!! תודה רבה! לראות את החיוך שלך ואת המשפט הזה "כל אחת מנצחת" מרחף מעל הראש פשוט נותן כל כך הרבה!

מור שלז

New member
מדהימה!!!

ואת מה שאני חושבת עליך כבר אמרתי לך אתמול, אז אני לא אחזור על הכל כאן. רק בשתי מילים: "את גדולה"! ותודה ששיתפת, ממש, אבל ממש ריגשת אותי במה שכתבת.

susieada

New member
קיבלתי חיבוקים אדירים מנשים מקסימות! ../images/Emo23.gif

איזה כייף סוף סוף לפגוש חלק מכם, להתחבק ולהביט בעיניים הזוהרות מהתרגשות, חששות וצהלה ושמחה!! איזה כייף לראות את הגאווה, השמחה, הנחישות תוך כדי העשייה, תוך כדי התמודדות בתנאים של אדמה לא שטוחה, חום, אחרי שחייה (שאמרו שהיייתה קצת ארוכה) ורכיבה, גם קצת ארוכה. איזה כייף היה לקבל את העידוד כשיצאתי מן המים והתחלתי את דרכי לשטח ההחלפה!! תודה The whole idea of being active in an internet forum is new to me. I've been one of those who "only occasionally looks at what others write, and only rarely ever writes myself - and then usually only with connection to the Women's Triathlon. You all are opening a new world to me - one filled with hesitation, desire for knowledge, curiosity and daring to do something new, daring to share the fears, frustrations, joy and successes. We are a very mixed group - age range and incredible range of sport. It's a privilege and pleasure to be part of the Forum. Today as we cheered everyone on, as Mor said, it's absolutely wonderful to see each and every one of you finishing with determination - whether you finished "in the middle," earned a podium, were first or last! You were there, as was I. We support each other, encourage each other, share energy, hopes and dreams. Have a great evening. Rest, recovery, celebration! Energy to begin a new week! Special thanks to Roni for agreeing to do the relay with me. I loved doing it with you! Roni, you biked and ran well and I wish you great luck and fun in your Berlin marathon in 2 weeks!!!! Special wishes to all who did a FIRST today - first sprint, first olympic, first triathlon! You are extending your boundaries every day!! YOU! You decided, you trained, you worked and you DID IT! Kol Hakavod!! A huge hug to all, Susie

bs69

New member
מור../images/Emo93.gif פיספתי אותך בשניה בטריאתלון

אבל כן הכרתי היום את סוזי ,זכיתי לחיבוק גדול מאישה חזקה ומדהימה

מור שלז

New member
כן, גם אני התבאסתי כשחיפשתי אותך ולא היית

לא נורא - יהיו עוד הזדמנויות

bjill

New member
כל הכבוד לכל הנשים שעשו את הטריאתלון!

אני קוראת את התיאורים שלכן והן מלאות אנרגיה ואושר! איזה יופי - כל אלה שהתגברו על החששות, כל אלה שהתמודדו עם פציעות, אתן פשוט מעוררות השראה (ככה אומרים? inspiration) וגאווה! אל תשכחו לתטפל בעצמכן טוב וכמו שצריך גם אחרי התחרות... שבוע נפלא!

כל הכבוד לכולן! ../images/Emo106.gif

התיאורים של כל אחת ואחת מכן מרגשים ומעוררי השראה של ממש. סוזי - אני שמחה שאת עושה שימוש במדיה הזאת. האישיות שלך קורנת וחוצת מסך

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifטריאתלון קיסריה - ועכשיו התמונות../images/Emo36.gif

תמיד עצוב לי לראות איך לקראת סוף התחרות מתחילים לקפל הכל, כולל המצלמה, כשעדין יש מתחרים על המסלול. אז היום, החלטתי לעשות מעשה, ולהתייצב על קו הסיום עם המצלמה, יחד עם שאר חברי פרוייקט מלא"ח, שזו ההזדמנות לפרגן להם: סוזי דבוסקין המדהימה שלנו (
, מירב פרי המקסימה מטיים טריאל (שארגנה לנו את הערבים המיוחדים לקראת מרוץ האופניים לנשים, וטריאתלון נשים), ליאור זך מאור מיוזמי הפרוייקט (שגם אותו אתן זוכרות מההרצאות שהעביר לנו בהתנדבות, ומהכתבה וההכנות לקראת טריאתלון נשים ומרוץ האופניים לנשים), והתוספת החדשה למלא"ח: קרן שסיימה תחרות ונשארה איתנו עד הסוף לעודד ולפרגן (ולכן גם זכתה לבוק שלם באלבום הזה
) עד שאני אלמד להעלות לאלבומים בתפוז, תאלצו לקבל את התמונות מטריאתלון קיסריה כאן: הגיבורות של טריאתלון קיסריה http://picasaweb.google.com/mor.schles/20090905Tri_caesarea_2009?authkey=Gv1sRgCP3X9biS96rwJg# לכל מי שמתלבטת אם להשתתף בטריאתלון או לא, תסתכלו בנחישות, בגאוה ובחיוך הענק שבסיום.

zzebra

New member
יו!!!! איזה כיף!!! ממש בוק!

עשית לי את הבוקר! אין עלייך מור!

זברה'לה, מתאים לך קו סיום בטרי

את מקסימה. כיף לראות את הבוק שלך ואת החיוכים. תזכרי, בטרי נשים הבא את מחכה לי בסיום והרבה.....

hartzitzit

New member
איזה כיף!!! הנה גם אני בתמונה ה-2 וה-3

עם החליפה הכחולה והכובע הלבן. בתמונות ב 4SPORT התמונה שלי היא שער ריק כ- 3-4 שניות אחרי שכבר עברתי אותו... תודה רבה!!!

MayaShuShu

New member
../images/Emo4.gif תכננתי להשאר והיה לי טרמפ חזרה.

באתי עם חבר והתכנון היה שאשתו תבוא עם האוטו שלי שהושאר ליד הבית שלה.. והיא לא הצליחה להניע אותו
אז הייתי צריכה לחזור איתה. אני בד"כ נשארת לטקסים גם את אין לי פודיום...
כל הכבוד על הפרוייקט והתמונות.

לפעמים חלומות מתגשמים :)

קיסריה !!! מור תודה על העצה ללכת לפיזיוטרפיסת אחרי 2 טיפולים הכל ניראה והרגיש אחרת הלא יאומן קרה וכמו שראית (בדיוק שהתחלתי לרוץ היית שם לעודד אותי) הקרסול תפקד לתפארת מדינת ישראל היה טריאתלון מדהים , מושקע , מכובד מאורגן יפה כנראה שזה הולך קשה אז מעריכים יותר את היכולת לסיים את המסלול . מחכה כבר לאילת (יודעת שבדרך יש עוד שני טרי' אך מדלגת עליהם ) מה בעניין המפגש בנות ? מור אני מתברברת עם התשובות כאן מה עלי לסמן כדי שמה שאני כותבת יהיה מתחת לנושא שאני רוצה לדוגמא " טרי' קיסריה " שאת פתחת

למעלה