סיכום סופשבוע

מור שלז

New member
איזה כיף לקרוא! ואיזה כיף היה לראות אותך

נראית פשוט מעולה בתחרות! ושאפו ענק לגידי והילדים שהגיעו להיות איתך (לא פשוט עם 4 ילדים!) כל הכבוד
ו... חלומות מתגשמים למי שעובדת קשה להגשים אותם. מפגש... בהתהוות. פרטים בקרוב.

mekomotcoil

New member
../images/Emo140.gif תמונות מטריאתלון קיסריה - שווה ביותר

מור שלזינגר סיפרה לי שיש כאן הרבה נשים נרגשות שעשו את טריאתלון קיסריה וטריאתלון בכלל לראשונה ! אז קודם כל...כל הכבוד! אז אני מזמינה אתכן לראות תמונות מהטריאתלון באתר מקומות. www.mekomot.co.il תוכלו לראות באתר גם את לוח השנה החדש - יוזמה מקורית חדשה מסוגה - לוח שנה מקסים וצבעוני שכולל צילומי טריאתלון מתחרויות בכל רחבי ישראל- המתנה הכי שווה לראש השנה!!! להתראות מיכל פלג www.mekomot.co.il

מור שלז

New member
עדכון קצר: דגנית מקום ראשון

רק חוזרת מפציעה, וכבר מתחרה שבוע שני ברציפות עדכונים חמים היום משוהם: דגנית מקום ראשון במקצה הספורט (20 ק"מ) דגנית יקירתי, אין מילים לתאר כמה אני מאושרת בשבילך על הקאמבק הזה
אחרי כל מה שעברת עם הפציעה הארוכה הזו, וגם איך שעברת - עם יוזמות חדשות לבקרים (כמו הפורום הזה - למי שלא יודעת - דגנית היא הוגת הרעיון), עם הגעה לתחרויות בשביל לעודד, לפרגן, לחלק מים, לצלם, ללוות - הכל! אז עכשיו תורך להתחרות עד צאת נשמתך, ולקבל מאיתנו את כל העידוד והפרגון שבעולם. כל הכבוד! מור

susieada

New member
כל הכבוד לדגנית וכל המשתתפות! ../images/Emo140.gif

Dganit, What joy for you to be able to compete again, AND so strongly! Kol Hakavod. May your strength increase from day to day! Last week's 3 segment competiton and today's! Incredible recovery. You worked hard for it! And everyone else who competed in Shoham today! Kol Hakavod on daring to do this race. I hoped you enjoyed the action, the ability, the race and are justifyably happy, proud and satisfied with yourselves! A hug, Susie

aradmd

New member
ואני?כמו כל שנה בעממי עם הילדים...

כמו כל שנה בשנים האחרונות, הילדים ואני במקצה העממי. השנה לא היתה ברירה - השלישיה המחייכת על הברושור של המרתון הם עדו, נטע ואני....אז דיוושנו לנו בקלילות 13 קילומטרים חמים והבילים וסיימנו בבריכה. פגשנו חברות...לא נראה לי שמישהי מהמתחרות הרציניות היו שם כשסיימנו, אבל כל הכבוד לדגנית ולכל השאר. שמחה שהגעתן למגרש הביתי שלנו. אביגיל

dganitm

New member
../images/Emo24.gif תודה על העידוד ומגיע כבוד ענק לבנות

לדורית פראנק ומליסה קדוש שרכבו בקטגוריית אקספרט 40 ק"מ ונתנו את כל הנשמה, ישבו אחת לשניה על הצוואר ולא וויתרו עד הפינש, יצא לי לרכוב איתן קטע מהדרך ולראות איך כל אחת נתנה את מה שהיה לה כל הכבוד לאילניT מרוכבי הקריות, מזל שיש תחרויות כדי להיפגש את ג'יל לא ראיתי, אבל איילת ניר (אצטק קמרה) עשתה 60 ק"מ עם בן זוגה אלכס וא]ילו שהיה קשה לא ויתרה! מלכה אמיתית היתה תחרות נחמדה, שילוט מצויין (גם בהכנה), מרשלים בכל מקום שאפשר להתבלבל בו, זינוקים שיצאו בזמן, למרות מיעוט המשתתפים (בדרך כלל במרתונים יש מלא משתתפים), היה ממש אוירה טובה. בנות, ב-25.9 מץקיים המרתון הבא באזור מערת בני ברית/ יער הקדושים, מסלול לא טכני בכלל, מתאים מאוד לכל מי שרוצה להתנסות בתחרות אבל מפחדת מתוואי השטח, המסלול נוח מאוד לרכיבה ומתאים לכל הרמות. מי שמעוניינת אשמח לקחת אתכן להכרת מסלול (אני לצערי לא אשתתף כי יש לנו מחנה אימונים שווה ביותר!), אפילו אם לא תשתתפו, לפחות תרכבו במסלול יפיפה עם נוף מהממם ותודה ענקית לאביבה המדהימה שחיכתה לנו בסוף התחרות עם המצלמה, עם אבטיחים קרים (סליחה שלא יכולתי כמעט לאכול... הבטן עדיין כואבת) ועם הרבה חום ואהבה
דגנית

מתי אפשר להכיר את המסלול?

כרגע אני לא מתחרה באופניים אבל לא הייתי מתנגדת לטעום הקפה לדוגמה לפני התחרות... אני אמורה להיות בבית משפט עליון יום לפני- 24/9/09, ואם תהיי פנויה בשעות הצהריים המאוחרות (סביב 15:00 ואילך)- אשמח להגיע לעיר הקודש עם אופניים ברכב... קרן

bjill

New member
מרתון שוהם - באמת היה כיף...

עשיתי את ה-40 ק"מ, לזוגות מעורבים, גיל משותף 80+...למרות שלא היו עוד מתחרים בקטגוריה שלנו, הייתה לנו "תחרות סמויה" עם עוד זוג חברים שהתחרו בקב' גיל משותף 40-79...אז בכל זאת השתדלתי מאד מאד... הזינוק שלי לא היה משהו, וגם כל הסיבוב הראשון לא הרגשתי ממש חזקה, אבל בסיבוב השני מה זה נהניתי! הכל זורם והרגשתי טוב מאד. מסלול מגוון וכיפי...כזה שלא מורידים רגל כל הדרך... באנו די הרבה חבר'ה מהישוב שלי (מיתר) ומהסביבה וכמעט כולם עמדו על הפודיום בסוף...מלא רוכבים בכל מיני קטגוריות...זה גם היה כיף לראות...אז כל הכבוד לארז, דביר, ליאור, ירון, מני, טל, בוגדן, לודוויק
וגם היה כיף לראות את נועה ונעם - סטודנטים באוניברסיטת בן-גוריון (בה אני עובדת) - שעשו את המרתון המלא - כל אחד בסולו - וגם ניצחו בקטגוריות שלהם! כל הכבוד! אביבה - לא מצאתי אותך..
שיהיה שבוע טוב לכולם!

avivar

New member
תמונות

בעיות לוגיסטיות קלות. מקוה בלי נדר תמונות מחר. צילמתי את כל הבנות (מקווה שלא פיספסתי) וגם אותך גי'ל .

avivar

New member
תמונות יהיו בעוד מועד קצר

נשלחו למור במייל עקב בעיות תפעוליות... ואם תהיתן לגבי התוצאות..הרי הן כפי שהתפרסמו באתר האיגוד: **עילית נשים 19+** נועה זיידל מ -VCI קלאב חולון **מיני מרתון ספורט מסטרס א ** 1.דגנית מקא מ-X TEAM 2. אילנית סלמה מ-רוכבי הקריות **מיני מרתון ספורט ילדות** עדי לוי מ-מומנטום **חצי מרתון אקספרט נשים 40+** 1.דורית לוי פרנק מ -CCC 2.מליסה קדוש עממי אין תוצאות.

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifתמונות מרתון שוהם באדיבות אביבה../images/Emo36.gif

תודה לאביבה המשקיענית על העידוד, הצילום וכל מה שמסביב (וואללה, אבטיח זה רעיון ענק!) היה שווה לחכות, הנה התמונות מהמצלמה של אביבה: מרתון שוהם http://picasaweb.google.com/mairaik1/11?feat=directlink תודה אביבה, אין כמוך
והודעה מאביבה התנצלות, לצופות ולצופים על הדגש על החברים,מכרים שכנים .. לא צילום מקצועי ..במיוחד שנתתי את המצלמה כדי שאוכל לעודד, אז גם צילמו אותי.. כל הכבוד לכל מי שהשתתף, לבנות במיוחד. למארגנים, למשפחות שבאו לתמוך ולעודד. היה מוי כייף.. שבוע טוב אביבה

ריצת 25 ק"מ בזמן של 1:57 שעות

על כביש 4, עם כמה חברים לריצה, הבטן התהפכה לי בדרך 3 פעמים (עצרתי שעון כל פעם...), כנראה קשור למוס חלבה שזללתי אתמול בלילה אצל חברים, כל זה אחרי 4.5 שעות שינה בלבד, הברך חזרה להציק כל הדרך אבל בעוצמה נסבלת, אחרי הריצה כל הרגל כאבה, אבל סה"כ ריצת כיף... מה שמלחיץ בזה הוא שלפי התוצאה, המאמן כבר מצפה ממני לגדולות ונצורות ביחס לתוצאה במרתון טבריה, ואני בסה"כ רוצה לסיים בחיוך וכמה שפחות כאבים... (טוב, בסדר, אם אפשר לרדת מ-3:30 שעות זה יהיה נפלא, אבל למה לראות בכל תוצאה איטית יותר כשלון???) כל הכבוד לרוכבות ולטריאתלטיות!!!

ויייי, איזה ספידית! כל הכבוד על הקצב

אני, השיא שלי בחצי מרתון הוא 1:57. הלוואי עלי לרוץ 25 ק"מ בזמן כזה. גדולה! אני מסכימה עם המאמן. פולה רדקליף צריכה להיות בלחץ

למעלה