פלורי - הפרק היומי

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifלא ראיתי הכל........

ראיתי 20 דקות ראשונות, ואז קראו לי לאכול.. וב-8 ורבע עליתי לכבות את ההקלטה ופתאום ראיתי שזה ממשיך.. חח לא הבנתי... אז ראיתי 20 דקות אחרונות... אז אני מבינה שזה היה 2 פרקים?? אני עכשיו משלימה את מה שלא ראיתי...

FeLi Mii ViiDa

New member
מממממ..

נחמד למרות שחוזרים פה על יותר מידי דברים! זה כאילו שלקחו את המורדים פינת אור וצ'יקי לתוכנית אחת גררר מה היה בפרק השני? לא ראיתי..

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif באמת חוזרים

הקטע שגרטה התעלפה והם דיברו בשמה מצלצל מוכר?

FeLi Mii ViiDa

New member
מאוד מוכר

והקטע שהאיש הזה יתאהב בפלורנסיה הזאת זה בדיוק כמו אנה וחואן! ואני אמצא עוד מלא קטעים כאלה..... פשוט חבל להרוס לאחרים הטלנובלה הזאת מה זה לא מלהיבה אותי אני רק מחכה לפליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

יואו... בקושי שני פרקים והתמכרתי...

אבל רגע... על הפרק השני להכניס את פלור לכלא??? למה תומס לא עזר לה? הכל באשמתו...?!?

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifפלורנסיה מהממת../images/Emo99.gif

היא משחקת מה זה יפה ושרה מדהים
אהבתי...

../images/Emo29.gifיו מושלם

אבל לא ראו את בנחי כמעט =((( פלור כזאת מותקקקקקקקקקקקקק... יש לה עיניים כמו הים קר חבל שהאף שובר גלים...
חיחיחי אההה ומישהו יודע איך קוראים לשיר של האני עשירה אבל לא בהב או משהו כזה? ????

אנימני

New member
אוף!!!

ראיתי ת'פרק הראשון וחשבתי שאין עוד ופיספסתי!! אני לא מאמינה!! יש שידורים חוזרים?!

הסטארים

New member
איך קוראים שפלור שרה שהם הופיעו

והיא לא רצתה לשיר בהתחלה כי היא פחדה ואז היא שרה אותו??? (השיר הזה יש אותו גם בויוה פלוס מגזין טי וי) ועוד משהו איך אני כותב פלורנסייטה באנגלית בשביל לחפש שירים בקאזה?

פצפוץ

New member
השמות...

האח הבכור:פדריקו מקסי(מהמורדים):ניקולס בנחמין:פרנקו אגוסטין:מרטין אגוסטינה(מהמורדים):מאיה.. הם רושמים מיה מתאו(מפינת אור):תומס אילו האחים.. ופלורנסיה:פלור.. חברתו של פדריקו:דלפינה פלי(מהמורדים):סופיה.. זה מה שאני יודעת בערך..

2 הפרקים!!!

אני הייתי בטוחה שהפרקים הראשונים בכלל לא יהיו משהו,כי נורא התאכזבתי מהפרק הראשון של פינת אור שהיה מאוד משעמם... אבל שיואו,היה פשוט אדיר!!!מושלם!!!! האמת שכבר ב18:45 הייתי "על קוצים" ושיואו!!! פלור כזאת מהממת!!! פלור פשוט מהממת!!! וכל הפרקים היו מהממים!!!! אני פשוט מתתי מצחוק,היה ממש יפה!!!! רק מרו הייתה חסרה :(

raz 2003

Well-known member
שמיתם לב שיש מלא טעויות בכתוביות??

מי כתב את הכתוביות התרגום???פשוט גרוע..

../images/Emo29.gifמי מסתכל על התרגום שיש את

פדריקו??? ראיתם אותו??? בוא'נה הייצור פשוט מושלםםםםם איזה חתיךךךךךךךךךךךךך הוא ובנחי על מסך אחד זה יותר מידיי אההההההה

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הוא מושלם!!!!!!!../images/Emo99.gif

איזה פרצוף מדהיםםם!!!!!!

Love benjosh

New member
אבסולטולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif צודקתתתת

שני כוסוניםםםםםם
אני הולכת לשנות את החתימה שלי נראה לי
ובקשר לכתוביות- זה היה המשפטים של גרטה, זה בכוונה ככה, בגלל זה נקרעתי ממנה ומאיך שהיא דיברה..

למעלה