פלורי - הפרק היומי

סולדד100

New member
אני ראיתי באיזה מקום

שאת הסצינה של העזיבה ויקו עשתה! לאן היא נעלמה?

TomeRdeluz

New member
היו עוד מלא מלא דברים שונים!

הפרק הראשון צולם כנראה פעמיים, כי היו הרבה הבדלים מהטריילר!

סולדד100

New member
עכשיו הסתכלתי בטריילר

וראיתי מלא דברים שונים! 1. בטריילר הייתה ויקו בקטע עם הלהקה ובסדרה הייתה פרננדה 2. בטריילר הילדים דיברו עם פדה דרך המחשב כשגרטה הייתה מעולפת והזיזו לה את היד, ובסדרה זה היה עם ההוא ששיחק את בלאס במורדים. 3.בטריילר ניקולאס הציע לשחקן שמשחק את גידו במורדים לעשות את המסיבה ואחרי כמה זמן פלור הצטרפה ושאלה כזה: מה יש עבודה בשבילנו? ובסדרה פלור הייתה מהתחלה כשהוא הציע את זה. 4. בטריילר כשאמרו שפלור תהיה הזמרת, הם הלכו לאיזה מקום, ובסדרה הם עמדו במחסן ההוא. 5. בטריילר הדודה של פלור היא זאת ששיחקה את מיצ'י ובסדרה זאת מישהי אחרת. ובטוח יש עוד הבדלים שלא שמתי לב אליהם.

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif יפהה...../images/Emo9.gif

לא מתלהבת יותר מידי, אבל בהמשך יהיה יותר יפה
כשקמי תצטרף
יווו אני לא זוכרת קטעים..
איזה סתומה... טוב שאני אזכר אני אכתוב שוב...

Love benjosh

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifתצביעוו../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

מי שראה את ההודעה הזאת והצביע\ או הולך להצביע שיארה סימן {תגובה}.

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifנזכרתי בדברים..../images/Emo9.gif

גרטה- אחחח גרמניה מצחיקה
נקרעתי ממנה
פרננדה- אוחח איזה מהר היא מדברת, שמע ישראל
פלור- במסיבה היא הכי הצחיקה אותי, עם השלג
וזהו נדמה לי..
_______________________________________________________________ ותציעו בסקר באתר שלי

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חח נכון במסיבת קצף?

בהפינוער עשו לנו כזאת בול וזה היה כיף מושלםםםם!! חחח איזה כיף היה יצאו לי תמונות מזה מצחיקות משם

פצפוץ

New member
איזה פרקים מהממים!!!

איזה מאמי פלור מסכנה.. טוב שלא.. כל חברי הלהקה הם מהמורדים (חוץ מפלור) והעוזרת.. חח איזה שפה.. אני לסבול ילדים.. או משהו כזה. חחחח

Miss Rojas

New member
בשביל שני פרקים ראשונים

זה היה ממש משעמם אבל בכללי לוידת זה בסדר

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אמממ נחמדוש ../images/Emo9.gif

הפרק הראשון היה ממש נחמד עם הלהקה וכו' בינתיים פילי וגידו (נו עוד לא התרגלתי לשמות) הכי חמודים שם
קוקו יצטרף מתישהו? מה הוא עושה עכשיו בכלל? את בנחה כמעט לא הראו... אבל אחלה סדרה אני עוד לא התמכרתי עוד לא

היה פשוטטטטטטט מושלממםם!../images/Emo99.gif

יאייי התמכרתי לסדרה
מתבכבר לדעת מה יהיה מחר..! יאווו וקמוש שלי תבואא לסדרה בכלל יהיה יפהה!!!! איי
מאוהב|

../images/Emo19.gifאיזה יפהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יאוו כזה מושלם ויפה
לא כמו רבלדה אבל עדיין מדהים ממש
לדעתי אני כבר מכורה
אני ממהרת אז לא כתבתי הרבה...

Hen m

New member
../images/Emo9.gif מ1-10 9.9

בגלל האף של פלור
חח סתם, אחלה סדרה!

איזו פרקים מהממים!!

וד"א אני חדשה. שמו הודעה בפורום מיכאלה (
) אז נכנסתי אז החלטתי להצתרף. טוב אז בקשר לשרשור: פלוריסיינטה אחלה סידרה! אהבתי את שני הפרקים! סדרה מווושלמת!! נדלקתי על השיר פתיחה! למישהו יש אותו ויכול לשים לי קישור?? כי אין לי קאזה או אי-מיול...

Meitar Rojas

New member
יאאאאאא

די אהבתי..היה טיפונת משעמם....!!!! איזה מממי בנחהההה
הגרטה הזאת ממש חמודהה.. אבל איפה קוקו מריאנה אאוחה בנחי? כולם!.. זהו בתכלס פרק חביב ביותרר... אני רוצה לדעץת את האחוזי ריטינג...יאא..האתר הרישמי צריך להיפתח..אני הולכת לראות..'אווו.. אה ו..זה כל יום 2 פרקים..כי כי הם אמרו בפירסומת..מיד אחרי הפרק בשעה 7 ..

שאלון הפרק!

החלטתי....כל יום נפתח שאלון על הסוף... והפעם: מה לדעתכם יעשה תומס? 1. יאומר לפדריקו את כל האמת!!! 2. ישכח מפלור,מה איכפת לו!העיקר הוא יצא צדיק! 3. יביא אותה בשיחוק..חחח..סתם---ימציא תירוץ אחר שמישהו חטף אותו והאשים את פלור 4. אחר...

למעלה