צהריים טובים

easternstar

New member
שמת לב שהזכירו את איריס?../images/Emo13.gif

זה אחד הנושאים שמעניינים אותי בתוכנית שלהם. איך היא גורמת להם לקפוץ לפי פקודה.

easternstar

New member
ליז שאלה: "איך אתה מתמודד?"

איתן ענה:"מתמודד..מתמודד" ליז שאלה:"הלכת לאיריס היום?" איתן:" כן, הלכתי" ליז:"גם אני רציתי ללכת לאיריס ולשאול אותה מה לעשות." איתן: "על מה, על .." והופ המצלמה עברה לחפרוואי עד שהשיחה בושא הסתיימה ושוב חזרה.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif שוב את חולה?

<<<---- תמיד האייקון הזה היה נראה לי כאילו מישהו מודד חום (מדחום שתקוע בפה)

poseidon111

Active member
ראיתי שדנתם מקודם על תפקידה של איריס

ולעניות דעתי הפרזתם בחשיבותה.המטרה הרשמית היא אמנם "תמיכה", אך זה ספין של ההפקה.היא בעצם סוג של כיסוי תחת של ההפקה,סליחה על הביטוי.תפקידה הוא לשוות נופך רציני לתכנית טראש.במילים אחרות, כשיבואו אנשים וישאלו את השאלה המתבקשת באשר "להתפרקות הרגשית" של זו או אחרת, והאם אין בכך טעם לפגם, הם תמיד יוכלו לשלוף את הקלף המנצח ולטעון בכל הרצינות המעושה שלהם "על מה אתם מדברים? הרי הצמדנו להם פסיכולוגית צמודה שתלווה אותם".על ערכה המקצועי של אותה פסיכולוגית ועל הנזק שהיא גורמת יש לפתוח שירשור אחר.

noaxxx

New member
לדעתי איריס היא קצת יותר מפסיכולוגית

מאז תחילת התכנית, יש כל מיני מקרים שגורמים לי לחשוב שהיא גם מעבירה את הנחיות/דרישות ההפקה, וזה לא כמו שזה מצטייר. היא התחליף של הפורמט הסוריאליסטי הזה, לחדר האח. חדר וידויים שבו מתקיים דו-שיח בין המשתתפים וההפקה, כשחלקו הגדול לא חשוף לקהל הרחב.

easternstar

New member
שמתי לב לדבר מעניין.לפעמים הם מגיבים "נורמלי"

לסיטואציות ההזויות לשם ולפעמים הם קצת מתמרדים ואז מישהו אומר להם:"לך לאיריס". הם חורזים ועושים דברים בניגוד לככל היגיון.. בהתחלה הם אמרו מה היא אומרת להם ואז כל פעם שמישהו מזכיר: "איריס"..למשל ענבר אמרה למישהי:"אמרו לנו לא לספר מה שהיה עם איריס" ואז השניה לחשה לה באוזן והיא הנהנה. יש לי חשד שהיא קצת מכוונת אותם. אני לא מבין איך שכנעו את אורבך, אחרי כל התחנונים שלו, לשמש "פר הרבעה" להשכרה למי שבוחרים לו..נפלא מבינתי.

poseidon111

Active member
אתה מצייר תמונה גרוטסקית של מצב נורמלי

וכי מה רע לו.אוכל כמו חזיר,שותה,שוחה,מחוזר,סקס, ובתמורה, כל מה שהוא צריך לעשות זה פרצופים מתלבטים כמיטב יכולתו.לכשיצא משם הוא יצא כגיבור עממי. ואתה לא מבין את איתן? אני לא מבין מישהו שהיה מסרב.

למעלה