כן כן כן!!! כיף כיף כיף
T tkuihehr New member 17/8/06 #87 אתם אף פעם לא לבד! תמיד אתם בזכרוני, כל פעם שאני שומע גלגלצ [מה שמשום מה לא קרה הרבה בזמן האחרון, אבל עדיין חשבתי עליכם ועל הפורום]
אתם אף פעם לא לבד! תמיד אתם בזכרוני, כל פעם שאני שומע גלגלצ [מה שמשום מה לא קרה הרבה בזמן האחרון, אבל עדיין חשבתי עליכם ועל הפורום]
L limors2 Active member 17/8/06 #82 למרות שאני ממש אוהבת את../images/Emo54.gif הפאניקה הטראגית, זה די ישן.....
T tkuihehr New member 17/8/06 #91 אבל הוא עדיין יפה וגם ממשיכים להשמיע אותו ,אז לא תהיה לך ברירה אלא להמשיך לשמוע...
T tkuihehr New member 17/8/06 #107 נכוןןןןן רד הוט צ'ילי פפרס מעולים, אני ממש אוהב את השיר הזה, כל פעם שמשמיעים אותו
T tkuihehr New member 17/8/06 #84 Fidelity - Regina Spektor ../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif השיר הכי הכי הכי אהוב עלי בתקופה הזו. מבחינתי השבוע שיר השבוע [ליד קרן פלס עם שמעון השכן] , זאת בתנאי כמובן שיהיה מצעד בכלל השבוע [מחרררר!!!]
Fidelity - Regina Spektor ../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif השיר הכי הכי הכי אהוב עלי בתקופה הזו. מבחינתי השבוע שיר השבוע [ליד קרן פלס עם שמעון השכן] , זאת בתנאי כמובן שיהיה מצעד בכלל השבוע [מחרררר!!!]
L limors2 Active member 17/8/06 #88 וואי נכון מצעד../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אם הפיסגה לא זז אני אתחיל לחשוב שמשהו שם מסריח
ג גינגימניה New member 17/8/06 #92 ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif לא נורא..עוד מעט יירד לכולם מ"חושב עלייה" ו"משקנדה"
ג גינגימניה New member 17/8/06 #106 שיהיה כבר זוג מלכותי אחר רצוי משהו כמו "זמן" של דניאל זילברשטיין או הסינגל של אריק ברמן..