גם אני אוהב ועכשיו שון פול, שמח שאני כבר סובל אותו [לא כמו פעם ,שלא הייתי שומע בכלל]
T tkuihehr New member 17/8/06 #118 גם אני אוהב ועכשיו שון פול, שמח שאני כבר סובל אותו [לא כמו פעם ,שלא הייתי שומע בכלל]
R RJlake New member 17/8/06 #119 אחלה שיר של פול! והחדש של אואטקאסט!!! יוו מזה באלי לשמוע את הישנים שלהם פתאום! מייסיס ג'קסון אואואואו
אחלה שיר של פול! והחדש של אואטקאסט!!! יוו מזה באלי לשמוע את הישנים שלהם פתאום! מייסיס ג'קסון אואואואו
R RJlake New member 17/8/06 #124 חיחיחי הדר מרקס,אני משפט מאד נכון תחבירית הדר! יאללה אני הלכתי להקשיב לכל הדברים השווים שליאורה שלחה לי בלופים לילה טוב! ובואו מחר למצעד!
חיחיחי הדר מרקס,אני משפט מאד נכון תחבירית הדר! יאללה אני הלכתי להקשיב לכל הדברים השווים שליאורה שלחה לי בלופים לילה טוב! ובואו מחר למצעד!
T tkuihehr New member 17/8/06 #126 כן כן כן יהיה כיף! נגמר סינגלס, שמעתי רק חצי, אבל היה שווה, היתה אחלה תוכנית היום... אני עובר לערוץ 2, מופע למען הצפון או משהו, אני מחכה לעברי לידר
כן כן כן יהיה כיף! נגמר סינגלס, שמעתי רק חצי, אבל היה שווה, היתה אחלה תוכנית היום... אני עובר לערוץ 2, מופע למען הצפון או משהו, אני מחכה לעברי לידר