עידכונים צהריים/ערב - יום 45, ה- 15.10

Yaki J

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אורישקי

New member
בחיי שאתה כזה דפוק ורדוד

ממליץ למנהלים למחוק את כל ההודעות שלך ולחסום אותך

דורון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק!

eli7r

New member
אוף הם משעממים אותי.............

שיזיזו אותם כבר או לפחות שיגרמו מתח ביניהם....

eli7r

New member
לא מבינה משהו.....

צבר לא אמר שהוא אתאיסט? למה פתאום הוא דאג לברכה על 4 המינים? אז מה עם אשר ביקש ממנו בכלל מוזר לי שאשר ביקש ממנו ולא מיוסי או עינב שותר קרובים לעניין.

עינת י

New member
דעתי על רנין

רניןהיא אחת שעוסקת בתעמולה פרו פלסטינית חברה בכל מיני ארגונים שאלוהים יודע מה חושבים על מדינתנו, לא מבינה למה הביאו דמות כזו לתוכנית. נראה שהיא ממש לא מחבבת אותנו הישראלים-יהודים (מנסה להצניע את זה ואבל זה ממש בולט) בכלל היא מצטיירת כבחורה תככנית ולא אמינה, אני לא מאמינה לה, רואים בה את השנאה הבוערת כלפי הישראלים. היא גם מאוד אינטרסנטית והולכת בצורה עיוורת אחרי שי "המנהיג". דורכת על עינב בכל הצבעה ואח"כ באה לעינב ומתחנחנת. אין דבר מגעיל מזה. חבל שהיחידה שעלתה על הצביעות הזו היא ונסה.

MEYTAL 14

New member
מוזר שכולם חושבים שהיא צבועה.

היא פשוט רגשנית יתר, ואפשר להבין אותה בכמה מצבים. למרות שהיא שחקנית, אני לא מאמינה שכל הבכי שלה בתחילת התוכנית היה סתם.. אני גם לא אתנגד אם היא תזכה :)

ליאורי13

New member
תפסיקו להתמם, רק מדברים על ערבים

כולם באים להגן עליהם כאילו הם אחים שלנו ערבים וגם הכי טובים מביניהם הם אוייבי מדינת ישראל במקום שתגנו על האחים שלנו היהודים אתם ישר קופצים וצועקים "חמאס" ברגע שנשמע רק צליל ערבי "מחרבייך ומהרסייך ממך יצאו" תהיו חברים לאחים שלכם, לא כזה קשה

MEYTAL 14

New member
בין אם היא הייתה ערביה ובין אם לא,

עדיין הייתי אוהבת אותה באותה מידה. כולנו בני אדם.

אריאל5

New member
אני לא שונא אותה כי היא ערבייה

אני שונא אותה בין השאר כי היא הודתה בתוכנית עצמה שהיא פעלה בעולם להשמדת מדינת ישראל ופעלה למען מדינה פשלתינית בכל השטח. אדם שאומר בלי להתבייש שהוא נגד המדינה צריך לפסול אותו מלהשתתף בתוכנית אם איתמר בן גביר או ברוך מרזל היו רוצים להשתתף בתוכנית היו פוסלים אותם. חוץ מזה שהיא צבועה ברמות!!!! גם אם היא הייתה יהודיה הייתי שונא אותה אבל זה שהיא שונאת אותי זה מגביר אצלי את השנאה אליה.

Q u a Q u a

New member
מתי בדיוק היא הודתה שפעלה להשמדת מדינת ישראל?

כתבת דברים קשים מאוד, שאם אינם נכונים הם גובלים בהוצאת דיבה, ולכן אשמח אם תצרף קישור כסימוכין לתגובתך.

חחח ליאורי13 רק בשביל לקבל פרופורציה

אני שוב פעם אתן כאן את הקישור לדברים שאת כתבת בנוגע לאחינו היהודים . אוי הצביעות ... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=2077&MessageId=122270836 והנה גם הציטוט : שי ואשר מרוקאים טיפוסיים-אין בהם אמונה 04/10/08 19:24 מאת: ליאורי13 המרוקאים מרימים את האף, עד שבה מישהו נותן להם כאפה, אז הם יורדים לאדמה והופכים להיות כמו כלבלבים,ילקקו את התחת של כולם מרוקאים כמו ערבים בדיוק אני מחקה בקוצר רוח לעוד הטפות שלך כנגד גזענות ... או שאת קודם בודקת לאן הרוח נושבת וז מתחילה לכתוב לפי הכיוון של הרוח באותה השניה ? או שאת הגזענית הכי מתוסבכת שהכרתי בחיי .

למה להתעצבן מתגובות כאן אם אפשר לצחוק ?

ולהלן מספר ציטוטים מהתגובה של עינת י : " רואים בה את השנאה הבוערת כלפי הישראלים." ומייד אחרי זה בלי למצמץ מוסיפה עינת י את המשפט הבא כאילו שאין בו סתירה עם המשפט הקודם : "היא גם מאוד אינטרסנטית והולכת בצורה עיוורת אחרי שי "המנהיג". " עכשיו אני יודע שיש כאן כמה כאלה שלא חושבים טובות על שי . אבל מה ? עובדתית הוא יהודי . אם היתה לרנין שינאה בוערת כלפי הישראלים אני מניח שלא היתה מתחברת עם האוייב הציוני בשום צורה . אבל למה צריך היגיון כשיש את הפורום של תפוז שאפשר לטפטף בו שינאה ( גם אם היא מבוססת על " עובדות " מופרכות בעליל ) .

למעלה