יום רביעי-מתקרבים לסוף

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכ"כ בתור יום כואבת לי היד!!!!

ביום הזה אנחנו [הכיתה שלי] כותבים הכי הכי הרבה.. תראי תמערכת לפי הסדר
אזרחות אזרחות ספרות מתמטיקה היסטוריה חיבור אזרחות פיזיקה פיזיקה פזיקיה
אני שונאת את היום הזה יותר מכלללללללללל!!!!

גרבע

New member
XD מ-ס-כ-נ-ה../images/Emo70.gif

אבל מחר יש לי ספורט ושעתיים אסטרו XP נורא XD

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif XD לי יש מחר יום דאבלים...

מתמטיקה מתמטיקה אזרחות אזרחות כימיה כימיה
אבל לא אכפת לי לכתוב הרבה! חיסון זה יותר כואב מכתיבה

sweet shir

New member
את מרחיבה פיזיקה? O:

למה לעשות את זה לעצמך?!!? XDDD (ואם לא, למה את לומדת אם את בי"ב? חח)

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDDDDDDDDD

נראה לך שאני רוצה את זה?! אנחנו לומדים את זה במסגרת אדריכלות כי בלי פיזיקה יח' אחת לא נקבל תעודה טכנולוגית אם הייתי לי הברירה ממש אבל ממש לא הייתי עושה XDDDDDD עלק להרחיב
הצחקת אותי חחחחחחח מתי שאני ארחיב פיזיקה יגדלו לי קרניים.. XD

sweet shir

New member
אהההההה חחחחחחחח זהו לא הבנתי!! XD

כי את לא נראית מהחרשניות האלה... וגם בכלל חשבתי שמכריחים את מב"ר לעשות גיאוגרפיה
לפחות אצלנו מכריחים X:

MelMcFly

New member
../images/Emo24.gif גמאני עשיתי חיסון ..=[

אבל לפני חודש, זה כאב לי יומיים אבל אחר כך זה ממש לא כאב

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif היום היה לי סוג של מפגש פורום מק XD

חח אז ככה היום היה לנו מין שוק שהשכבה שלנו אירגנה וכל מה שקנו [בגדים,צעצועים,תכשיטים,ספרים,וממתקים] הלך לתרומה לנפגעי שדרות. קייצרר בבוקר אני הולכת לי כזה במיסדרון ופתאום אתה מי אני רואהה חח?? את נועם [love mcfly1] חח זה היה כזה מוזר והיה כזה מצחיק שהיא זיהתה אותי בקיצור היתברר שהיא באה לראות את הביצפר שלנו :] והיא עוברת כנראה שנה הבאה אלינו D: בגלל החברות שלה ואולי גם בגללי ^_^.. ובאיזשהו שלב אני היא ורייצ'ל [rachel malase] מהופורום היסבתובבנו ודיברנו על מקפליי חח.. בקיצור היה מצחיק היום בביצפר ואכלתי הרבה
ובגלל זה אני כבר חצי יום צמה >< חחח... ואחרי הביצפר התכוונתי ללכת לספריה עם חברה ואז כשהגענו לכניסה ניזכרו שהסיפריה סגורה היום אז הלכתי לחברה שי וראינו את מוש
ואז באמצע הלכתי לקניות עם ההורים ופגשתי שם איזה מורה אחת מהיסודי><... וזהו

lovemcfly1

New member
חחח... היה ממש כיף!

ד"א אני באה שוב כי לא הספקתי לראות איך שיעור מתנהל וכל זה.. אז יש מצב שאני אבוא לשבת איתך בשיעור.... ואז נוכל לדבבר על מקפלייי!!! (שליטה!!!)

DoLi it is Me

New member
עאעא כן!כןןן D: ותיראי את כל הגרפיטי שלי על

הקירר.. הוא מופגז בדאגי ומקפליי ושורות משירים

sweet shir

New member
חחחח רעיון מגניב. ברור שאת לא רוצה

לעזוב, זה פאקינג לעזוב מסגרת שהיית בה במשך 12 שנים. היום עבר לי אחלה ^__^ נמ, ארצות... הולנד, קנדה, גרמניה, וגם אנגליה-אבל לא בגלל מקפליי. פשוט, אלו הן ארצות יותר פתוחות וליברליות, פחות שמרניות. <:

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאוהו איזה יום!!!D:../images/Emo66.gif../images/Emo198.gif../images/Emo122.gif

היה לנו היום יום שדה לנחל אוג...[ליד ים המלח] ולפני שהגענו ,באוטבוס נסתמו לי האוזניים חזק חזק עד שכאב לי ולחברה שלי לגמרי!!!!>< ואז עשינו מסלול של הננחל...לפני שהלכנו המדריך הסביר לנו והיו מלא אבנים אז כתבתי כל מיני דברים על אבניםD:זה היה יפה השארתי שם שיראוXD ועברו לידנו כיתה של בנים חחח והם צחקו על המדריך כי הוא היה שמן><אבל הוא היה חמודXD ואז המשכנו ללכת והם ישבו...ורציני שעברנו כולם הסתכלו על הכיתה שליXD ואז הלכנו הלכנו והבנים האלה היו מאחורינו חחח אז אני וכמה חברות היינו ממש מאחורהXD אבל לא היה משו מיוחד
אניוואי הגענו לתחילת המסלול האמיתי חח הלכנו ואז הגענו למפל יבש שהיינו צריכים לרדת ביתדות אז הבנים התקדמנו כבר כי המרוה הסבירה בלה בלה בלה ושהגענו לשם היה שם באלגןןן היה שם בצפר חרדי של בנות והבנים האלה ואנחנו!שזה המוןן אז חיכינו איזה 40 דק' עד שכולם הלכו ...וירדתי את המפל וזה ממש לא היה מפחידXD ואז הגענו למפל השני שהוא היה איזה 7 מטר וזה היה מפחיייד כי היו יתדות שאי אפשר היה לשים עליהן את הרגל...ושיורדים אי אפשר לראות איפה זה וזה היה מפחיד:O אבל השלישי ממש לא היה מפחיד למרות שהוא היה איזה 10 מטרXD אז חיכינו שכולם ירדו והצטלמנו=]] היה כיף
והמשכנו לאוטבוס והיינו בין הרים...ופתאום היה בוווווווווווווווווווווום ענקקקקקק היה רעש פשוט אדיר! כולם חשבו שזה מפולת של כל הסלעיםם...חשבו שכל הסלעים מתגלגלים עלינו וחשבנו על המוותתתת אני פשוט שמתי ידיים על הראש והתחלתי לרוץץץ ואז שזה הפסיק המורה שלנו התחעילה לצחוק עלינו והבנו שזה היה מטוס של צה''ל!
אני פשוט עמדתי כמה דקות המומה עם דופק מהיר והרגליים שלי לא יכלו לוז מרוב פחד. זה היה הדבר הכי מפחיד בחיים שלי .אני אחרי זה לא יכלתי ללכת בכלל!הברכיים שלי כאבוו ורעדתייי וזה היה ממש מפחיד!!!O: וזהו חזרנו הביתה^^ וואוו אני ממשמצטערת על החפירה! לא נראה לי שקראו אבל מי שקראה-

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifיואו אמא איך זה נראה../images/Emo6.gif

והארץ שהיתי רוצה לגור זה ארה''ב או קנדה

MelMcFly

New member
אני קראתי ../images/Emo9.gif

חחח איזה חמודהה :)) גם לי קרה משו דומה לזה בטיול.. אבל אני לא זוכרתת XD

Sharon Kez

New member
בעקרון היום עבר לי ממש מצוין

במיוחד בגלל העובדה שכל מה שעשיתי זה לשכב במיטה ולעשות מרתון שנות ה-70 ^_^ חחח אבל ממחר חוזרים לבצפר. ואני ממש מבינה, ברור שזה יחסר לך. לי זה חסר, ולא הייתי רק כמה ימים! חחחחח סתם זה לא חסר לי. כרגע לפחות. ממש אהבתי את הרעיון. XD המדינה שהכי הייתי רוצה לגור בה - קנדה, דפנטלי. אני נמצאת שם פעם בשנה לפחות, אם לא פעמיים. מאז שאני זוכרת את עצמי. אני רגילה לסביבה, למקום, יש לי משפחה שם ואני באמת נהנית מכל רגע. זה כמו בית שני כזה חחח

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDגמלי../images/Emo9.gifוגם בארה''ב...DD:כיףXDD

למה לחוש למה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחה! גמלי יש משפחה בארה"ב חעחעח

לא רק לכולן פה XDD בנדוד של אבא שלי שם ועוד מישהי מצד אמא שלי גרה שם עם המשפחה שלה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הספרי מחזור מלחיצים אותי ><"

אני כ"כ מרגישה שזה הסוף שזה יאבהההה אווקי להירגע.
. היום הגעתי לשעה חלון שהיה לי כדי שאני וחברה שלי נספיק להעתיק שיעורים במת' >< אח"כ שיעור חינוך שבהם חילקו לנו צמידים שכתוב עליהם "כבד את אביך ואת אימך" *משפחת חשמונאים*
נקרעתי על זה + חילקו לנו דף שכתוב בו דברים ממש חמודים על חיבוק
זה היה חביב, ולחשוב שעל זה הולך לנו הכסף של סל תרבות >< עוד שעה של חלון שבהם ילדים חרשנים מהמגמת ביו' תרגלו שאלות למבחן מחר מה שגרם לי לתהות באמת מה אני עושה במגמה שאין לי מושג מה התשובות לשאלות האלו אפילו
ומאז כביכול הייתי אמורה ללמוד לביו' דבר שלא ממש עשיתי בידיעה שגם אם אני אחרוש, אני לא אוציא במבחן הזה מעל 70
ובתשובה לשאלתך
:
הייתי רוצה לגור בניו-יורק או קנדה, עם משפחתי האהובה
~קיטש~
מחר חצי יומולדת XDDD כבר עברה חצי שנה מהיומולדת שלי, איזה קריפי

למעלה