שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב
האם נידמה

24שעות1

New member
כעס כעס הצנון - מה יש לכם לדבר למה לא

הלכת לישון זה היה בקול כועס וזעוף ראו את פניו של בן המומים

Ninaz

New member
גם לי יש הרגשה אבל, יש מצב שבגלל הסמים אין לו

שום תשוקה.

24שעות1

New member
גב -גבר לא יעשה כלום מול מצלמות

שמרן וקנאי רואים את זה בהתנהגותו לקרן

Ninaz

New member
הנשיקה הצרפתית שתקע לחבר שלו אומרת הכל

איזה שמרן חחחההה

שבת שלום ובוקר סתווי מהמם של שבת../images/Emo182.gif

הם לא ממש מדברים. קרן כועסת על איתן שאמר במשימה שההפקה לחצה עליו לצאת עם בנות נוספות על דניאל וגם הדייט של 24 השעות היה אילוץ. קרן כועסת גם על דניאל שאמרה במשימה שבכנות היא לא בטוחה שתהיה חברה של קרן מחוץ לוילה, כי היחסים ביניהן מורכבים והיא צריכה להבין דברים שקרו בוילה לפני שהיא מחליטה עם מי להשאר בקשר. למרות שקרן עשתה שיחה עם דניאל והבינה למה דניאל אמרה מה שאמרה, מעדיפה להמשיך במדיניות ההפרדה מאיתן ודניאל, בתמיכתו של גב. השיר מוקדש לדניאל המתוקה בבנות הוילה
http://www.youtube.com/watch?v=gTN9NuSj43s

תודה. אני דווקא בעד אורטל וקרן וגב../images/Emo45.gif, הם

לפחות תמיד צוחקים ביחד ואני מאמינה להם
. בעיקר נראה לי שגב למד לאהוב את קרן ובעיני זה אמיתי.

מצטערת בשבילך ../images/Emo3.gif

סתם. אני חושת שדניאל ואיתן באמת אוהבים ושמגיע להם על הדרך וגם בגלל שאני פשוט אוהבת את דניאל, היא מתוקה ומצחיקה והגונה וגם אם לא יזכו,הכל טוב, הם זכו האחד בשני.

הגונה?, דניאל התנהגה בהגינות? דניאל דורסנית,

כוחנית, עלוקה, אובססיבית, חדורת מטרה, אני מלכת הכיתה-אני אזכה בו, עכבישה שטוותה את קורי העכביש שלה סביב איתן, לא נתנה לו אפשרות לאויר, להכיר את הבנות האחרות באומרה ובעורמה: הוא כבר בחר, אתן לא רואות?, הוא שלי, הוא איתי, לפתה את זרועות התמנון שלה מסביבו כדי שלא יוכל לברוח מהסיטואציה ותוך כדי הצהרה ללא מילים לבנות: תיראו כולכן- הוא שלי!, וכו'.. היא סיימה את המשחק עוד לפני שהתחיל והרסה את התוכנית! איך אפשר להיות הגונה כשהמקצוע שלך הוא הימורים?

ניראה לי שזאת לא הפעם הראשונה שקרן שכבה עם

איתן, הם יצאו תקופה קצרה לפני.הרבה לפני שהתוכנית החלה, כך קראתי, כניראה שהם כבר שכבו בעבר, זה היה לשכב עם האקס,וזה ממש לא נורא,

אגב שמתם לב כשגב ניפגש עם חברו הטוב

איזה נשיקה עם נתנו אחד לשני? מממש נשיקה קרובה לשפתיים אם לא בשפתיים.. אני לא ראיתי חברים סטרייטים שמתנשקים כך. סליחה.

רינתי77

Active member
בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif!

בוקר טוב למלכים ולמלכות, לנסיכים ולנסיכות, וגם למלכה האם....

למעלה