יום רביעי-מתקרבים לסוף

Little McMickey

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo216.gifיום רביעי-מתקרבים לסוף../images/Emo131.gif../images/Emo65.gif../images/Emo8.gif

התמונה
זהירות גנבים
זה אמיתי לגמרי חחחח [כל יום אני גם אשים תמונה מסוימת עם כותרת חעחחעע אמיתי לגמרי יעני] יום נפלא לכולן
מה קורה חבר'ה? היום הלך אצלי חצי מצווין חצי מצ'עמם תחת!! למדנו הרבה שעות היום. אבל השיא של היום היה בסוף היום למה? כי החלטנו באותו שיעור בסוף מה אנחנו עושים כשאנחנו מצטלמים. הנושא של הכיתה שלנו הוא כמו תחרות יופי-התוצאות כלומר,לכל אחד יש תגית משלו... יעני הבנות בכיתה נתנו את התגיות לפי המאפיניים של כל אחד. לחברה שלי שהיא כל הזמן מצחיקה ועושה בדיחות עשו: סמיילית מב"ר 2008 לחברה שלי שהיא אוהבת ללמוד והיא עושה שיעורין כל הזמן עשו שקדנית מב"ר 2008 ולי
רוקרית מב"ר 2008 למה? כי אני שומעת רוק חחח ופאנק והם די שונאים שאני שמה שירים בקולי קולות בכיתה
אחת היא סטייליסטית מב"ר, חביבת מב"ר.. והלאה
זה רעיון די טוב ואם יש לכם צילומים אתן יכולות להציע את הרעיון הזה
.. זה ממש מוזר לי כי ממש עוד מעט אני מסיימת בית ספר ואני לא ממש רוצה
זה יחסר לי במידה מסוימת ולקטנות שפה, אולי עכשיו זה לא ממש נראה לכן.. אבל תאמינו לי-כשתתקרבו לסוף אתן תראו. ועכשיו! איך עבר עליכן היום???
שאלה היומית
באיזה ארץ הכי הייתן רוצות לגור
[חוץ מאנגליה!! שכולן בטח רוצות
] אני הייתי רוצה........ איטליה או אירלנד,דנמרק
וכמובן-ארה"ב XDDDDDD מי לא.. אבל ארה"ב ניו יורק קו L.A XD

black rock star

New member
לי היה יום קצר../images/Emo103.gif

למדנו רק עד 12. כיתות ז' יצאו לטיול :S אני גם רוצה
קיבלתי 99.5 באנגלית. למה? כי כתבתי enter to the bank. איזה אהבלה! אחרי זה סתם היה משעמם :S זה נשמע דווקא מגניב תותים הדבר הזה. לי בטוח יקראו הפריקית של ט'4
אני שונאת שקוראים לי ככה אבל הם לא מוכנים להפסיק
אני הייתי רוצה לגור בפילדפליה [ארה"ב] היא כ"כ יפה

Decay Dance

New member
חחח בהחלט מתקרבים לסוף

מגניב הרעיון שלכם...אנחנו עשינו על דמויות מצויירות אני הפנתר הורוד חחח וחברה שלי מיסטי מפוקימון חחחחחח בכללי היום לא הלכתי לביצפר.. כל היום למדתי לבגרות שיש לי מחר בתנ"ך ואני עוד ממשיכה ללמוד (מה שמזכיר לי שאני צריכה להמשיך ללמוד) וביטלתי שיעור נהיגה בגלל הבגרות...ואולי יהיה לי טסט החודש בעזרת השם אני אעבור והכל יהיה בסדר ואז אני אוכל לנסוע לאן שאני ארצה כי יהיה לי רישיון ונגנוב את המכונית של אמא חחחחחח. ואיפה הייתי רוצה לגור אמממ...כמובן מקום ראשון אנגליה ואח"כ אולי קנדה או ארה"ב קליפורניה

../images/Emo54.gif><

יום הזוי למדי היה לי היום. [מזל שפתחו שרשור.] אז ככה. קמתי בעשר וחצי, והיה לי מבחן באחת, והמבחן הזה באנגלית היה אחד הדברים היותר גרועים שעברו עליי במהלך החצי שנה האחרונה. אני מתכוונת, הלו?! WTF? מה הקשר בין השאלות במבחן לבין החומר? אולי יכוליות שלא למדתי כמו שצריך, אבל עדיין - המבחן הזה היה זוועתי. איום ונורא. מזעזע. אוף! >< חוצמזה, היה לי די סביר - מחר חוזרים הבייתה [יאיי!
], ואתמול ישבתי לראות "היירספריי" עם זאק אפרון החמוד-כה.
[למרות שורד טענה שהוא נראה רוסי בתפקיד לינק לרקין. XD] |אנחה| יהיה טוב, אני מקווה. וגם אם לא - לרע כבר התרגלנו.
תשובה לשאלה: ניו-זילנד, אירלנד או מנהטן. ואם אי-אפשר, אז אני אסתפק במקום שמדברים בו אנגלית והוא ירוק. ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאפעם לא הבנתי מה זה

מנהטן?! כאילו יש ניו יורק... אז מנהטן זה אזור בניו יורק? ככה אני הבנתי

just orr

New member
חחחחח כן! ../images/Emo6.gif

זה אי כזה [או חצי אי.. לא זוכרת
] ששייך לניו יורק... הוא בעיקרון החלק היותר מפורסם של ניו יורק חח שם היו התאומים... ושם האמפייר סטייט והסנטרל פארק וכל זה.. ^^

היום שלי ../images/Emo4.gif ארררר...

היה משעמם רצח... לא הלכתי ללמוד כי אתמול עשו לנו חנוכת בית ואז ההורים שלי החליטו ללכת לכותל ולא רציתי להישאר לבד...חח..אז הצטרפתי גם ידעתי שנחזור מאוחר ואז אמא שלי תתן לי להישאר בבית
אממ..אני הולכת להתנדב (אולי) היום ב"שניידר" (ביה"ח בפ"ת) ובטוח שיהיו צחוקים עם חברות שלי...אנחנו לא עושות שם כלום חוץ מלצחוק לראות טלוויזיה לעבור בין החדרים ולצייר סמיילים...חחחח...(כאילו שאני יודעת לצייר...הסמיילי היחיד שאני אולי אבל אולי יוצר נורמלי זה ג'ק מסיוט לפני חג המולד...מתה עליו !!(וואיי איזו חפירה אבל זה מעביר ת'זמן אז אני אמריך לכתוב XDDD) ומה שעשיתי היום זה לראות ביוטיוס סרטונים של דאגי
וואיי..שחושבים על זה אני ממש אובססיבית...wtf עובר עליי?! אולי בגלל שאין אפחד נורמלי בביצפר שלנו אני לא מתאהבת ולא קורה שומדבר מעניין... חיים חראאאא אררררר... חברות שלי חושבות שהוא דומה לוויקטוריה בקהאם!!! אני בשוקקק
הן משוות אותו ל ז*נה הזאת?!?! חחח...הוצאתי עצבים פיווו טוב חפרתי ועפתי סתם לא...אני עדיין במחשב..אין משו אחר נורמלי לעשות..חחח...

חחחח...שכחתי : הייתי רוצה לגור ב..

אנגליה אירלנד ארה"ב (לא משנה איפה...חח..) איטליה פריז באתי לרשום לונדון XDDD אממ..כל מקום בחו"ל הולנד ארץ מדהימה !! אממ...כן...כל מקום

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיום רביעי(מועבר לכאן מהשרשור של ראשון)

1::לא מומלץ לקריאה לאנשים עם מצב רוח טוב(
), בעלי לב חלש, לנשים בהריון, ולילדים מתחת לגיל 6.
2:חפירה. (אוף למה נעלנמו האייקונים של טו בשבט היה שם את חפירה) אוף. יום חרא. פשוט יום חרא. למעשה[] היום הזה כל כך חרא- שאני וחברה שלי הכרזנו רשמית על השישי לפברואר כיום הכי חרא בשנה.-->אסור לצאת בו מהבית מהיום עד לשנים הבאות. למה? כי הוא חרא. וצריך להימנע מהחראות שלו. נתחיל:(|מהרהר|חבל שאין אייקון של נקודותיים.
-קרמבו. תדמיינו שזה חרא, כי לא מצאתי אייקון של חרא. אוף, אבל למה? אני כל כך התאמצתי. 57.חמישימ-ה ושבע-ה. חמישים ופאקינג שבע. זה הכל. 2 נקודות מעל נכשל., ושלא תבינו לא נכון, אני לא סוג האנשים שעושים ביג דיל מציון. כנראה בגלל זה הציון הכי נמוך שלי היה 0.אפס גדול ועגול.במתמטיקה, כמובן. אבל הפעם- הפעם אני אשכרה ישבתי ועשיתי את כ-ל התרגילית שהיא נתנה, ולא כמו כולם- רק כמה לדוגמה ותרגול וזהו. את כולם. פעמיים! והדבר הכי גרוע הוא, שלנוכח
-] ההתמודדות שלי עם מתמטיקה לאורך השנים אני באמת שזה המבחן הראשון שאני תאכלס באתי בגישה של "וואו, הפעם אני יכולה לעשות את זה" ולא בידיעה של "טוב, עוד נכשל לתועודה". יואו!איזה יום חרא. מאאן, אני כל כך יורדת להקבצה ב'. אפילו המורה שלי אמרה במילים אלו- ב'- בבצפר שלנו- זו זנות. מה זה אומר?, שלא לדבר על העובדה שבסוף המבחןכשיצאתי מישהו זרק נסטי מקומה ראשונה וכן- הוא השפריץ עליי, ובאופן אירוני, יש לומר- ביום החרא הזה, אני אשכרה דרכתי על חרא. הרי, באופן מטאפורי, כשדורכים על חרא, זה לא אמור להיות כאילו רמסת את הרוע? אבל לא. כי כשעשית את זה- כשרמסת את הרוע משהו רע קרה לך. אז לדרוך על חרא זה סתם דבילי ו..חרא... שלא לדבר על העובדה שבול בקטע הזה של ההודעה נסגר לי האינטרנט ועכשיו אני כותבת את כולה מחדש.וגם שהרגע עוד שניה שלחתי אותה לשירשור יומולדת של בוט(
). למרות שאף אחד לא קוראת, אז זה לא משנה. זה בסדר- אתן ממש לא חייבות, אני סתם פורקת.אררג.. נקווה שמחר יהיה יותר טוב.הרבה, יותר טוב. תוספת:אוף וגם עכשיו הייתה לי שיחה עם המורה הפרטית והאי כזה "על תתביישי" ועד עכשיו לא התביישתי אבל אם היא אומרת את זה אז יש סיבה..אררג.. וכל מיני כאלה גם אני מאוכזבת ותסתכלי על הצד החיובי ואני יודעת שאת יכולה להבין את זה בלהבלה-->אני לא יכולה להבין את זה!!! אבל.. -
- דונט וורי בי האפי (או כפי שיש לומר במקלנגוויג' (שפת מקפליי):NO WORRIES
אני פשוט אשלח כי אני לא רוצה שהיא שוב תימחק וכי אני לא יכולה להפסיק לכתוב(אהעהעהעהעה.די.) נ.ב.- אל תקחו הכל ברצינות.XDD(אבל תקחו חלק)
ולשאלת היום: כמובן שאנגליה אבל אסור אז- ניו יורק!!!!!!(וכמובן ישראל כי אפטר אול כאן נולדתי *מתחילהלשיר* כאן נולדו לי ילדי להלהלה.
)

black rock star

New member
../images/Emo24.gifתתעודדי../images/Emo103.gif

יכול להיות יותר גרוע
אתמול היה לי מבחן בפיזיקה שלא ידעתי שיהיה, וכל הכיתה ידעה והמניאק לא נתן לי לעשות את זה מחר במקום אתמול. אז הגשתי לו את זה ריק.

rox love BSM

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo20.gifשלי../images/Emo70.gif

אמממ יום די משעמם כי נשארתי בבית כי אני עדיין חולה
והיה לי משעמם אז התחלתי לחפש מה לראות בטלויזיה ולא היה כלום,אז החלטתי שאני אראה איזה סדרות אפשר להוריד,ובסוף מצאת את סקינס סיו-טיוב{עונה 1} ואני בפרק 5 עכשיו. והמדינה שהייתי רוצה לגור אם לא אנגליה אממ אוסטרליה ניו-זילנד אירלנד

למעלה