שרשור פעילויות השבוע

moran ashur

New member
2.5-3 ש באזור המושבים יציאה מאזור ב"צ ב6:40

אירובי קל מישור (קצב ממוצע 28-29)

avivar

New member
קריטריום נתניה - מאחורי השקיעה..

כבישוניות ושטיחוניות, הכל הולך, אפשר מתון, מתגבר ואפשר גם יותר.. אני אתאים את עצמי,(מכסימום תמיד אפשר להשאר עם המתונות...) אז חני תפתח רישום ביום ד הבא עלינו לטובה, אבל ספונטני גם הולך. יהיה כיףףף (יש לי מקום אחד נוסף לאופניים מאיזור שוהם אם משהיא מעוניינת).

טליטר

New member
האם המקום מתאים לילדים?

כרגע שני הקטנים עם חום גבוה, אבל בתקווה שיחלימו עד יום חמישי האם משהו מכיר את הקריטריום והאם אפשר להביא לשם ילדים? (עם מלווה כמובן) כך שאני אוכל לרכב ובעלי יוכל להיות שם עם הילדים תודה מיטל

חניתס

New member
../images/Emo45.gifהגבתי לה

בס"ד לא הייתי יומיים על המחשב בכל אופן נפגשים מחר

avivar

New member
אולי מיטל,

אולי את בקריטריום ובעלך לוקח את הילדים לטיילת(על קו החוף-משיק לים) בנתניה ואחכ לסיבוב גלידה בכיכר עם המזרקה (אם היא עוד שם, גרתי באחד הגילגולים שלי בנתניה..)

טליטר

New member
תודה אבלפעם אחרת ../images/Emo10.gif

הם עוד מתאוששים מהמחלות , אז אקפוץ לשחות שעה ואחזור (כדי שלא אתנוון) נראה לך שתרכבי ביום שישי? תיהנו היום ונתראה מיטל

avivar

New member
המשך..ברח לי..

אז שישי קצת יותר אינטנסיבי , שבת אימון קבוצה ושבוע הבא עלינו לטובה. חושבת שכדאי שנדגום את פארק הירקון גבעת המופעים. צריכה לתאם עם X-TEAM, אם אין להם אימון שלא נפריע להם.. ואו- אולי משהו אחהצ במקום אחר.. דגנית- האם גבעת המופעים שש וחצי פנוי מבחינתכם?

zzebra

New member
בשישי?

האימון שלנו (X-Team) מ-6:30 עד 8:30 בבוקר בגבעת המופעים...

avivar

New member
היי קרן..

תודה על תשובתך, במחשבה שניה, המקום גדול ויש מספיק מרחב לכולם.. ודוקא לבנות שצריכות קצת חיזוקים ," צפיפות" זה משהו ששוה לעבוד עליו במיוחד שהמהירות לא כל כך גבוהה,(מכסימום 40קמש...סתאאאאם) ואם כרמי בסביבה מה עוד אפשר לבקש.. ובמחשבה שלישית,אולי יותר רכיבה נפחית, ניראה איך יגמרו אותי הילדודיות שלי האישיות בנופש שבוע הבא ואז נחליט נתגלגל על זה מה שנקרא........ צ'או.

טליטר

New member
יש בשישי בבוקר אימון עם כרמי אז

אם התכוונת לשישי בבוקר או שהתכוונת מתי שהוא שבוע הבא?

חניתס

New member
בגדול המקום אמור להתאים לכולם

בס"ד ואני כבר ראיתי משפחה שלימה שהיגיע כאשר האבא בתורו רכב והאמא בנתיים ישבה על הספסלים עם הבן הקטן שרכב עם אופניו ברחבה שליד וכל פעם סופרים יחד את הסיבובים של אבא וחוזר חלילה עם האמא אתמול למשל ראיתי אבא עם ילד קטן כאשר הוא מלמד אותו לרכוב על אופניים במקום בטוח היו גם ילדים שהתאמנו שם על רולר ועוד דוגמאות מה שכן כאשר יש קבוצת רוכבים מקצועית שרוצה לבצע אימון אינטנסיבי ורצוף הדברים הנ"ל עלוליםלהפריע להם ברצף האימון ואז כשהם מגיעים קרוב אליהם הם צועקים את צד המסלול בו הםרוכבים כדי שיפנו להם את הדרך אם רוצים אין זו אגדה

למעלה