צהריים טובים

ענבר עיצבנה את איילת וענת

ענת ניסתה להגיד משהו שאורן אמר לה, והיא כל הזמן ניסתה להשלים להם את המשפט. ענת אמרה שאורן אמר לה, שהיא,איילת וענת לא הצביעו לדניאל בגלל שהיא דומיננטית ושהן עשו לה דווקא ולא בגלל שהן חושבות שלקרן מגיע יותר.

CARMELITO7

New member
17.35 מפגן אהבה לקרן קודם ב11.30 בבוקר לדינאל

מה יהי הסוף עם אתי הזו?

הנה קנטינת הבולשיט של אתי פתוחה לקהל

היא מוכרת שטויות לחברתה הטובה קרן עאלק ניפגש בחוץ עם המשפחות חחחח קרן ניצלה וזרקה והשחורדינית לא קולטת שהיא לא רוצה אפילו לראות אותה חחחחחחח

../images/Emo6.gif איתן חיסל את צמד המחורפנות צילי וגילי

הוא לא מתייחס אליהן והן ניראות גמורות מהחיים מסכנה ענת שנמצאת כרגע בבית משוגעים

האם זו רק אני או שהקול של ענבר מעצבן גם אתכם?

מאז התכנית לעוף אל הבריכה ענבר הפכה לנעץ של הוילה לא סותמת תפה והיא מעצבנת בטירוף קרן התייחסה אליה קמעה ומאז נהגת המשאית שמסריחה כבר מהגופייה שלה והמיכנסיים הקצרות המעצבנות שלה לא סותמת תפה

רגע רק רגע

Active member
איזה שינוי אמיתי אתי וקרן עושות ../images/Emo269.gif

כרגע יושבות ומתכננות את האסטרטגיה - לגרום לקהל לחבב אותן. מסבירות אחת לשניה מה צריך לעשות ואיך לנהוג, ומה היו הטעויות שלהן לאורך הדרך, תוך שהן חוזרות על אותן הטעויות שגרמו לקהל לסלוד מהן. תמשיכו כך

חני156

New member
מה גם..

אתי מעבירה לקרן מה שאמרו לה בבית חולים ואייך להתנהג והן מסכמות זאת!!

רינתי77

Active member
איזה פסטיבל של חירטוטים!!!

אני יודעת שאת יודעת שאני יודעת ששתינו מחרטטות...

מה זה משנה

הכל מתערבב בכל השרשורים.. אי אפשר להמנע, .. גם ככה כל השרשורים עוסקים בסדרה.

Klayhamn

New member
זה משנה כי ..

יותר כיף ונוח לקרוא (ולהשתתף = לכתוב) בשרשורים שעוסקים (בגדול) בנושא אחד, ואם יש 3 שיחות באותו נושא (והנה תוך כדי שאנחנו מדברים נפתחה שיחה רביעית ע"י נעמה) - זה יותר בלאגן - וקצת הורס את הדיון הכולל אפשר להמנע, ויהיה יותר קל להמנע ברגע שיהיו פה מנהלים וכמה כללים שיעזרו לשמור על הסדר והארגון

KEEK

Member
חחחח klay אתה מתחיל להשמע כמ אתי ../images/Emo6.gif

אל תגז'דר את עצמך יותר מידי בסדר וניקיון

Klayhamn

New member
אני לא אעשה שום דבר

שאנשים לא רוצים, אלה רק רעיונות יעבוד יעבוד, לא יעבוד, לא יעבוד

למעלה