סיכום שבוע:

../images/Emo221.gifנו../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif. טוב,

תהיו חזקים ותעתיקו את הקישור לבד
. או שפשוט תוותרו
. חבל, זה אגם יפה
.
. ~שייטטט אליסה שרה עכשיוו! בביי
ולא לשכוח להצביע להההה[
] גם אם אתם לא רואים כוכב נולד. וחבל, כי זו עונה ממש טובה, למרות שאת כל האחרות לא ראיתי כי הן היו גרועות
. ואם תמשיכו לתת לי לדבר אני אמשיך לכתוב, אני לא עוצרת לבד
. אווו, הביקורת של אליסה. עצרתי
. ~מצטערת על החפירה. רק רציתי לתקן את הקישור
.

יהיה מוזר אם חן יהיה בגמר...הוא ילד כזה

לא מסתדר לי.... אגב נראהלי שהוא היה בשיר נולד..אני זוכרת אותו=]שם הוא שר יפה..פה הוא שר רוק לפעמים שזה כזה לא מתאים לוווו...או שהוא שר לפעמים כמו אדיר אוחיון..שר כמו מסכן כזה מסתכל למצלמה ושר במבט של:"סמסו לי"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

תזכירי לי מה זה שיר נולד? הדבר ההוא שהיה בחנוכה שיהודה ונינט הכירו בו?[
]. בטח אליסה לא תעלה, מרינה תעלה, וחן יהיה מקום שני ומחר יתמודד על המקום בגמר. וזה כזה לא פייר, כי אליסה צריכה לעלות, והביצוע האחרון שלה אומר הכל!
. ומחררר אני אהיהה בקהל[אם לא אמרתי את זה כבר
] ואראה את שלומי בשידור חיי!
. |הצביעעו אליסה ותקבלוו פיצה!| {ושלא תגידו שאני לא מקורית...
.}

כן

אני ממש זוכרת אותו ממש אהבתי את הקול שלו שם.. נראה לי שמארינה 1....אליסיה 2 וחן 3 ומחר בועז 1 שלומי 2 דורון 3 אבל אי אפשר לדעת

זה אומר שהיא עפה? היא הייתה איתי בבצפר...

המורה של אחותי הייתה מורה שלה..גאד יש לה שיער מזעזע!!! *גמאני מחרימה את כוכב נולד*

just adiki

New member
היא היתה מדהימה בתוכנית הזאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאוד רציתי שהיא תהיה בגמר, אפילו הצבעתי לה.

linoy7

New member
שלומי../images/Emo99.gif מסרי לו ד"ש../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

בועז צריך לעלות וגם דורון

שלומי שר רוק כי זה מה שהולך היום.....יותר נכון הוא צועק רוק לא שר.... לא קוראת למה שהוא עושה מוזיקה...=]אבל שיהיה...

../images/Emo221.gifשלמי חתיך../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif

וזה מה שחשוב
. סתם, שאני לא אהפוך למעריצות דניאל בן חיים וחן אהרוני למיניהן
. ונכון,רוק זה מה שהולך היום,ף ואני אוהבת רוק, ואני אוהבת איך שהוא שר. והוא לא צועק
. בועז שר טוב, אבל אני לא אוהבת את הסגנון שלו. ודורון גם שר טוב
. אני חושבת שאני אצביע 3 שלומי ו2 דורון{אפשר להצביע 5 פעמים באינטרננט..} אבל מי שבטח יעלה לגמר זה בועז, ושלומי יתמודד על המקום השני.. עד כאן הפרשנות שלי
.
.

linoy7

New member
מה ז"א "שר רוק כי זה מה שהולך היום"?!../images/Emo41.gif

זה הסגנון שלו. רוק. אז מה, סינרגיה וכל הלהקות/זמרי רוק למיניהם עושים את זה רק כי "זה מה שהולך היום"? ממש לא. זה הסגנון שלהם. זה מה שהם יודעים ואוהבים לעשות. וצועק?! ממש לא!
ככה זה רוק
לגבי דורון אני יכולה להסכים איתך
אחלה זמר
אבל לגבי בועז ממש לא. לדעתי יש לו קול של ילד בגיל 13
נו טוב, כל אחד ומה שהוא אוהב.. אה, ורק כדי להבהיר- אני לא אוהבת את שלומי רק כי הוא חתיך.. אלא רק בגלל הקול שלו. מה לעשות, אותי הוא כבש..

linoy7

New member
נו, באתי לכתוב ילד בגיל בר מצווה ויצא לי 13..

כן, אני יודעת ש13 זה גיל בר מצווה.. אבל 13 הולך- "ילד בן 13" ובר מצווה הולך- "ילד בגיל בר מצווה" יאו, איזה קרצייה אני
נו מה, הייתי חייבת לתקן
טוב די

../images/Emo221.gif באחת התכניות הראשונות כשהייתי במחשב

תוך כדי שהיה כוכב נולד, ומישהו שר ושאלתי את עצמי "מי שרה עכשיו?" כי זה היה קול שלא היה לי מוכר מהמתמודדות, אז הסתובבתי וראיתי שזה בועז
. מאז אני רווחת בדעה שלבועז יש קול של בת
! אם שלומי לא עולה, אני לא הולכת לראות את הגמר!
הגמר המושלם הוא אליסה נדב ושלומי, ושלומי הוא האחרון שיכול להציל אותו!!
. ובסוף אני לא הולכת לקהל כי קשת מניאקים

linoy7

New member
מהההההההההההה?../images/Emo2.gif אז מי ימסור לו ד"ש?../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

רגע, מה הם רוצים?!

למעלה