שירשור שבת בבוקר, בוקר טוב
האם נידמה

anonimit75

New member
גב מפגין את אהבתו לקרן בהמון דרכים

רואים שטוב לו איתה. פשוט רואים...צריך להיות עיוור כדי לא לראות את הכימיה הנהדרת ,ההתאמה והאהבה שיש ביניהם. עדיין , גם לי ממש מוזר שגב לא מפגין תשוקה...רגשות הוא מפגין, איכשהו, אבל תשוקה ומשיכה לקרן הוא בכלל לא מפגין. אני לא מבינה את זה וזה מוזר. יש אנשים שכותבים שאצל נגמלים התשוקה היא מאוד נמוכה..אני לא יודעת.. עדיין זה נשמע לי מוזר. הוא ישן איתה באותה מיטה, נוגע בה, איך אפשר לא להמשך ???

גב באמת אוהב את קרן, איכפת לו ממנה, אפילו

אם נאמר שהוא גיי, יש המון סוגים לאהבה. עלי זה מקובל, אני לא צריך לראות אותם מתנשקים כדי לאמר שהם אוהבים אחד את השני,

Ninaz

New member
אני בשביל חצי מליון הייתי מוכנה להתאהב בכל 1

תנו לי חצי מליון ואני אוהב את כולכם כל חיי.

Ninaz

New member
אההה זה מה שהוא ענה לה -אני בהלם ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חחההה הזוי

anonimit75

New member
אל תאמיני לכל מה שכותבים פה

זה ממש לא תאור מדוייק של מה שהיה שם (גם אם הוא אמר שבא לו לשון לאחר זמן מה). אם את רוצה לראות מה היה תראי את הסרטון של בוואלה, "גב וקרן לא נרקסיסטים "

anonimit75

New member
את מסלפת ,כרגי

הוא נישק אותה נשיקה ארוכה במצח, כמחווה...זאת דרך להחזיר אהבה

anonimit75

New member
יכול להיות ויכול להיות שיותר מידידות...

בכל אופן, גם אהבה חברית היא מקסימה ולהגיד שכל מה שהוא אמר זה שהוא רוצה ללכת לישון, בלי לציין שהוא חבק ונשק לה בראש (מה שהיה), זה סילןף ועיוות העובדות

anonimit75

New member
גם אני שומבלע...הם מקסימים ביחד למרות

שחסרה שם תשוקה פיזית..... אבל חאני בכל זאת מקווה שגב גם נמשך לקרן ושהוא פשוט שולט בעצמו (רק אלוהים יודע איך...) ושהוא פשוט לא מוכן "להתערטל" ולחשוף תשוקות מול אנשים ומצלמות... נראה מה יהיה בחוץ...

puma141

New member
24 גב לדעתי התאהב בקרן-יותר ממה שהוא מבין :)כ

כשהוא יצא הוא יבין עד כמה!

24שעות1

New member
פומי -שמענו את גב אצל איריס

התאהבתי בקרן בשיחות עם אורן אמר לו - לא האמנתי שאני וקרן נדבר ,איתה הייתי בטוח שאני לא אסתדר, ותראה איך הרגשות שלי חזקות אליה אני לא מאמין שזה מה שקורה לי בתוכנית ריאלטי אהבה ובשיחה נוספת עם אורן - היא לקחה לי את הלב יותר ממשפט חזק זה לא צריך לשמוע ולהבין

האספנית

New member
24-

מה שגב אמר לאורן, זה רק טקסט של שחקן. זה לא מילים שנאמרו מהלב. מי שהיה פעם מאוהב או אדם רגיש בעל יכולת אבחנה יכול לזהות כשיש או כשאין אהבה. צר לי, פה אין אהבה. גב לא !!!! אוהב את קרן! הכל מתוך אינטרס שנקרא- מיליון ש"ח !!!

24שעות1

New member
איתן כועס על בן למה לא הלך לישון אחרי המסיבה

וישב לדבר עם ליהי . מבין שליהי ובן קיבלו שעות מסך ולא אהב זאת .

וואוו, יש לך דרך להסתכל על דברים...

ברגע שאיתן בחר בדניאל, הוא לקח בחשבון שהמליון מתרחק ממנו ובכל זאת, הלך עם ההחלטה בלב שלם והתמיד בה. אז אכפת לו באמת בזמן מסך של בן וליהי שהועמדה לכל הדחה אפשרית? זה מה שמאיים עליו? get real.

למעלה