עידכונים צהריים/ערב - יום 45, ה- 15.10

superjets

New member
איתי בשיחה עם יוסי : "יש אנשים שחזקים במילים

אבל יודעים לעשות רק פוזה ולחנטרש" האם הוא לא קונה את השיחה הארוכה שהיתה לו עם שי בצהריים ?

Q u a Q u a

New member
מה פשר ההתאהבות הזו של איתי ביוסי?

מה קרה שאיתי פתאום הפסיק לזלזל ביוסי ולפתע מוצא את יוסי מרתק... מעביר איתו היום שעות על גבי שעות בדיבורים וזי^&י מוח הדדיים איתי כל כך מחוסר חברים, ככה שחוץ מהרגעים שלונסה בא לחרמן מישהו, נשאר לו רק את יוסי? איתי פאתטי ברמות.

מיריבי

New member
להרגע!איתי לא קונה את השיחה אין לו כסף מיותר.

סתאאאאאםםם הוא באמת לא קונה מילה ממה ששי אמר לו. הבנתי זאת מהשיחה שהיתה לו יותר מאוחר עם יוסקה

רק דבר אחד ימנע את יציאתה של שיפרה מהבית...

התחת הענק שנהיה לה...חברים זה לא עובר בדלת היציאה....

מיריבי

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

Q u a Q u a

New member
בטח כל הבחרות שיורדות על התחת הענק של שיפרה,

הן דוגמניות מדהימות, בעלות ישבן עומד וקטנטן. בטח הן אוהבות מה שהן רואות במראה, בעירום במיוחד. כמה כיף לבקר ולהשמיץ בחסות הוירטואליה... כמה פחדנות זה דורש. סחטיין.

DanaBaudelaire

New member
שיחה של צבר וונסה

נקטעה בגסות, יש לציין, ע"י העורכים. בטח נראה ביום ראשון. עיקר הדברים:, צבר: את עושה דברים שקצת לא נעימים לי, כמו שפתחת אז את הדלת של המקלחת, עכשיו באת לי עם פינצטה לפנים ואנשים אמרו לי שאיתי לא אוהב את זה, שזה מפריע לו. ונסה: אבל אני לא בת זוג שלו, ואנחנו חברים טובים. ואני נשארת ונסה, ואני ככה עם השטויות שלי. וגם אתה לפעמים עושה לי שטויות ואני זורמת וגם אתה לפעמים זורם. דברים בסגנון הזה, ואז קטעו את את השיחה בגסות ועברו לשיחה של איתי ויוסי. איתי כמובן סיפר סיפורים קצת מוזרים על זה שהוא היה נוסע על סקייטבורד.....

שכחת להוסיף פרט חשוב

צבר אומר- אנשים באים להגיד לי שזה מפריע לאיתי... ונסה- אני צריכה לדעת שמות , מי האנשים האלו, כדי לדעת האם הם באמת חברים של איתי ואולי שמעו את זה ממנו, או שאלו סתם אנשים שמנסים לתחמן ולסכסך המשך השיחה כאמור נקתעה

DanaBaudelaire

New member
צודקת.

אני סקרנית לדעת את ההמשך!.. שפרה כמובן נכנסה להפריע להם.. קשה לה שצבר מדבר עם מישהי שהיא לא היא [וכזכור, גם כשהוא מדבר איתה, הוא לא מסתכל עליה וזה מצחיק כי הוא נראה מעופף קצת].

הראו לכמה דקות את השיחה של ונסה ואיתי

והיא סיפרה לו שצבר אמר שאנשים באו להגיד לו... ואיתי שאל, האם צבר אמר לך מי האנשים, וונסה אמרה שלא - צבר לא אמר לי מיהם האנשים הנ"ל

DanaBaudelaire

New member
בשיחה הזאת היא הבהירה לו חד משמעית

שהם לא זוג. נראה לי שהוא קצת התבאס..

למעלה