שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב
האם נידמה

../images/Emo20.gif שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב ../images/Emo20.gif האם נידמה

לי שקרן וגב לא מדברים עם דניאל ואיתן? אשמח לעדכון, תודה.

שבת שלום לקרן גב ולפורום

אם אכן באמת קרן וגב לא מדברים עם איתן נטול עמוד השידרה ומשווקת ההימורים שלו, אשמח מאוד.

אז עוד יום אחד נישאר לדיירי הוילה

האם הם יעזבו את הוילה ישר אחרי הגמר מחר? או שישארו עוד יום לארוז

איך הוא מתנהג?

הוא רוב היום שורץ בלופט הוא לא יוזם מגע אינטימי עם קרן הם אפילו לא התנשקו בצורה נורמלית. היא אמרה לו "אני אוהבת אותך" והוא ענה לה "בא לי ללכת לישון" הממ...כנראה שהאילוצים שלו הם חברה בחוץ. כמו שזה נראה, קרן הרבה יותר בעניין שלו מאשר הוא בשלה. לדעתי הם זוג רק לצורך הזכייה במליון ויומיים אחרי הגמר אמא שלה תסביר לה למה זה קשר הרסני עבורה. (או שלא...).

niva99

New member
שתי המילים הראשונות נכונות

עם היתר ניתן להתווכח...

24 אני לא אמרתי שלא, אני בטוח

שגב אוהב את קרן מאוד, גם אם הוא לא מפגין רגשות, יש סוג של גברים שקשה להם להפגין רגש, הם אוהבים בלב.

ela501

New member
שומבלע בגלל שגב בטוח במיניותו הוא פתוח

ובזמן הביקור של דניאל בוילה שהוא חיבק אותו אז גב אמר לו דיי עוד בסוף באמת יחשבו שאני גיי וצחק,דבר שני הוא קרא לכל החברה בהשרדות שהדיחו אותו חבורת מתרוממים

24שעות1

New member
גב מפגין את אהבתו לקרן

במבט עוקב אחריה, בחיפוש אחריה בדאגה לה בליטוף בשיר בקינאתו אליה. רק אתמול שלח אותה להחליף את שמלת המיני שלבשה במכנסיים.

poseidon111

Active member
את לא קוראת אותו נכון.הוא עוקב אחריה בכדי

לוודא שלא תחליט ברגע האחרון ללכת עם גבר אחר לגמר.היא כבר הוכיחה שהיא מסוגלת להתהפך ביום אחד.הוא מודאג,זה הכל.

../images/Emo6.gif

חוץ מזה צריך להיות עיוור כדי לא לראות שהיא זו שרודפת אחריו לכל פינה בבית. (כלומר, לופט, חצר וחוזר חלילה)

Ninaz

New member
קרן תיזכר כאחת שעשתה ../images/Emo226.gifעם 2 גברים בתוכנית

טלויזיה

למעלה