סיכום שבוע:

../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif.

לא יודעת, הם התקשרו לחברה שלי שאירגנה את כל זה, ואמרו לה שהם מצטערים אבל בסוף אין כרטיסים ואם נרצה יש מקום באיזה ספיישל של כוכב נולד ביום שני או משהו כזה
. אחרי שהזמנו מיניבוס והכל. ררר
.

linoy7

New member
איזה זבל../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

לא נורא

מה שהולך היום רוק

ובעיניי(אמרתי הכל דעה שלי ככה שאין מה להתווכח) לא מתאים לו רוק...והוא צורח למקרופון לא שר למקרופון יש זמריי רוק טובים ואני מה שאמרתי פה זה על שלומי ולא על סינרגיה שבאמת שרים רוק כמו שצריך... את מדברת פה על משו בכלל שלא אמרתי....אמרתי ששלומי שר רוק כי זה מה שהולך היום לא כי זה מה שיפה לו. בניגוד ללהקות אחרות..... את פה הסתכלת כאילו אמרתי שכל מי ששר רוק זה כי זה מה שהולך היום...זה לא נכון ולא אמרתי כזה דבר....את מנסה להסביר לי פה משו שבכלל אני לא צריכה הסבר על זה.... אמרתי ששלומי שר רוק כי זה מה שהולך היום ולא כי זה מה שיפה לו...זה הכל..זאת הדעה שלי בכל מקרה וכמו שאמרת כל אחד והדעה שלו.... נראה לי בכל מקרה ששלומי בגמר..לא יודעת אבל נראה לי....=]הוא לא לטעמי......לטעמי היו דורון ובועז..דורון מההתחלה חשבתי ככה ובועז מאז השיר קול גלגל....

linoy7

New member
אוקיי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

יאללה, לא אכפת לי שבגמר יהיו- ממ"ב[כי אין מה לעשות היא כבר שם
], שלומי ודורון. נו מה זה משנה, בכל מקרה ממ"ב היא אהובת השופטים
איך, לעזאזל! איךךךךךךךך?!
*בכי תמרורים*

../images/Emo221.gifכן!! אני כל כך לא מבינה את זה!

כל מי שאני מדברת איתו על זה {אממ, כולם בערך?
} שונא אותה, אז איך לעזאזל היא עלתה לגמר? תהרגו אותי אבל זה ממוסחר
. אם שלומי לא יהיה בגמר, זה יהיה נורא חבל - עונה מעולה, עם שיא הרוס
.

linoy7

New member
../images/Emo45.gifאבל.. דווקא לא כ"כ מעולה../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

הרבה זמרים וזמרות טובים עפו על ההתחלה.. וזה ממש מרגיז..
נו מילא

../images/Emo221.gif../images/Emo26.gif

אממ טעיתי - מכורה לא ממוסחרת*
. כן, זה מה שאני אומרת... כל הנבחרת הייתה כל כך טובה, שהיה קשה עוד מההתחלה להעיף מישהו. לדעתי זו עונה הכי טובה, גם יותר מהראשונה{שוב, חוץ מהקטע שבראשונה שירי מיימון הייתה, ושזה העונה הראשונה אז כל ההתלהבות וכל זה} אבל מבחינה של הנבחרת, לדעתי העונה הזו יותר טובה מכל עונה שהייתה עד עכשיו. אז חבל שהשיא שלה, הגמר, יהיה מבאס {בשבילי לפחות הוא יהיה כזה, אם שלומי לא יעלה.. מספיק שנדב ואליסה עפו
}

../images/Emo221.gifבועז ? הוו וול, העיקר ששלומי

שם. היחיד שיציל את הגמר! ובכ'ז יסיים מקום שלישי

just adiki

New member
סינגריה לא עושים רוק

בון ג'ובי זה רוק! סינרגיה זה פופ וואנה בי רוק....
חוץ מזה שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר
בלאכס לא אוהבת אותם.

הם כמו רוני

כל השירים אותו דבר.... רק שאצל רוני זה תמיד בקטע של: אני מנפנפת בנים....כל שיר שלה היא מנפנפת מישו
אבל רוני היא לא דוגמא....סינרגיה השירים שלהם מעפנים בכלל בעייניי...(בעיניי!!!!!)

just adiki

New member
זה מעצבן..

את שומעת שיר אחד ואת אומרת אוי זה השיר ***** ומסתבר שזה השיר ** כאילו
זה מרגיז, זה הכל מתחיל אותו דבר.... ונשמע אותו דבר!! אי אפשר לזהות, הם לא מגוונים. אני תמיד אומרת שיש להם שיר אחד ואת "תראי זה אני"

linoy7

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

דבר טוב שקרה השבוע: בת דוד שלי בארץ אחרי 6 שנים!!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אין
סרט השבוע: אין סרטון/קליפ השבוע: אין שיר השבוע: וטל אקליפס אוף דה הארטטט
ציטוט השבוע: "אבא שלו זה הצבי!!"
תמונת השבוע:
אני מקווה שזה יעבוד

linoy7

New member
*טוטל../images/Emo122.gif מה יש לאות ט' אצלי במקלדת?!../images/Emo67.gif

יאמי

דבר טוב שקרה השבוע:כלום
דבר פחות טוב שקרה השבוע:אני לא זוכרתתת סרט השבוע:1408 סרטון/קליפ השבוע: boyz 2 men - a song for mama שיר השבוע:boyz 2 men - so amazing ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:אין לי כוחותת

מסכמת../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה השבוע: יציאה עם חברים ושיעור נהיגה דבר פחות טוב שקרה השבוע: הוממממ שמרינה עלתה לגמר של כוכב נולד XB סרט השבוע: לתפוס ת'גלים ו 1408 סרטון/קליפ השבוע: -- שיר השבוע: חברים שיר הפתיחה
ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: --

למעלה