עידכונים צהריים/ערב - יום 51 - ה- 21.10

דורוN

New member
באתר של קשת כתוב:

"בשעות האחרונות נפסק השידור מבית האח הגדול. את הסיבות להפסקת השידור, יחד עם תוצאות ההצבעה, תוכלו לראות הערב בשידור החי בשעה 21:00"

11GiLaD11

New member
תהיו הגיוניים רגע..

נראה לכם שהיה באמת מכות ? איזה מכות בדיוק?בין מי למי? אף אחד שם לא מסוגל לריב מכות אחד עם השני, הרי יוסי לא מסוגל לריב מכות עם מישהו מהווילה ואף אחד גם לא ירים עליו יד , ועם מי עינב תלך מכות? עם שפרה? לא הגיוני..

אני הגיוני ../images/Emo185.gif

ולפי כך, אני לא מאמין שיהיו מכות בין הבנים. כי כל הבנים סבבה אחד עם השני, והאפשרות הכי הגיונית היא שיוסי יריב עם שי מכות..אבל שיוסי יריב מכות? ששי ירים יד על אדם מבוגר? עד כמה שאתם שונאים אותו, נראה לי שיש לו גבולות. הכי הגיוני שהיו מכות בין הבנות, ונסה ועינב..לך תדע, ייתכן גם שפרה ועינב..שוב, לא מאמין שזה קרה אבל אם הולכים על מכות, זה הכי הגיוני שיש.

טלטוש

New member
לי דווקא הגיוני ששי יכה

הוא נראה לי טיפוס שמסוגל להרים יד, גם על מבוגרים וגם על נשים. אבל הכל ספקולציות לא נדע כלום עד הערב. למרות שבחדשות כן אמרו שהיו מכות....

u r a n i a

New member
לי זה דווקא נשמע מאוד הגיוני

לא יוסי, לא עינב, לא שיפרה.. אתה קרוב, עוד ניחוש אחד קטן..

ruti

New member
ממה שידוע עד כה: היו מכות בבית והגיעה משטרה

זה מידע שפורסם בכמה מקומות אבל לכו תדעו אם זה אמיתי או לא

quarantine

New member
שטויות.. לפי התקנון דייר המרים יד יעוף מהוילה

אני בספק אם מישהו יקח את הסיכון

אף אחד מהאח הגדול לא באמת זקוק לכסף חוץ

משיפרה שמגדלת את אחיותיה ולא יזיק לה סכום הזכיה...ולאון שגם לו ולמשפחתו לא יזיק סכום הזכיה..השאר הם עשירים עם אדמות וחלקות שלא נדבר על אחד שם מסביון ואחת שיש לה אדמות בצפון ואחת שיש לה סוסים ואורווה ויוסי ועינב זה אותו אחד... וגם להם לא חסר... וצבר בא מבית מאוד סביר פלוס אז ממש לא נראה ל פייר אם שיפרה תלך היום...

טעית בתוכנית../images/Emo70.gif

זה לא התוכנית מי הכי מסכן - ולמי הכי קשה בבית. אם זה היה ככה...אז היו מביאים את כל המסכנים של הארץ.

../images/Emo6.gif אני מנסה למצוא אמתפיה לאנשים חסרי כל חחחח

בכל זאת זה משחק על כמה מאות אלפי שקלים

droriko

New member
אולי די כבר להעלות את אותה ההודעה 500 פעם?

כנ"ל לגבי כל האידיוטים שכותבים "שמעתי שהיה מכות בוילה, אבל אני לא סגור על זה"

למעלה