עידכונים צהריים/ערב - יום 45, ה- 15.10

האח85

New member
זה כל הקטע....

בגלל שהם יודעים הכל, הדיירים הותיקים יפחדו מהדיירים החדשים. וב"אח הגדול" הבריטי, גם נכנסו אנשים באמצע העונה, והחוק הוא פשוט, לדיריים החדשים אסור לדבר על מה שמתרחש בעולם החיצוני (במקרה שלנו, אסור להם לספר להם על דברים שקרו אחרי ה-1.9.08 ) וכמובן שאסור להם לגלות הצבעות וכ'ו...

MEYTAL 14

New member
ועדיין, הוא עשוי לעוף מוקדם מאוד.

גם הקהל וגם המתמודדים לא חושבים שזה פייר להוסיף עוד דייר לדירה, מה גם שכמעט לכל הקהל יש פייבוריט משלו, ולא נראה לי שהוא הולך לשנות את הדעה שלו בשביל מתמודד חדש.

אריאל5

New member
הם מחזיקים הפוך

אתרוג אמור להיות בצד שמאל כנגד הלב! הבעיה היא שהם הדיחו את היחיד שם שהיה לו מושג וגם לשפרה סביר להניח יש מושג רק שהיא מעוניינת שיבזו את הדת.

sima1203

New member
שי מנפח

לאיתי את הראש עכשו, מפהק כמו שור, וטופח לעצמו על החזה , אני אני אני.....צריך להעיף אותו, עושה ברגים.

טרויה10

New member
ושכחת את ליאון?

כמה מתוקי שהוא נהייה לליאון מחייך אליו..נוגע בו פה ושם,מצחקק איתו,נראה לי שיש ביניהם שפת סתרים ממש נהייה תולי חתלתולי לליאון, ליאון בענני עננים מאושר ששי מראה לו "אהבה" והכל בשם המשחק ליאון בכיס של שי

ליאורי13

New member
ליאון-מציג אך ורק לפני המצלמות

אין לו מה להציע,בכל הזדמנות הוא מדבר על פלוצים {בעעע בא לי להקיא ממנו} יש הומואים ברמה גבוהה,מתלבשים בסטייל ועם הרבה שכל, למה לא הביאו אחד כזה במקום ליאון? אני חושבת שאם היו מביאים את מושיק גלאמין או מיקי בוגנים, הם היו עושים לכולם בי"ס

Q u a Q u a

New member
יוסי מאוס.

כל היום יושב ובוהה , מעשן עם פרצוף 9 באב. אני מקווה שיעוף בקרוב.

MEYTAL 14

New member
מה אתה רוצה שיעשה, החבר הכי טוב שלו עף

תן לו לעכל את זה! חוץ מזה שראיתי אותו בצהריים עושה צחוקים.. ואם מישהו שלא עושה כלום מאוס, אז מישהו שכל הזמן מעצבן אנשים או מרכל זה לא מאוס? :/ תעשה טובה..

Q u a Q u a

New member
הוא היה מאוס עוד לפני אשר.

אין יצור מאוס ממנו בוילה. ומצחיק שהעלת את העובדה שחבר הכי טוב שלו עף והוא צריך לעכל - הוא לא הצביע לו במקרה? אז יאללה תעשי טובה.

MEYTAL 14

New member
הוא לא הצביע לו כי הוא רוצה שיעוף

הוא הצביע לו כי הוא רוצה שהוא יועמד להדחה וילחץ. אחרי הכל אשר בגד בו! ועם כל הכבוד, אני לא רואה בו משהו מאוס. לפחות לא כמו הקול של שפרה וצבר.

Q u a Q u a

New member
מה הקשר לשפרה וצבר?

יוסי פאתטי, כל היום יושב על אותו כסא בפינת עישון, שורק לעצמו את אותו זמזום בלתי נסבל ומהרהר אלוהים יודע במה. הוא כמעט בן 60, הוא לא מתאים לאף אחד שם, גם עבור הבת שלו הוא כמו קוץ בתחת בוילה. לגבי אשר - מדהים איך את מעוותת את הדברים, זו אשכרה יכולת, שתדעי. אשר לא בגד ביוסי, אשר הלך אחרי מצפון ליבו והחליט להתנצל בפני צבר ושיפרה, ובצדק. זה שליוסי יש אגו בגודל הים התיכון ושהוא חושב שהם נמצאים באיזה סרט מלחמה, זה כבר סיפור אחר. אני מאוד מאוד מקווה שהוא יודח וכמה שיותר מהר, כי נעשה בלתי נסבל לצפות בו.

MEYTAL 14

New member
אני מתה על אשר, ולמרות זאת

אני באמת חושבת שהוא עשה טעות חמורה בזה שהוא הדיח את עצמו (ועוד אחרי זה אומר שהוא מת להשאר), ואפילו מתנצל בפני צבר ואומר שהוא כמו אחיו הגדול (הגדול?!), אחרי אלף פעמים בהם ניסה לדבר עם צבר ללא הצלחה. פשוט נדבק לתחת שלו, בלי שום סיבה מוצדקת, ועוד כשהוא עף שפרה וצבר העזו לרדת עליו למרות ה"סולחה" שהייתה ביניהם. אני חושבת שאשר יצא הפראייר מכל הספור. יוסי בחר בו בצדק, ואשר אפילו לא היה מופתע מזה, כי יוסי לא צבוע והוא כעס עליו מלא פעמים על זה. יוסי הרגיש הנבגד מכל הספור, כי הרגיש שאשר בוכה אליהם כאילו הם (כל החברה של אשר) יצאו הרעים מכל הספור וזה הוציא אותם ככה קטנים.. בנוסף, פחד שאשר מרוב תמימותו יתחבר אליהם ואז הקשר שלו עם אשר יתרופף.. אז זה נראה לו כמו בגידה כן.. וזה שאתה אומר שהוא בלתי נסבל זאת דעתך האישית.

Q u a Q u a

New member
ברור שזו דעתי האישית... איפה ציינתי אחרת?

מקווה שזו תהפוך להיות בקרוב הדעה הרווחת וניפטר מיוסי המשעמם. מקווה שיגיעו לוילה דמויות מעניינות, כי נכון להיום השיעמומון שם חוגג וזה מבאס.

למעלה