שרשור פעילויות השבוע

avivar

New member
בהמשך להודעה של דגנית מלמעלה...נתניה

אז כמו שאמרנו, מיקום נתניה מזרח. יש הכוונה בהודעה של חני. השעה היעודה:19:00, משך הפעילות:עד צאת הנשמה..כשעתיים.. התוכנית כפופה לשינויים בהתאם לנפשות הפועלות.. תמיד אפשר להצטרף, המסלול מעגלי, בטוח לחלוטין מבחינת רכיבה. יהיה כיףףףףף אביבה

קונג פו או כל אומנות לחימה אחרת בפארק הירקון

אנחנו מתאמנים שם מ-10 עד 12, יש לאפות (הכרית, לא השווארמה), נשקים וספר טלפונים על העץ. כיוון שאנחנו בלי מאמן וכל אחד עושה מה שבא לו, כל אומנות לחימה יכולה להשתלב. אפשר גם קרבות, בכיף!

מפה בפנים

בואי נראה אם זה עובד... http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid= 113105326223819376332.0004705ff1609b26206aa אם לא - אז ליד בבלי/ראש ציפור, איפה שכולם מתאמנים, מתחת עץ כלשהו. אני עדיין לא בטוחה אם נהיה שם השבוע (בד"כ סוגרים סופית ביום חמישי). אם את רוצה לעשות קרב ידידותי, תגידי לי מראש ואני אביא מגנים... יעל - 054-5424323

קרב של איזו אמנות לחימה? אילו מגנים?

לי יש מגן שיניים, כפפות ומגני רגליים (שוקיים). תוכלי לכתוב לי מסר בחמישי בערב להגיד לי אם תהיו שם?

אני אכתוב, אין בעיה

קרב בסגנון איגרוף, אני מניחה... בעיטות, אגרופים וכאלה... נחליט על החוקים כשנפגש. אני אמנם מתאמנת 4 ומשהו שנים אבל הרמה שלי לא משהו אני מזהירה... יש לי גם מגן פנים אבל אני לא אוהבת. אנחנו לא נותנים אגרופים לפנים (רק בעיטות). אז אני אביא גם כפפות, רגליים ושיניים. אני אגיד למי שבא להביא גם מגנים אם הם רוצים.

efroch99

New member
אין סיכוי שאגיע, אבל

ההודעה שלך גרמה לי לחשוב, כי אצלנו הקרבות הם בלי שום מגינים, אבל גם אין פציעות (רק לעיתים רחוקות). המכות הן ברמה שאפשר לסבול, וכל אחד לומד לשלוט על המכות שלו כדי לא לפגוע בצד השני. מעניין אם זה אפשרי לעשות קרב בין שתי גישות כל כך שונות? מעניין איך זה היה הולך? יצא לך לעשות קרב נגד שיטה שעובדת בלי מגנים?

נראה לי שזה אפשרי

יצא לי לעשות כמה קרבות מול אחי הגדול בלי מגנים. אני נזהרתי עליו והוא עלי, אז יצאתי עם כמה מכות כחולות אבל לא פציעות ממש. אבל - לא על כולם אני סומכת ככה... הוא התאמן הרבה שנים גם בקונג פו בשיטה אחרת וגם באייקידו (אולי "קרב" זאת לא ההגדרה הנכונה... נקרא לזה "משחק"). השילוב של השיטות יותר קשה מהבחינה שבה אצלנו למשל כמעט לא נותנים בעיטה קדמית והוא נותן ממש הרבה (לא שיש לנו חוק נגד זה, אני מניחה שזה עניין של סגנון). אז קשה לי להתגונן מול הסגנון שלו. גם קשה לי לתת אגרופים לפנים כי אני לא רגילה, אבל אפשר להתגבר על זה. חוץ מזה, המגנים מאפשרים לך יותר "להיכנס", ויש בזה ייתרון מבחינת האימון. לא ניסיתי אף פעם קרב מול משהו מאד שונה, נגיד ג'ודו או משהו כזה. אבל כשהייתי בסין ראיתי שם בטלויזייה תחרויות של קרבות קונג פו בסגנון חופשי. זה היה די מגניב, כל אחד בא עם השיטה שלו ורואים איך זה מתחבר, או מתנגש. בסופו של דבר, קרב זה קרב, ואת צריכה להתאים את עצמך ליריב ולהשתמש בנק' החזקות שלך, לא? אז נראה אותך שבוע הבא?

רכיבת שטח בכרמל 17:00 עד 19:30

יוצאת מצומת דניה, סינגלים חביבים בשויצריה הקטנה+יערן/אנטנה/אוניברסיטה. קצב נוח ומותאם לרמה טכנית לא משהו ולרגליים קצת עייפות מריצה בבוקר ואולי גם שחיה או חדר כושר בצהריים... למשקיעניות מובטחת שקיעה חלומית

dganitm

New member
נשמע מעולה! אבל השעה בעיתית ../images/Emo4.gif

אנסה להאצטרף אליך בפעם הבאה

ריצה ביער עופר 6:15

רצי חוף הכרמל כרגע מטיילים ביערות המוצלים יחסית. רצים בין שעה ורבע לשעה ארבעים וחמש (אני רצה עד 1:45), קצבים שונים, הריצה חופפת שבילי אופניים קסומים. היציאה בתחנת דלק אלון ליד "קפאין" בצומת עופר. מוזמנות קרן

susieada

New member
אינצ' אינצ' - צעד צעד ../images/Emo9.gif

עידכון של היום! אתמול ישבתי על ה"טריינר" על האופניים שלי לפעם הראשונה מזה שמונה וחצי חודשים (יש תמונה בשרשור התמונות). היום הלכתי 20 דקות בחול חוף הים! ללא קביים!! ההתקדמות איטית, אך בעיני "צעדי ענק!" בכל אימון, בכל אתגר, בכל פעילות, טוב לי / לנו אם נוכל להעריך גם את ההתקדמויות הקטנות! חיבוק ויום נעים! סוזי

מור שלז

New member
סוזי - איזה עדכון משמח../images/Emo24.gif

20 דקות על חול ים, זה ממש קשה! ועוד בלי קביים - וואו! זה בכלל לא התקדמות איטית! כל הכבוד, כל כך שמחה בשבילך. ממך למדתי להעריך גם את ההתקדמויות הקטנות האלו, ולהתענג עליהן, לטפוח לעצמנו על השכם עם כל צעד קטן/גדול שכזה. אוהבת
מור

omaopa

New member
סוזי איזה כיף לשמוע! כולנו איתך!

מייחלים לרפואתך השלמה בקרוב מאד מאד!
(הייתי חייבת אייקון אחר מאשר החיבוק והפרח.....)

למעלה