2 תמונות עם חברים..

DesertRose7

New member
תודה רבה רבה

הייתי בטוחה שכתבתי.. גם אם לא כותבים - כולם מעריכים פה את ההשקעה

m i c k e y 15

New member
תודה מאמיי

אבל באמת לדעתי לא היו צריכים לצלם את כל זה.. זה יותר מדי חשיפת מידע..

אלה בלה

New member
תודהההההה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

וסליחה שלא אמרתי לפני כן
העיקר הכוונה

לושהה

New member
תודה../images/Emo3.gif

אני חייבת להגיד..כשאמרת שישלך הרגשה שזה יגרור שיחה: צדקת..הרבה יותר מדי

אלה בלה

New member
אני אומרת אנחנו נגרור את זה ל200

תגובות ונטחן את זה מכל הכיוונים... עד שיגיעו תמונות חדשות נטולות סיגריות וכולם יישכחו מיזה...

m i c k e y 15

New member
הלוואיי..חחח

ואני אשכח מזה מהרר..חחחח ויבואו תמונות יותר נעימות לעין

danirit1

New member
למה דאגי למה??

למה ככה דאגיל'ה? אם כבר בחשאי אבל להרוג את המעריצות ככה? ואיך הוא עוד הורג את המעריצות? מילא הוא היה שם עם מישהי כוסית, בסדר, נו אפשר להבין, כוסיות על מתאימות לדאגי נכון אין מה להתווכח, אבל שמנה שכזאתי??! אבל אני הייתי ילדה תמימה שהאמינה לכל מילה שיצאה מהפה של דאגי התמים וחשבתי שהיחידה שתדליק את דאגי תהיה מושלמת מהאגדות ללא שום גרם נוסף, מעוצבת מחוטבת יותר מפאריס הילטון יפייפיה יותר מסינדרלה או אנא עארף מי הוא אפילו אמר שבנות עם קעקועים ופירסינגים מושכות אותו אבל למה דאגי למה ככה? זה יותר הורג אותנו שהיא בכלל שמנההההה..אבל מה אם אני שמנה מובטח לי מקום בליבו של דאגי? ומה עוד הקטע, שאני בכלל חולה על התחת של דני אבל זה מעצבן אותי נוווווווווו דאגי מה אתה פ**ינג חושב שאתה עושה? ולמה? אבל רגע דאגיל'ה...הארי למההההההההה למה למה למההההה למה ??!! תגיד לי למההה אני חשבתי שאתה שה תמים וטהור למה אתה מתחיל עם ענייני מבוגרים למה אתה חוצה אותי לשנים למה מה עשינו לך מה..תעזבו רגע את הארי...כולכן פה מעשנות אז איפה אפשר לשפוך את הלב?? למה העולם אכזר למה? ונ.ב - ידידים ידידים נכון מתחבקים נכון אולי עושים קטעים נוגעים בתחת אחד לשני (ידידים ממש טובים כן?) א-ב-ל להחזיק ידיים זה כבר רומנטי זה כבר חברים..מה קשור ידידים ולהחזיק ידיים ככה? תגידו לי הא?? יש רק תקווה אחת - אולי זאת מעריצה משוגעת (כולנו מכירות את המעריצות המשוגעות הבריטיות) שהעזה לבקש דבר כזה (המכוערות השמנות הכי חוצפניות , זה בדוק) וביקשה ממנו לעשות את זה? לכו תדעו מה היא נתנה לו איך היא שיחדה אותו והוא אמר טוב היא נחמדה אז יאללה נעשה לה טובה..הפרצוף שלו בתמונה לא ממש אומר: "בואנה זאת החברה הכי טובה שלי אז בגלל זה אנחנו ככה בתמונה" נכון? הוא קצת נראה כמו שהכריחו לעשות את זה..היא יכולה להיות קרצייה מעצבנת שרצתה טובה ולכו תדעו איפה יהא מפרסמת שדאגי חבר שלה עכשיו..הכרנו מלא סיפורים כאלה נו הם משוגעות הבריטיות..

אלה בלה

New member
מותק לנשום עממוקקקק../images/Emo2.gif

הם עכשיו בארצות הברית.. אז הסיכויים שהיא בריטית הם דיי נמוכים.. הארי ודאגי לא נראים כאלההה תמימים.. טוב אולי קצת
חחח ואני לא מעשנת.. אז לא כולן פה בפורום מעשנות וזה דאגי למה את מצפה.. החבוב מסוגל להרבה דברים... (אם הוא אכל חרקים הוא גם ייגע באישה הזו שדרך אגב לא כוסית אבל גם לא כזו מכוערת!!) והארי טוב.. הוא דיי נראה הטיפוס שיעשן.. זה היה נראה לי מוזר שלא ראיתי עדיין אף אחד מעשן שמה.. אני לא יודעת למה הלחץ... הוא סתם מיותר.. אז תראו אותם באור שונה אבל עדיין תאהבו אותם כי אתם אוהבים את המוסיקה! ולא את העובדה שהם מלאכים קטנים כי הם באמת היו ככה הם היו משעממים רצחחח (ולמיקי לא הייתה את הפינה של הוידאויים שלהם
)

אלה בלה

New member
אממ זה היה בראיון טלויזיוני בסמייל

לא זוכרת מה שאלו אותו שהוא אמר שהוא ירצה לאכול אלמנה שחורה רק בשביל להוכיח שהוא יכול ואז שאלו אותו אם הוא אכל חרקים בעבר והוא אמר שכן.. ושהוא אוכל את החרקים של הלטאות שלו כדי לבדוק שזה בסדר והאחרים הצדיקו את זה או משו כזה ולשם שינוי גם היו רציניים.. אז דיי נראה לי שלא היה זיוף.. ואממ גם היה ראיון בTOTP.. שהוא אמר את זה אם אני לא טועה..

למעלה