עידכונים צהריים/ערב - יום 45, ה- 15.10

אנימלך

New member
איזו הודעה חסרת טעם

מה רצית שיוסי יעשה בשביל שלא ישעמם אותך? אפשר לחשוב מי כן מעניין? צבר? שלוקח לו 7 שעות להוציא מילה?

Q u a Q u a

New member
אל תקרא אם חסר לך טעם חומד

בטח אתה מוצא יותר טעם בהגיגיו המעלפים של בובליל, ליבי איתך. יש דמויות יותר מעניינות מבובליל המאוס, הזקן, הנרקב למוות תוך כדי עישון סיגריות, גירוד שדיו ועיסוי פיטמותיו, והאנחויותיו התכופות חדשות לבקרים. צבר אולי לא שיא העניין, אבל שווה לחכות 7 דקות כדי לשמוע מה יש לו לומר, אם הבנת את זה או לא, זה כבר תלוי בך. אפילו בבת שלו אני מוצאת יותר עניין, פשוט כי היא לא סטטית כל כך, כמוהו. הבנו שבהתחלה הוא הצחיק והיה גימיק ושיעשע - תתמודדו עם העובדה שזה נגמר, מה קשה?

אנימלך

New member
זה לא משנה אם הוא ימשיך להצחיק או לא

פשוט אין מה לעשות שם, מה את מצפה ממנו שיעשה כבר? מה הופך אותו למאוס, ואת כל השאר לכאלה שלא? חוץ מזה מה את באה לפה להתנשא בזה שאת מבינה את צבר? וואו, אפשר לחשוב איזה דברי חוכמה הוא שופך שם, הדבר היחיד שכולם שם עושים, זה ל-ר-כ-ל! לראות את צבר זה משעמם, לראות את יוסי זה מצחיק וזו עובדה, אמנם אני שם לב שקשה לך עם זה שיוסי מככב ויככב גם אחרי התוכנית אבל נו מילא אבל "תתמודדי,מה קשה?" אגב בניגוד אלייך אני מפרגן לו שבגיל כזה הוא מצליח להצחיק ולהתחבב על כל כך הרבה אנשים (למרות שזה לא באשמתו)

MEYTAL 14

New member
אני איתך "אנימלך"

והתאורים שהוא נתן על יוסי פשוט מבחילים. קצת כבוד

Q u a Q u a

New member
לא גיברת! התיאורים אינם מבחילים,

התיאורים מדוייקים - למרות שאת "מעריצה" באופן עיוור כמו בת 13 נלהבת, דמות שאין לך שום סיבה להעריץ הוא לא יושב באותה פינת עישון ובוהה כל הזמן? הוא לא משחק עם השדיים שלו, בצורה מבחילה ביותר? קשה לך להתמודד עם האמ, שזה מושא הערצתך? מה יהיה השלב הבא? להעריץ את הגיבן מנוטרדאם?

MEYTAL 14

New member
דבר ראשון

אני לא יודעת מאיפה הקרצת את המילה "מעריצה" אני לא מעריצה של אף אחד, אני פשוט מעריכה אותו (ועל הדרך גם את הבת שלו) על הדרך הישרה שבה הוא משחק את המשחק (לעומת השאר) ואת ההומור והאופטימיות שתמיד נשארת לו דבר שני, בקשר לזה ש'יוסי מאוס', מעניין מאוד למה רוב האנשים בבית חושבים שלא. אולי אומר משהו עליך?! אם הוא כל כך מאוס עליך פשוט תעביר ערוץ כשהוא על המסך מה הבעיה?

Q u a Q u a

New member
וואוו - לא סתם מעריצה - מעריצה פאנטית.

מפחידים אותי אנשים כמוך. ת-ה-נ-י מותק

Q u a Q u a

New member
תתבגרי, או בבובלילית (במיוחד בשבילך) - "סתבי"

זה בטוח יצחיק אותך, זה ההומור הידוע והעילג שמדבר אליך.

Q u a Q u a

New member
אחותך! לא אחיך!

ואגב, זה הזמן לצנן את האש, כי אני רואה שבנושאים אחרים אנחנו לגמרי לגמרי מסכימות אז מותר לנו לא להסכים בנושא אחד כמו יוסי בובליל, לא?

Q u a Q u a

New member
יו איזה גיבוב של שטויות בהודעה אחת!!!

קבל את העובדה שיוסי מאוס, אתה הבן שלו שזה מקפיץ לך וריד? הסיבה שהביאה את יוסי להתחבב על כל כך הרבה אנשים זה הבורות והעילגות שלו זה עצוב, זה אפילו משפיל עבורו, למרות שאני לא בטוחה שיכיל להבחין בכך (ראה מקרה עוזי כהן) שמתי לב שאתה לוקח את זה נורא אישי, וזה די מצחיק אותי, כולה תוכנית טלוויזיה, צא מזה

אנימלך

New member
את גדולה בחיי את גדולה.

כן אני הבן של יוסי בגלל זה הוא מקבל רק אס אמ אס אחד. צאי מהסרט בינתיים הוא הדמות שהכי מעניינת בתוכנית, ותאכל'ס אנשים רק מחכים שהמצלמה תהיה עליו, חוץ מזה אני ממש לא לוקח את זה אישי, להיפך, את זו שלוקחת את זה צעד קדימה יוסי מאוס הוא מציק לך לא רוצה לראות אותו בתוכנית, כאילו שאין חיים חוץ מהתוכנית, אני אגלה לך סוד ביום יוצא לי לראות במצטבר פחות משעה ערוץ 20, ואס אמ אס אף בנאדם לא קיבל ולא יקבל ממני בחיים, אני פשוט הצגתי עובדות, הרי מה את באמת חושבת שלא אוהבים את יוסי? כאילו צריך להיות עיוור בשביל לחשוב ככה.

Q u a Q u a

New member
סוף סוף אתה עונה בצורה נורמלית,

שמאפשרת לי להתדיין מולך. גם אני לא מחוברת לערוץ 20 20 שעות ביממה (מאחר ואני חולה, יוצא לי רק ביומיים האחרונים לראות יותר). מעולם לא שלחתי אף לא אס.אמ.אס אחד. העובדות הם שיוסי ועינס אהודים כרגע, אבל מבחינתי הם עדיין לא התחרו מול אנשים רציניים יותר מערן הטיפש והגזען או ממיקי הנבובה. שים אותם על הגריל מול שפרה, מול צבר, מול ליאון ואז נדבר. לגבי שאלתך האם אני באמת חושבת שלא אוהבים את יוסי, קבל תשובה כנה: כולכם מסיקים שיוסי הוא הכי אהוד בגלל שאנשים שסולדים ממנו כמוני, פשוט לא מטריחים את עצמם לסמס למי שעולה יחד איתו על הגריל. קח בחשבון שביום שנחליט לעשות כן, בוודאות הוא ועינב עפים, במהירות האור.

אנימלך

New member
אף אחד פה לא משחק ב"אם"

בינתיים יש עובדות, יוסי אהוד , אפילו כל אלה שיצאו מהתוכנית אמרו שהם יודעים את זה. אגב, את חייבת להבין, זה שאנשים מצביעים ליוסי לא אומר שהם היו רוצים להיות חברים שלו או לא יודע מה, פשוט בנאדם כמוהו מתאים לתוכנית טלויזיה שכזו, הוא מוסיף הרבה, וזה נכון גם לגבי ליאון. צבר ושיפרה עם כל הכבוד הם די משעממים במיוחד צבר, גם יש משהו מגעיל בהתנשאות שלהם.

Q u a Q u a

New member
אני לא חושבת שהם מתנשאים,

אני חושבת פשוט שמבחינה אינטלקטואלית הם רחוקים אלפי שנות אור מהבובלילים. אם לא היו שמים את ארבעתם באותו קן נמלים, זה לא היה בולט כל כך לעין ולא יוצר מתחים. העובדה ששני אנשים נחשפים שם במערומיהם לחלוטין מבחינת משכל, וההשוואה המכוונת שעושה ההפקה בעריכה שלה כנגדם (שפרה וצבר), מעלה גיחוך, ותמיהה - מה גורם לאנשים לאהוד את הבובליל, ועד כמה זה משפיל עבורו שאלו הסיבות. ולעיקר, אני חושבת שצריך לשחק גם באם, ולהפנים שאם אותו קהל שסולד מהצמד חמד יטריח את עצמו לשלוח אס אמ אס (מתכוונת לעצמי ולסביבתי, ולעוד שכמותי), הם יעופו על טיל. ולסיום - בהתחלה יוסי היה הפיבורייט שלי. הוא היה מתוק, חדשני, משעשע. הוא מיצה את עצמו אחרי שלושה שבועות. היום הוא אפילו לא מצחיק,אלא מאוס, ובעיקר מעלה בי עצבות על כך שגבר בגילו יושב כל היום בדיוק באותה נקודה, משועמם שבוז ומדוכדך, מעשן סיגריות בקצב שיביא לו את התקף הלב הבא, ומנהל לביתו את החיים.

אנימלך

New member
חחח מעלה בך עצבות,

לפני 5 דקות המלצת לי לקחת את המשחק בקלות. ונראה לי את מפספסת את הנקודה של המשחק, פה זה לא מי רוצה להיות מיליונר או הכספת(אמנם ארז טל אבל עדיין, זה לא) הקהל לא אמור להצביע למי שהכי חכם. ואין לי בעיה שיוסי לא מצחיק אותך אבל אלפים אחרים הוא כן, ובנימה אופטימית זו אאחל לך ולכל בית ישראל ליילה טוב.

Q u a Q u a

New member
זה ממש לא סותר

ניתן לקחת את המשחק בקלות, ולא לקחת ללב שיורדים על הפייבוריט שלך, ועדיין לחוש רגשות שונים כשרואים את המתמודדים... כמו שחשתי עצבות על ליאון במספר רגעים במשחק, או הזדהיתי עם דמות זו או אחרת. יוסי מעלה בי מיאוס, ועצבות. הקהל לא אמור להצביע למי שהכי חכם, אבל הוא גם לא חייב להצביע למי שהכי מזכיר עולה חדש ועילג משבט נידח אי שם באפריקה. שיהיה לילה נהדר וחג שמח.

קפרי

New member
יש מדברים איכות, יש מדברים כמות ויש צחוק

מבוזה וצחוק מוערך...

למעלה