עידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10

הכל בגלל חזני

באתר המעריצים של האח הגדול השמועה אומרת ששפרה שמעה את האח הגדול מודיע על כניסת חזני היום לבית והתחילו מהומות בבית ולא רוצים שבבית ידעו מכך אז השידורים הופסקו עד השעה 21:00

אבל אני חושבת ש........

אבשלום קור עומד להכנס לבית כדי ללמד את יוסי קצת עיברית תיקנית והוא אמר שאם הוא יכשל הוא מתאסלם

3 סיבות יכולות להיות להשבתת השידורים:

1. קיבלו משימה - לא סביר 2. רוצים לייצר HYPE (רעש) על כלום - יותר סביר אך לא סביר 3. קרה משהו דרמטי שההפקה לא יכולה להשתלט עליו בקלות (כמו מכות) - סביר

nikename

New member
1 זה בטוח לא

כי א. הם בדרך כלל לא מקבלים משימה ביום שבת/חג ב.לא היו משביתים את זה לכ"כ הרבה זמן ג.כתוב באתר קשת שיראו היום את מה שקרה,ומשימות לא מראים בימי שלישי שזה משדרי הדחה.

y55

New member
רציתי לדעת

אני לא כל כך רואה את התוכנית אבל למה כולם אנטי שפרה? ממה שאני ראיתי היא בסדר. לא תככנית כמו שי. אז למה כולם שונאים אותה?

KroKodil1

New member
אשמח לקבל קישורים להודעות נוספות שלך בפורום

לדעת שאת לא סתם "מתנחלת שקרנית"...

דינה128

New member
יכול להיות שגם שפרה וגם שי יודחו היום?

יכול להיות ששי יודח בבושת פנים בגלל האלימות וששפרה תודח בגלל שקבלה הכי פחות הצבעות? ????????????

Antonio Montana

New member
הטוויסט של "האח הגדול".

לבית יוכנסו שני שוטרי סיור בכדי לפקח על הלך העניינים ולמנוע קטטות ומהומות.

ruti

New member
עכשיו ברור שמרחיקים את שי מכולם. פוחדים ששוב

הוא ירים ידיים הפרא אדם הזה. חבל שלא כתבתי עוד שלשום שאני חוששת שהוא יעשה משהו כזה ברגע שהוא ירגיש שסוגרים עליו. מהרגע שהוא הרביץ ללאון היינו צריכים לזעוק שזו אלימות
אנחנו אשמים גם

ruti

New member
בולשיט. ארז אמר במפורש שזה שבוע הבא יקרה

ודיירי הבית לא יודעים מזה. הם לא יעשו דבר כזה בלי לפרסם פרומו שדיירים חדשים נכנסים ועוד. אין סכוי זה סיפור מצוץ מהאצבע

ruti

New member
בסוף נגלה ששי עבריין נמלט ועכשיו עלו על זה

שהוא מסתתר בבית האח הגדול. אולי הוא מעורב במעשה פשע

דינה128

New member
ארז גם אמר במפורש שביום ראשון שעבר תהיה הדחה

אז אמר מה שארז טל אומר צריך לקחת בערבון מוגבל. כבר שכחתם שהוא אמר שביום ראשון שעבר (לפני חג סוכות) תהיה הדחה... האם זה קרה? לא ואפילו לא היתה התנצלות בשידור על הטעיית הציבור.

למעלה