עידכונים צהריים/ערב - יום 43 , ה- 13/10

babylon4

New member
לפי הסקר שנערך אצלנו

והצביעו מעל 350 איש מסתמן כי: יוסי בובליל חופשי נשאר בבית. בין עינב לאשר יש קרב גדול כשנכון לעכשיו על פי הסקר לעינב יש סיכוי קטן במעט להשאר על חשבונו של אשר בבית האח הגדול. אבל עוד מוקדם לאמר. וכמובן שהסקר הוא סקר ורק הצבעת האס אמ אסים קובעת.

babylon4

New member
נכון לעכשיו מסתמן שאשר בדרך החוצה

מהקולות שנספרו עד עתה מסתמן שאשר מקבל הכי מעט קולות בסקר שערכנו באתר המעריצים (קישור בחתימה). וזה אחרי 550 הצבעות של מתמודדים. ושוב, הכל תלוי אך ורק באס אמ אסים.

MineraL

New member
זה לא מובן מאליו?../images/Emo6.gif

נשמע כאילו היית משוכנעת שאף אחד מהם לא יעוף

אפחד מהם לא היה אמור לעוף - לפחות לא עכשיו !

אשר הלך לצערי כי הוא הדיח את עצמו , כי הציב לעצמו סוג של אולטימטום - אם יכבדו אותו במשך הזמן שרצה אז רק הוא הולך (= "ככה עובד אצלנו" ) , ובתור מאמינה ודתיה מבינה אותו למרות שיהיה חסר :) אבל היהי תלוי בי מזמן ונסה או שי היו עפים

u r a n i a

New member
לדעתי ולצערי אשר יודח

הוא מוסיף
לבית, למרות שלא אהבתי את ה"התחנחנות" שלו לצבר ואחרים. אבל לא הייתי מדיחה אותו על זה, בטח לא אם הייתי יוסי החבר שלו (ואני לא מבינה למה הוא עשה את זה). הייתי רוצה שכל השלישיה הזאת תישאר, הם אחלה ביחד, חבל

הם חייבים להיות ביחד ! ../images/Emo201.gif

אין איזה משימה שתשאיר אותם ? יאאלה כל הפורום להתאחד - הולכים להפגין :)

יNOT

New member
ודווקא על זה תלכי להפגין ?! ../images/Emo6.gif

מכל המחדלים של התוכנית , זה הנושא בגללו את רוצה לארגן את הפורום להפגנה?
בהצלחה

זה בעיקר ../images/Emo13.gif

ועל עוד כמה נושאים שלא חשובים כרגע :) וחוץ מזה אני גוררת אותך איתי אז לך תתכונן כי יש סיכוי שיתנו לנו לפגוש אותם - אפילו שזאת דרך המצלמה

חחחחח יו ../images/Emo6.gif

מהר תשנה ת'תגובה לפני שמישו יראה את היבוש שדפקת לי :) ^ הוא צופה בכל צעד וצעד של דיירי האח הגדול ^

קמבילי

New member
אשר לא יודח, אשר הוא בלתי נדיח

בזכות קולות ה"מגזר" שלו. מחר תודח עינב, ואבא בובליל יגיד שהוא רוצה שידיחו אותו במקומה. ההפקה תסרב לו ולבסוף הוא ישתכנע להישאר. הוא יגיע יחד עם אשר ועוד מישהו לגמר, ואשר יזכה במיליון.

הייתי מאמין לך קמבילי

רק שפתאום נזכרתי באיזשהוא מונדיאל נגד איראן, משהו. ביקורת המוזיקה, תזכיר לי מה זה היה בדיוק?

למעלה