שרשור פעילויות השבוע

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifשרשור פעילויות השבוע../images/Emo20.gif

כאן אתן מוזמנות לשרשר ולהוסיף שלל פעילויות: אם אתן מחפשות שותפות לריצות, רכיבות, שחייה ועוד... דולות - זה המקום להציע מקום ושעה אם אתן מחפשות דולה או סתם פעילויות נוספות השרשור הזה יהיה נעוץ בפורום, ויופיע למעלה כל הזמן, כדי שיהיה קל למצוא שותפות, ולראות מה קורה השבוע.

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifשותפות לאימונים מוזמנות לשרשר כאן

לכל המחפשות שותפות לאימונים: ציינו ענף ספורט (ריצה, אופני שטח, אופני כביש, שחיית ים) ימים/שעות איזור גיאוגרפי אז קדימה, בואו נתחיל להכיר אחת את השנייה גם מחוץ לפורום, ובדרך החביבה עלינו - ספורט

מור שלז

New member
../images/Emo27.gifיום ראשון

בעקבות ההצעה של אביבה (ושוב תודה אביבה
) נעבור לארגן את שרשור הפעילויות/שותפות/דולות לפי ימים כך ניתן יהיה למצוא שותפות בקלות לפי יום מסויים. אז יאללה, קדימה מי פנויה יום ראשון (היום!!!)

moran ashur

New member
בני ציון שעתיים קל 6:30 +- התחלה

למעוניינים להצטרף במסרים מורן

golanedray

New member
קריטריום בפארק בעפולה

כולן מוזמנות להצטרף לאימון ניסיון עם קבוצת הנשים של 500 וואט צפון נפגשות בפארק בעפולה (ליד בית חולים) בשעה 20:45 לאימון של כשעה וחצי. האימון על כביש סלול, רובנו רוכבות על אופני הרים, יש גם קבוצה של רוכבי כביש. כולן מוזמנות להצטרף, ברכות על פתיחת הפורום!!! לפרטים נוספים ירדן גולן 050-2011311

avivar

New member
ירדן ובנות הצפון,

משמח לדעת שיש לכם קבוצת נשים גם של שטח וגם של כביש. בנות הצפון,(ניבה=קשתית,,קרןש5) כדאי מאוד לנסות, רכיבה בקבוצה, במיוחד בקבוצת בנות יש לה אפקט שונה,מאשר רכיבה בקבוצה מעורבת.(וסליחה על ה"גזענות", אבל זה לא ממקום של יותר או פחות פמניזם, אלא מתוך ניסיון,תעייה,ותהייה..). אז כבר יש לנו לפחות 4 קבוצות אוריינטת נשים..ועוד הפדל נטוי..

מגששת במבוכה ../images/Emo9.gif

מה זה קריטריום? אתן רוכבות בתוך הפארק? מתאים גם למתחילות-ירוקות-לגמרי?

שלום לך מגששת יקרה - כיף לראותתך פה../images/Emo140.gif

לשאלתך - אין לי מושג. באספלט אני טרום טרום מתחילה. אבל תמיד כיף לחזות בזיו ניקך במחוזות נוספים. אז אנחנו "נשים בספורט" עכשיו. יפה לנו, לא
יום אחד עוד נרכב יחדיו אל השקיעה....

יאללה, מחכה לזה ../images/Emo25.gif

(הסיפורים שלך ושל מרב הם מקור השראה בשבילי. אני מעלה פעילות לאט לאט, ודי מגוונת. אימוני הרכיבה - על הסוס - כמובן תופסים נפח עיקרי, אבל הוספתי פילאטיס ואני מנסה לרכב על האופניים פעמיים בשבוע. מאוד מקווה להתמיד ולהתחזק)

איזה כיף לרכב על סוס|אייקון של סוס אציל|

רכבתי פעם, לפני המון שנים, כשהייתי ילדה בקיבוץ ואני זוכרת את התחושה הנפלאה (ואת כאבי השרירים אחרי...:_P). מתה על פילאטיס. חבל שאני לא מספיקה להגיע בין כל האימונים האחרים. זה ממש חשוב. מרב. היא השראה מצויינת. אני שמחה להיות שם גם. בשבוע שעבר עלינו לקבר של אבא שלי ולאחים שלי היה קשה. אמרתי להם שאני מצאתי את הדרך להעביר את הטוב שהיה בו למשפחה הפרטית שלי ולכל מי שרוצה. בינתיים כבר שני אנשים קרובים ויקרים אלי אמרו שבהשראתי הם ינסו לרוץ. זה נותן תחושה נפלאה להעביר את ההתלהבות ככה. מקווה להרחיב ולבנות תכניות עתידיות כשנפגש. השבוע

zzebra

New member
גם אני שאלתי את זה לפני חודש בערך

בקומונה אחרת. התשובה שקיבלתי שם היא בגדול: "קריטריום היא הקפה קצרה יחסית של סביבות 1.5 ק"מ לעיתים קצת יותר ולעיתים קצת פחות" השאלה שלי היתה לגבי תחרות קריטריום אז לא להיבהל מהתשובה לגבי המהירויות... לדעתי מתאים למתחילות פשוט כי זה מקום סגור ומוגן מרכבים, כלבים, ילדים ועוד גורמים שגורמים לנו ליפול
מקווה שזה קצת עונה על שאלותיך. קרן.

תשובה מועילה ביותר ../images/Emo13.gif

חוזרת אם כך לשאלותי המקוריות לעפולאיות: רכיבה במתחם הסגור של הפארק? מתאים גם לירוקות לגמרי?

תודה ../images/Emo13.gif

המקום האידאלי הוא לדעתי שדות העמק. אבל שם אני לא מעזה לבד, ותלויה ביכולת של בנזוגי להצטרף. חברת בנות דווקא נשמע מגניב.

למעלה