2 תמונות עם חברים..

הוא אכל חרקים!?

אויי מיי גאד! באמת לפני שמיתנשקים עם מישו צריך לדעת קודם מה הוא הכניס לפה! במיוחד שזה קשור בדאגי!!!!!!! אויי מיי גאד!

m i c k e y 15

New member
חחח באמת לנשוםם..לקחת אווירר

חפרת מאמי.. אבל באמת שהם לא כאלה תמימים על פי התמונות האלו.. ואז באמת בעצם לא הייתה לי ת'פינה שלי חחח אבל אני די מאוכזבת מזה שהם ככה..חחחח יעני מעשנים.. ולא לא כולן פה מעשנות..אולי ניסו אבל לא מעשנות..

danirit1

New member
...

טוב הבנתי..אחרי התמונות האלה אז קלטתי היא בחבר'ה שלהם היא חברה של דאגי או יזיזה אבל מעריצה היא לא..דאגי והארי שברו את לבי..זהו אני הלכתי לקיבינימט אני השתגעתי דברו איתי במכון לבית משוגעים פסיכיאטרי..להתראות

danirit1

New member
הייי אבל אם כבר אז כבר..

בקשר לסיגריות : טום נראה כמו אחד שניסה ולא אהב דני נראה כמו אחד שמעשן רק כששותים כשהוא עם החבר'ה או אחרי זכייה באיזשהו פרס עם בקבוק בירה ביד דאגי נראה כמו אחד שמעשן ליד בנות בשביל הפוזה והארי נראה אחד שהתחיל מגיל קטן ואהב את זה והמשיך אני מקווה שאני טועה!!! חח

אלה בלה

New member
יש הוכחות שדני עישן?

דווקא פה אין תמונות שלו עם סיגריות.. אבל היי הכל יכול להיות

shakedy69

New member
וואיי

בנות לקחתן את זה מזההה קשההה זה כולה סיגריה?!?!!??...אתן יודעות שחצי עולם מעשן?? רק בכל הפוטושוטים הם ניראים תמימים ובחלק מהווידיואים שלהם...אבל ככה בחיים ברור שלכל אחד מהם יש את הסטיות וההרגלים שלו הם בני אדם אל תשכחו את זה אז הם מעשנים אז מה?!הם גם מזדיינים ומתחילים עם בנות ויוצאים בערב ושותים ויושנים ואוכלים ומחרבנים... זה נורמלי ואני יכולה להבטיח לכן אף אחד מהם לא מעשן כבד או איזה מסטול אז יש כמה תמונות כאלה בשביל הכיף זה סתם היה לילה אחד שאולי היה להם חופש או משו אז הם שתו עישנו עשו קצת צחוקים והיא סתם ידידה הם כולה מחזיקים ידיים מה אתן לא יושבות ככה לפעמים עם ידידים שלכן??או אולי זאת סתם מישהי שהתחילה איתו וואלה יהיה לו עם מי לבלות את הלילה כי ברוך השם יש מה לתפוס אצלה...היא סתם איזה יזיזה ויש מצב שהוא מכיר אותה שעתיים אנערף אף אחד לא יודע באמת מה היה שם והכל השערות אז כחו את זה בפורופורציות זה לא שהם עושים משהו שונה שאנשים אחרים לא עושים גם חלק מכן עושות את זה כולה תמונה כולה סיגריה כולה שמנה שיהיה עם מי לשחק בלילה הם נישארו אותה להקה, אותם טום דני דאגי והארי, אותה מוזיקה הם עדין חמודים ופשוט הם קיבלו חשיפת יתר זה הכל תנשמו ות-ר-ג-ע-ו אני חושבת שחפרנו על זה מספיק ודי סיכמתי את זה חחחח בקיצר בכייף שלהם למה לא הם גברים?זה מה שכל גבר נורמלי עושה ומחפש הם עוד מתבגרים ועושים כייף הם נ-ו-ר-מ-ל-י-ם

אלה בלה

New member
חחחח זה מה שאני רושמת פה כבר עידנים

או לפחות מאז שהתחיל השירשור
סתם נכנסים לסרטיםם לא נוראא זה יעבור מתרגלים...[יש לי אחות כזו
] עוד רגע פה תחטפו התקף לבב שמחה שמתחיל סוף סוף להיות רוב רגוע

למעלה