עידכונים צהריים/ערב - יום 43 , ה- 13/10

cookies10

New member
זה לא מעינייני, אם יש לך או אין לך קשר

השאלה שנשאלת עכשיו האם אתה מסכים עם כולנו... שיוסי אשר ועינב, לא יהיו על הגריל מחר ובמקום זה יהיו שי צבר ושיפרה... איך אפשר להסביר להפקה ושתלך עם הצדק ותאמין לי שזה לטובתה... כי בבוא הזמן מישהו מהגריל שיודח יראה את הסירטון ואם במקרה זה יהייה יוסי אז יוסי לא יוותר...וכמובן גם עינב לא תוותר וכל אשקלון התעורר, כי הם מוצאים את מירב כספם ולמה לנו הקהל אין השפעה על ההפקה רק כסף מאיתנו הם רוצים ולקבל את דעותינו הם פוסלים אז איפה הצדק במשחק הזה איפה פה השיויון...

Jason2

New member
לא, בודאי שאני לא מסכים

לא היתה כאן שום עבירה על החוקים ותפסיק להשתמש במושג "כולם" כי זה לא כולם.

cookies10

New member
תעשה משאל פורום ותשמע את הדעות

כל אחד הולך עם האמת שלו למה אתה כל כך מתרעם??? לא פגעתי בך אישית... וכולם זה גם אנשים בעבודה וברחוב... שמשקיעים את כספם לריק.. מותר לי להביע את דעתי... גם אם זה לא מוצא חן בעיני האנשים מהפורום ובשביל זה יש פורום. שכל אחד יכול לכתוב את האני מאמין שלו... והצדק עוד יצא לאור בבוא היום...

Jason2

New member
מי מתרעם?

אני לא צריך לעשות משאל בפורום כי אני לוקח חלק פעיל בו וכבר ראיתי והשתתפתי בכל הדיונים. ראיתי אנשים שמסכימים איתך אך גם ראיתי אנשים שלא מסכימים ובכל מקרה החוקים די ברורים. הדבר היחיד שקצת מעצבן אותי (קצת, לא הרבה) הוא שמשתמשים במושג "כולנו", עזוב כולנו, דבר בשם עצמך.

אני כמעט בטוחה שאשר עף

לא מאמינה שהקהל יעיף את יוסי ועינב, אבל לפחות הוא יחזור לילדה שנולדה ולאשתו והילדים.

אני כמעט בטוחה שאשר עף

לא מאמינה שהקהל יעיף את יוסי ועינב, אבל לפחות הוא יחזור לילדה שנולדה ולאשתו והילדים.

עלמה נ

New member
גם אני מאמינה שעינב תודח.

ולא בגלל הקולות של הצופים אלא בגלל ההפקה בלבד. גוד מורנינג ישראל!!!

ShukyD

New member
אם ידיחו את עינב בכלל

ובמיוחד אם לפני אשר <מחוסר ברירה, מבחינתי שכולם ישארו שם> התוכנית הזאת כבר לא שווה כלום נכון שבד"כ אני מתעלם מההפקה שמשחקת, עוברת על החוקים ועושה מה שבראש שלה אבל יש גבול החלטתם לנקוט בפעולה מסויימת <הענשה של אנשים שמדברים על הדחות> לכו עם זה עד הסוף זה לא חד פעמי

נועה21

New member
אני כנראה שאפסיק לראות. לא כאות מחאה

אלא פשוט מחוסר עניין. גם עכשיו לא הכי מעניין אז על אחת כמה וכמה אם עינב או יוסי ילכו. את מי אני אראה? את איתי וונסה בפוזה המוכרת מתחת לשמיכות? את צבר שוחה? או אולי את רנין ושי בשיחה חשודה שמשום מה מיד מוחלפת בצילום תקריב מרתק של שפרה ישנה (או טוחנת עוד סנדוויץ)

JasPoint

New member
הם רוצים להדיח את אשר

היה אפשר להבין את זה מהדברים של ארז טל אחרי ששלושתם נקראו לחדר האח הגדול. הוא אמר "אני איבדתי את אשר לגמרי". זה לא רמז מספיק עבה?

דורון

New member
../images/Emo45.gif ובנוסף הם מוצאים את הקטע שאשר מדבר על

רצח רבין. 5 דקות בשחור לבן כאילו זה לקוח מסרט אימה או משהו. רק היה חסר להדביק במקום הפנים שלו את התמונה הזאת
והיו סוגרים עיניין.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif שלא לדבר על התזמון

הקטע הזה יה כבר עודלפני התוכנית הקודמת
זה מה נקרא רצח אופי במכוון
(באמת טקטיקות זולות, או שהיו מראים את בקטע הזה כשהוא היה רלוונטי או שהיו גונזים אותו. אבל להראות אותו רק בשביל לגרום למישהו להיראות רע , שבוע או שבועיים אחרי שאמר את זה ....זה כבר לא מקרי וזה שקוף ניסיון לרצח אופי )

ההפקה מעדיפה את עינב

אבל לדעתי הם כן הולכים לפי הצבעות הקהל ופשוט כמו בכל תוכנית ראיליטי הם מקדמים מועמדים שהם רוצים שישארו ולכן מראים קטעים פחות מחמיאים של מי שלא רוצים אותו. סך הכל להפקה יש אינטרס להשאיר את מי שהקהל הכי אוהב כי זה מביא הרבה רייטינג. ושימו לב שהדיירים בוחרים מועמדים להדחה יום לפני כדי שההפקה תבחר את הקטעיםשישודרו בתוכנית בהתאם להצבעות כי יכלו גם להראות אותם בשידור חי נכנסים ומצביעים למרות שזה היה לוקח קצת יותר זמן.

u r a n i a

New member
השחור לבן הזה עם ה"שבוע קודם לכן"

היה נראה כאילו לקוח מאיזה טלנובלה.. לא אהבתי.

יNOT

New member
כמו שאמרתי רצח אופי בכוונה תחילה (ע"י ההפקה)

זה לא היה שקוף כל כך אם הם היו מראים את הקטע הזה לפני שבוע בתוכנית המרכזית(כמו שהם היו אמורים לעשות ), ברגע שהם בחרו לגנוז אותו ולהוציא אותו אח"כ לאור רק כדי שיתאים למסר שהם רוצים להעביר. זה מכוון , וזה תרגיל זול.

למעלה