עידכונים צהריים/ערב - יום 43 , ה- 13/10

GK_FF

New member
זהו שזה שומר לי רק תמונה שחורה!

יש למישהו עצה בקטע הזה?

DanaBaudelaire

New member
שאלה בקשר לצבר

למה הוא לא דיבר עם שפרה? ולמה הוא חזר לדבר איתה? מה היה ביניהם ביומיים האלה?...

אני רק יודעת שצבר התוודה לרנין שהוא אוהב את

שיפרה ורנין סיפרה לשיפרה, ואתמול הם דיברו בינהם צבר ושיפרה ושפכו את מה שחשבו אחד על השני לגבי מה קורה איתם וצבר הרגיש ששיפרה כועסת עליו ושיפרה הרגישה שצבר כועס עליה...בקיצור הם השלימו.... הבעיה שהם חושבים על כל מילה שיוצאת מפיהם שמונה פעמים לפני שהיא יוצאת אז השיחות בינהם די משעממות... העיקר הוא נהנה בשמש עכשיו...

DanaBaudelaire

New member
רגע

צבר אמר שהוא "מעורב רגשית", הוא לא אמר בפירוש שהוא אוהב אותה.. בכל אופן, תודה. ותודה גם על התמונה

BMCB

New member
גם לי :|

אבל לא נראה לי שזה נכון למען האמת. הוא לא אמר שהוא אוהב אותה לאף אחד! גם היום בבוקר שפרה הייתה במטבח והכינה אומלט ללאון, צבר קם, הכין לעצמו קפה ולא אמר לה מילה, אפילו לא "בוקר טוב".

רנין מתעצבנת שלא חיכו לה עם הקישוטים לסוכה

ומיד שלושה דברים קורים: א. שי ניגש אליה לחדר ואומר- זה אשר עשה (למה לא להאשים מישהו וליצור שוב אנטי..) ב. הוא אומר לה, אני אמרתי להם לחכות לך (שזה שקר , אך למה לא לצאת הבחור הטוב?) ג. המצלמה ישר עוברת לצלם שיחה לא חשובה בבריכה (כי למה להראות את שי ורנין מדברים,אולי במקרה הם יגידו משהו נגד מישהו, ואז ההפקה תהיה בבעיה כי היא אוהבת אותם) מעצבן

kiksky

New member
רנין מבועסת שלא נתנו לה לקשט את הסוכה

היא בקשה יום לפני, שהיא רוצה לקשט את הסוכה וכנראה שאשר לא שמע ותלה בעצמו בזמן שכולם ישנים. יפה לראות שהיא כל כך מעורבת וגם שאשר הרגיש קצת לא נעים בגלל זה

Jason2

New member
כן, לרשום את השמות של כולם

בערבית, זה ממש מתריס. רק להזכירך ערבית היא השפה השניה הרשמית של ישראל.

Jones

New member
כל דבר שרנין עושה הוא לא תמים,

רנין שחקנית, בשבילה זה עוד פתח לדרמה שהיא יכולה לחולל בבית האח הגדול - היא רק מחכה לזה, כדי שתוכל ללכת אח"כ לחדר האחד הגדול לבכות על כמה שקשה לה בבית עם כל "צרי האופקים", לומר כמה מילים באנגלית ולהגיד ששי הוא "כמו אח בשבילה"... טפו עליה.

למעלה